Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ale doporučuji jediné. Kupte si základní hru (250 Kč) a zaplaťte si 1 měsíc hraní (298 Kč). Pakliže Vás to nebaví, tak není nic jednodušího než to po dvou měsících zrušit (30 dní je v základu vehře+30 předplacenka). Hlavní příběh bude zcela přísupný bez omezení, tudíž pokud to někdo chce jet jako single, tak si prostě bude hrát F2P model:)
    • Radek
      Taky jsem to tak udělal, ale koupil jen tu hru s měsícem zdarma a pohoda. Na vyzkoušení ideální a pak se uvidí jestli pojedem dál F2P bo ne.

      Spousta lidí hru zatracuje, ale v oblasti SCIFI MMORPG je to zatím nejlepší kousek. Hraji ještě GW2 a pokud bych měl srovnat tyto dvě hry, tak GW2 má určitě modernější systém MMO (systém úkolů atd.), taktéž má GW2 podle mě hezčí a modernější grafiku. Ovšem nevýhoda může být, že je to jakési Fantasy, kterého je hodně a ještě z prvky steam panku ... Pro SW jednozančně hraje universum SW a že je to SCIFI MMO RPG a těch dobrých narozdíl od fantasy moc není.
    • zdeeneek
      Presne takhle jsem uvazoval a minuly vikend to i udelal. A nelituju, hraje se to paradne ;)
  • hral jsem par mesicu, ale uz bohuzel uz neni cas :( ....ne ze bych si nebyl schopny udelat hodku o vikendu,ale prijde mi k nicemu tuhle hru zapinat jen na hodinku....kdyz uz tak u toho poradne na par hodin zasednout.
  • Říkal sem si že až to bude F2P tak si to zahraju, kouknul sem na ty F2P limitace a zkoušet to ani nebudu.

    Kdyby ze začátku udělali F2P model tak by komplet vymetli police, přiřadit mikrotransakce a job done, ale to ne, hamty hamty, maj co jim patří :D
    • 1+
  • Lawliet
    Říkám že mě to zajímá, ikdyž to nehraji přeci jenom je to Star Wars! *2*
  • Co to kur.....kde?! KDEEEE?! Nikde nikdo nenapsal, že to bude 15.11., není to na jejich stránkách ani na jiných sítích, jediné co je ohlášeno je podzim, později že to bude přesněji listopad, a nakonec jeden z vývojářů napsal něco o půlce listopadu....ale vysvětlete mi, kdo kdy kde napsal, že to bude zrovna přesně 15.11.? Co jste to za server, když dokážete vypouštět takovéhle zaručené informace s takřka nulovou informační hodnotou, kde si dycky nějaký blb něco vymyslí a pošle do světa....jestli dotyčný dostává peníze za to, co dělá, měli by jste ho vyrazit, pokud ne a dělá to ve své volné chvíli, tak asi taky.....jde to s vámi do hajzlu, informace na nic, žádné novinky, a když jsou to novinky, jsou to nakonec dva týdny nebo dokonce měsíce stará videa.....omg
    • omg :)
    • Už je to všude po internetu ty chytráku
    • Píšou jasně že je to z tiskové zprávy EA,která jim došla na email......omg
      • a tiskovou zprávu koukám poslali jenom sem lidem na tiscali že jo :D tady mají asi bráchu ve vedení Bioware nebo EA....
        NIKDE NIKDO nemá zaručenou informaci o tom, že to bude 15.11.
        nevěř všemu, co čteš a nebo vidíš v televizi ;)
        • Už je to i na offic.stránkách, takže Games.cz má info z první ruky *6*
        • to víte že jo, dislike :D
          vám to asi nedochází, kdyby to takhle posílali x stránkám, tak o tom ty internetové portály a jiné budou psát, všichni o tom budou psát, budou to mít na twitteru, na facebooku, budou to mít na swtor stránkách jako super zprávu....ale né, games.cz je jediné, které ví, že to bude 15.11.....chápete?
          • Tak to aby se ti Games.cz omluvily jelikož ty takový génius to musíš vědět přesně *5* http://i.imgur.com/H48qH.jpg
            Tak se hezky podívej od kdy se to ví že to má být právě 15.11. *16*

            Místo aby jsi byl rád že na to někdo upozorní, tak tu jen spamuješ svoje mindráky! takže Fuc. y.
          • Ale no ták Honzíku! Uklidni se. Uvidíš, že slušné chování má své výhody a třeba vám na eurogamer email začne chodit taky pošta.
            • Xcomik
              Jn zrovna na ShitGamer jim to nedošlo a to jsou s EA takový kamarádi recenze jak u kapříčků v rybníčku (čti pěkně zaplacené) a chlapcům to neoznámili kamarádi :-) To bude asi tím že na ShitGamer chodí minimum lidí aby ne když tam dávaj blokace na komentáře ve stylu že jen vy vydíte váš komentář a nikdo jiný ne (a to jen proto že se člověk opře do EA)

              Je mi jasné že se částečně lézt největšímu vydavateli (nejen u nás) do zadnice lézt musí ale čeho je moc toho je zkrátka příliš a ShitGamer ať si strčí majitel xzone tam kde slunce nesvítí!!!!!

              Ještě že kluci z Games jsou sví a poctiví co se týče recenzí poctivě hodnotí ikdyby jim na E3 a GamesCom příslibily z EA tryskač s obsluhou bez a hotel v hiltonu :-)

              BTW: Bonusweb je možná tragickej ale na tuhle zaplacenou PR reklamu ve formě zaplacených recenzí se v ČR snížil jen ShitGamer.cz!!!!
  • Dost mě tam trápí ten omezený inventář, omezenost v nošení rare předmětů a předpokládáná omezenost v počtu peněz co neplatící hráč bude moct mít u sebe. Tohle je prostě neskutečné házení klacků lidem pod nohy. Ať si omezí počet Warzone, Operation a Cartel mincí, jenom ať mě nechají v klidu si hraát.Ale fajn, tak si holt zahraju jenom ty příběhy :)
    • Kebyze maju F2P hraci vsetko v pribehovej casti vsetko, ca mam ja ako subscriber od minuleho decembra, aky by bol zmysel si to platit? *3*
      A urcite doporucujem urobit aj ten najmensi mozny nakup cartel coinov, cim hrac ziska preffered status a velke mnozstvo F2P odmedzeni mat nebude *4*
  • Až bude f2p tak to zase prubnu,zrovna včera se mi připomněli mailem.
    • Mrzí mě že neprohlubujou tu "vesmírnou" část a nevzali si příklad z Galaxies,myslim že by to hru nakoplo víc jak přechod na f2p a pouhé doplňování obsahu.
      • Je slubeny nespecifikovany pocet vesmirnych misii. Ale mas pravdu, je to stale len arkadova hracka v hre. Kebyze pridaju realne space misie, to by bolo skvele *4* Aj v Galaxies toto ale priniesol az Jump to Lightspeed patch, cize sanca stale zije :D
  • Hezké video, škoda že díky tomuhle přehrávači je to slideshow. Jsem jediný komu to dělá? Stává se mi to pravidělně u videí tady na Tiscali. Je takový problém zřídit Youtube kanál?
    • Mě to jede v pohodě.
  • Na free to play se asi pudu podívat. Zkontrolovat jak se má muj Marauder. Možná s někym kdo to nehrál a vyexpim ještě jednu postavu - přecejenom sem to přestal hrát v únoru, tak dělat znova ty questy snad nebude tak hrozný. Přecejenom to expení a class-příběhy sou tam dobrý. Ale endgame mě nijak neláká.
  • nevite, kdy uz bude free to play ? Naposledy sem cetl, ze v listopadu, takze se cas pomalu nachylil :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit