Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám jedinou množinu dotazů. Přijede i Mikuláš? Co se stalo s trollem diskuzním? A proč tolik reklam?
    • Ty jo, tak trolla je mi fakt líto ten kluk si tady už pěknou řádku měsíců honil ego :D chudák co ted bude dělat .... *7*
      • kostejnesmrtelny
        Si najde nějaký jiný fórum. Vůbec nesejde na tématu...
    • walltar
      Ne, Ban (Tak nic...), AdBlock
      • A nevíte kam přešel? Byl hlavním důvodem, proč jsem přispíval, četl zdejší diskuze a navštěvoval tento server. Kam šel troll? Bez něj už je to tady o ničem, všichni si hrajete na vážné, přitom je herní průmysl posledních deseti let jedna velká komedie bez šťastného konce.

S úctou, Váš Karel Kandelábr
        • walltar
          On se semtam vrátí, ale modelátoři mažou všechny jeho stopy.
  • To vaši kamarádi v EA Czech nebudou moc rádi
  • Hru jsem hrál, dohrál a dál neřeším. Nic, u čeho bych musel zůstat. Stejně jako u CoD nebo BF. Ale až tak kriticky bych to neviděl.
    • neresis protože jsi za to neplatil
      • Jak to můžeš napsat, když vůbec netušíš, zda jsem si hru koupil nebo ne? Ne každý je chudý pracující robot v ČR.
      • Vsetko mozes refundovat vies ?
        Ked si to kupil a nepaci sa napises EA a oni ti s radostou vratia prachy.
        Tak sa tu kvoli tomu vsetci nepo*rte.Za to ze ste blbci nikto nemoze.
  • Spiker01
    Moc se mi to nelíbí, je zvláštní, co t jednoho enginu dokážou Dice a Danger Close...
    • DICE do toho dokazi na.rat tri prd.le modrych filtru ze noc pak vypada jako epic fail. *11*
  • Call of Duty alespoň Activision umí jako žánr. Medal of Honor už v minulém dílu byl hodně nemastný neslaný a skoro nic mě na něm nebavilo.
  • DecadentFilms
    Souhlasím s hodnocením, hodnotil bych podobně Celou dobu se při hraní musím smát té stupiditě. I když 5/10 je možná pro kampaň opravdu moc.
  • Cypri
    Já se jen modlím, aby nám EA dalo Dragon Age 3 ve kvalitách odpovídajících alespoň prvnímu dílu.

Prosím ať to nedopadne takhle...
    • Když už se lidi modlí k akciové společnosti, něco je hodně špatně. Zamyslete se nad sebou sakra. Jestli chcete konečně kvalitní hru, tak ji musíte udělat sám. Od producentských molochů vzejde jediné, hra s cílem oslovit mainstream formou rozsáhlé marketingové kampaně a minimalizace nákladů na její vývoj, když se vám takové hry nelíbí, nechoďte do kina na Hollywoodský odpad, herní průmysl ovládá stejná skupina lidí, jsou úzce spojení s tím filmovým, mě by do kina nikdo nedostal ani omylem, to si můžu jít vymýt hlavou rovnou na buzerplac do armády.
      • Cypri
        Ok tak já prostě udělám hru... oh wait... já to neumím.

Když byl DA:O kvalitní, proč by nemohla být trojka? Dvojka mě nebavila ani trochu ale věřím že kdybcyh jí dal trochu víc šancí dojel bych jí taky. Jen jsem neměl chuť se sebezapírat, protože už to pro mě nebyl tolik Dragon Age.

Když to zvládli poprvé tak to přece může bejt dobrý i potom.
        • No...že třeba ME měl taky sestupnou tendenci
      • Magister_Peditum
        Vytvořit hru není to samý, jako si usmažit řízek - každý to nedokáže. *15* A do kina s prominutím budu chodit i nadále. *3*
      • walltar
        Já se přiznám, že udělat hru bych nezvládl a asi bych to ani nechtěl ... hrát hru kterou sem udělal sám a vím o ní všechno už by mě nabavilo. Navíc pracovat v herním průmyslu nikdy nebyl můj sen.
    • walltar
      K téhle modlitbě se klidně přidám.
      • Já ani ne.

Bude prča jestli bude DA3 pěkně na nic.
        • Cypri
          http://gifsforum.com/images/gif/fuk%20you/grand/587524278.gif
          • Dej si SWtOR, brácho. To tě uklidní. *3*
  • Veskoslav
    Od vydání CoD MW I, kterou osobně považuji za dobrý díl s hodnocením 7,5/10 (CoD 2 má u mě schované 8,5/10) se po letech modlím, aby nový CoD za něco stál, protože nutně potřebuji nějakou koridorovou FPS. Bohužel se bojím, že v CoD bude pořád to samé, co ji vyčítám. Tedy IQ nepřátel na úrovní sádrového trpaslíka, kdy chodí neustále za sebou a čekají na popravu, kraťounký příběh, katastrofální IQ vašich spolubojovníků, kdy jsou schopní vlézt do přímé palby. Ale jak říkám, poprvé po letech se modlím, aby CoD dopadl dobře a já letos mohl hrát alespoň jednu dobrou koridorovou FPS.
    • napadá mě to samé. Je to až k neuvěření, ale doubrou FPS koridorovku aby člověk pohledal...a v zápětí zjistil, že neexistuje nebo je jich jak šafránu. BO2 tajně fandím, doufám, že se už poučili z technických chyb a hlavně nechali herní prehistorii tam, kde patří. Naštěstí hraji velmi pomalu a s poměrně velkým zpožděním, takže si počkám na recenze a pokud to dobře dopadne tak na první slevu.
      Jinak, i na GS tady tomu veledílu dali 6, a to podobným sračkám dost fandí, takže je jasné, že je toto jen dalším podařeným skokem z deště ...ne pod okap, ale rovnou šipkou s rozběhem do otevřené žumpy. Nad MOH už jsem udělal křížek hned po jejím slavném "restartu". Škoda
    • ja myslim ze to bude 100% to same. netroufam si plytvat svou energii na doufani (uz nejmin po padesate :D) ze to bude tentokrat jiny.
      Polozme si spise otazku, proc by melo ?:) Trzby z tupych ovci budou tak jako tak tak proc neco menit kdyz nam sype tenhle sh!t ?:) Rekneme si to otevrene, dnes dejme tomu mimo BF3 neni do ceho vramci FPS pichnout....... a jedna hra to nezachrani protoze i ta po hrani rok v kuse samozrejme omrzi. Proste je to v prdeli! panove *1*
      • Veskoslav
        V rámci FPS jsou dobré hry : Dishonored či Borderlands II, v rámci TPS osobně třeba: ME III, Spec Ops The Line v letošním roce. Ale v rámci koridorové FPS už jsem dlouho nic nehrál.
        • asi sem uz zdegenerovany ale jak ani dishonored me neoslovil (krasne zpracovani ale pochvili jsem se nudil..) :// a border neni zrovna muj salek caje i kdyz kus prace za tim videt lze.. kazdopadne tohle me z totalni skepse nevytrhlo.
    • co má tvůj výron společného s MOH?
      • Veskoslav
        Chytrému napověz, hlupáka nakopni;)
        • za ty tvoje blitky ve zdejších diskuzích bych tě nakopl rád
          • kostejnesmrtelny
            Hele, internetovej bouchač *1*
  • oktavius66
    Tak a je to venku. Taky bych se chtěl s vámi o něco podělit. Mé hodnocení na Medal of Honor Warfighter: Hru jsem dohrál za 6 hodin na nejtěžší obtížnost což není zrovna hodně, ale dneska je to normální záležitost, která se nějak "vesrala" do módy. Nechápu ! Bohužel je fakt že, když MoHW hrajete - cítíte se u toho nějak divně ( aspon já ). Sám jsem ani nepochopil o co v té hře vlastně jde . Mise byly nějak divné poskládané a nešly do kupy a já si nemohl najít žádnou souvislost. Co mě naštvalo nejvíce bylo to že nevím proč tam je tak málo misí a to ještě některé které byly na 3 minuty např. Mise jménem Hat Trick: Chopíte se Sniperky za postavu jménem STAMP a vystřelíte jeden náboj a THE END konec tečka. Co je to za misi ? Naprosto jsem nepochopil jak tohle může souviset z příběhem. Jedinné co jsem zjistil je to že nějaký starý dědula v Talibánu vycvyčil nějakého Tvrďaka který je moc panovačný a nějaksi o sobě myslí. Navíc hra obsahuje spoustu chyb které musím bohužel vytknout: Nepřátelé opět lítají jako splašené kozy, ale zase se umějí perfektně krýt což není zvykem. Když zabijete protivníka za chvilku zmizí a nic po něm nezůstane a navíc z některých ani nevypadne zbran. Když najdete už nějakou tu zbran [ kterých je ve hře strašně málo ( konkrétně: AKM, 870, AK47, AK74 a to je asi všechno) tak bud máte málo nábojů nebojů a nebo to stojí za prd. to není teda moc velký arsenál*1* V BF3 bylo různých zbraní jak nasráto a to se mi líbilo*3* ] MultiPlayer jsem nehrál, ale podle videí usuzuji že bude fajn. Jedinné nepříjemné překvapení pro mě bylo, když v předposlední misi na lodi přišel ten hajzl o kterém ani nevím jak se jmenuje vzal GLOCKa a prostřelil "Matce" palici. Zíral jsem z otevřenou hubou proč mi zabili mého oblíbence z celé hry. Nový MoH není nic nového a bohužel je zklamáním a já se na něj tak strašně těšil. Mé oblíbené mise byly: Honičky v autech ( takový Need for Speed: Warfighter *1* ) a dvě poslední. Toť vše. Kdyby měl hodnotit číselně tak nebudu zase takový kritik, protože sérii MoH jsem měl rád a stále mám rád a přesto bych tomuto dílu mrsknul 7/10 aspon za tu snahu a celkem fajn dobře odehraných 6 hodin zabytý čas. Bohužel takhle vydím situaci Medal of Honor Warfighter. Promin kámo, ale v té staré klasice II. světové si měl zůstat. Snad se poučíš a vrátíš se ! Pokud ANO příjemně překvapíš. A už jsem zvědavý z čím po tomhle příjdeš. *3*
    • Polovica veci o com tu tocis som nezazil.Napriklad ze by bolo malo zbrani....Neviem podla mna si hral zabugovanu cracknutu verziu warezak ale mne tam kazda mrtvola hadzala nejake ine zbrane s inou optikou atp.Nie len spominane 4 typy. Neviem co si hral za verziu...
    • Dik za ten spoiler o "Matce", jsi fakt frajer. Na to je tu tag 'spoiler', vis?

Ze ja vubec tyhle prispevky ctu... nejradsi bych si nafackoval.
      • nemas rad spoilery a chodis na fora o hrach ? :O..heh
        • JohnyTheZik
          Co to s tim ma co do cineni :D?
          Na forech o hrach nemusi bejt o spoilerech ani slovo.
    • Magister_Peditum
      U delšího textu, jako je tenhle, bych doporučoval použít odstavce.
    • 12 smajliku..kdybych nevedel ze jsem na tiscali tak bych myslel ze to je seznamka..
  • tahle hra je hlavne o multiplayeru. nechapu proc vubec ty naskriptovane singly vydavaji. za ty roky to uz nikoho nemuze bavit. multak bude urcite super, ale tuhle hru vnimam jako uplne zbytecnou. lidi hrajou BF3, maji tam i close quarter bitvy, takze na co utracet za tohle, kdyz to tady uz je v lepsim a rozsirenem vydani... EA maji hloupou a nesympatickou strategii

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit