Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po precteni prvniho odstavce jsem usoudil ze s touto recenzi nema smysl ztracet cas. Takze reagovat budu ciste jen na nej. MP od DICE byla totalni s.acka zrejme spachana v poledni pauze s jasnym zamerem neohrozit hry z vlastni staje.
  • s recenzi souhlasim.. hruza des a bes.. taky byla chvile kdy jsem si uvedomil, ze call of duty aspon neni tak spatny... protoze pres vsechny negativa vasi spoluhraci dokazou zabit aspon 2 a vice nepratel, dokonce ma i lepsi singl - a to rikam nerad.. protoze cod uz od mw nemam v oblibe, tady jsem mel vubec problem hru dohrat.. proste hra naprosto mimo
  • God-of-War
    A sakra! To je to až tak špatný? Ten první novej byl fakt m*datelnej!:(
  • Nový Medal of Honor mě vpravdě též velmi zklamal :(. Jediné co nabízí je vynikající audiovizuální a grafická stránka hry díky Frostbite 2 enginu.
    Je to krátké, nezáživné, nic nového nepřinášející.
    Předchozí díl byl mnohem lepší - nechápu, co se na něm autorovi nelíbilo :P. Prý jen díky MP to obstálo :D:D. Já snad lehnu :D.
    Battlefield 3 mne bavil více. Je to možná spíše MP hra, ale SP část se též, dle mne, vyvedla ;).
    Pokud bude další MOH, doufám, že bude již lepší, než Warfighter :P. A mohlo by se to vrátit do WW2 ;). Nějak mi toto období už začíná scházet :D.
    • ano, já i kvůli 2WW teď hrál Mortyr 4, žádná sláva, ale větší, leč ještě o něco kratší zábava než nový MoH :), Důležitější byl pocit, že hraju hru na starym hradě za druhé světové :)
  • EA + Frostibite + Modern Combat FPS = Exkrement

Existune snad jedina hra postavena na Frostbite ktera by za neco stala ?
    • Uvidime az vyjde treti Army of Two.
    • tk třeba BfBC2 postavený na FrostBite 1. generace nebyl vůbec špatnej a Bf3 tky za něco stál..
    • jindra.veliky
      Mas pravdu. NFS run = odpad, moh warfighter = odpad, bf3 = SP je odpad a v mp byly v základu 2 pouzitelny mapy. + bugy jako zasekavani o předměty, umírání za rohem atd. *4*
      • Tebe potkat a slyšet tohle tak ti nakopu držku... Bf3 že je odpad? Ty jsi odpad ty trole jeden... Vadí ti ta hra nějak? hraješ jí? Nehraješ? tak si jí ku*va neber do huby...Hlavně že ty nejsi odpad ty retarde...
      • walltar
        Tak teď se musíme držet protože příjde Command and conqer: F2P, BF4 a Dragonage 3 ... a to bude jízda. *1*
  • Naprosto vyjímečně souhlasím s recenzí, ta hra by si nesouložila ani starou krychli za obraz dát. Z tak profanujícího sígru lze vydedukovat pouze a jen konglomerátní fašuš chomáče pilin, a pak komu tady zvoní hrana?

Podepsán, Alois Čupikakaču

Za Danu Vávru na hard hrad Leoš Vochomůra a princ z Izraele

Ať žije bůh, náš všemohoucí!
  • Tady je trochu ingamu...
    http://www.stream.cz/uservideo/767677-60-minut-medal-of-honor-warfighter-ceska-recenze
    • pozrel som si to a som z toho uplne mimo... tak je to dobré alebo zlé:D každopádne RE6 dostal aj 0,1/10 a mám ho doma a je perfektný...
      • walltar
        Každá recenze je subjektivní ... najdou se lidi kteří tu hru zkusí a dají jí 2/10 a lidi co jí propadnou (pokud to vůbec u tohohle jde) a dají jí 10/10 ... jediná možnost je zkusit.
        • ja som po prvom diele zvedavy a to sa priznám, pvrý diel ma nadchol ale toto už je trošku z iného sudku no, hlavne mi to pripomina COD čo nehovorím že je špatne ale napr v prvom diele som sa zžil s prostredim a atmosférou a tu? zasa cestovanie kade tade viem, že to je pestrost ktoru sa snazi hra ponuknut ale ruku na srdce MOH nebol o pestrosti nikdy ale o atmosfére a to práve dokazala jednotka vyčarovat uplne nádherne. Toto bude zasa len nejaký presun za presunom a skok sem skok tam. Počkam si na zlavu.
  • Díky za to hodnocení, tenhle stupidní výplach si nic lepšího nezasluží *5*
  • No jo 5/10. Zato prostoduchým kravinám od těch zoufalců z blizzardu dáváte 9 a 10. Čím to asi bude. Minimálně to dokazuje jak herní obec degeneruje když jim stačí ty šity co blizzard produkuje. No jo neoriginální firma neoriginální hry neoriginální hráči to je zoufalost.
  • Ať se vykašlou na Frostbite 2 a zkusí návrat do druhé světové. Pořád by se našlo nějaké to nové téma.
    • Ve Frostbite 2 se dá udělat i druhá světová ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit