Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cus lidi chci se zeptat, dojel jsem celou kampaň ale v multiplayeru se mi nechtějí otevřít nové auta nebo vybavení... čím to může být ? *13* *13*
  • Mno po čistých 3 hodinách občasného hraní musím uznat, že se velmi bavím, koncept NFS se posunul do časově méně náročné zábavy, to znamená, že i během té malé chvilky, kterou tomu věnuji, si zahraju vše, co hra nabízí. Jízdní model je těžší než v Burnout:paradise city, a tak je tu prostor pro osobní zlepšování. Tuning samozřejmě jízdní vlastnosti velmi zjednodušuje. Co zamrzí je trochu zpomalené ovládání v menu, nemožnost přeskočit právě hranou skladbu a zejména velká náročnost na HW, kdy na AMD PhenomII x4 3.5GHz a GTX460OC jsem nenašel nastavení, které by zabraňovalo občasnému trhání. Tímto problémem trpěl už i HOT PURSUIT.
    • Preskočiť skladbu môžeš ked stlačís M.
  • Já teda musím říct že jsem dostal to co jsem od hry jak bylo avizováno čekal..pěkné auta, grafika neni z nejhorší a zvuk motoru a chování aut (teď nemyslím fyziku ale to že to či ono se chová jinak) je fajnové...Jistě...některá auta se prostě ovládat nedají (já se navíc po XX letech na klavesnici učím na gamepadu takže o to je to horší ale zvyknout se dá...Nakonec mě nejvíc prudí ty videosekvence při bouračkách..je to o nervy...ale jinak si nemohu stežovat..sednu k PC,zapnu a jezdim...
  • Criterion jeden pojebanej posral celou serii NFS! z těch her co vychazejí v roce 2012 by jeden *11*
    • od criterionů je nfs na nic ? No nechci nic říkat ale hot pursuit z roku 2010 je jedno z nejlěpších nfs. a že vychází tento rok špatné hry ? Dishonored, borderlands 2, far cry 3 , Guild wars 2 ,diablo 3 , bezesporu i nové cod a mnoho dalších - takže myslím, že je to jeden z nejlepších roků co se týče ohledně her.
  • Zdravím, měl jsem NFS rád, ale to skončilo někde u MW"1". A niní jen čekám co výjde, zkusím a rychle se toho zbavím :-D. Poslední díl je nepřehledný, někdy zajed závod je umění a auta by potřebovala křídla. Něco na spůsob flatoutu a demolice aut ve městě. Čelní srážky oblibou, jinak to většinou ani nejde... Opravdu jsem se těšil a jsem zklamáááááán!
    • podle me jsi trosku lama.Me to prijde naopak dost prehledny a zavody tezky jen obcas.Kdyz mas v oblibe celni narazy,tak se ani nedivim ze lidi tvyho typu jen kritizujou.Kup poradny pc a nauc se hrat a budes mluvit jinak.
  • Stacilo 20 min. hrani a kdybych si to koupil, hazim to rovnou do kose.. Nejvetsi tragedie, co jsem melmoznost hrat..
    • sam si traged
  • Makres
    To, že hra bude mít ubohou fyziku šlo poznat už na tom traileru z E3ky. Lepší NFS už asi ani nevyjde, vzpomeňme si na The Run.
  • Podla mna praveže toto je klasicke NFS sadnes do športoveho auta a jazdis, grafika je krasna a mne sa ovladanie a dritovanie paci najviac, jo to naražanie vo velkych rychlostiach ej nerealne ale je to proste hra... NFS niesom o žiadnom mega tuningu kdem ozes zväčšovať každy otvor v narazniku ved nfs 1.2.3 tiez boli len o tom zobrat si auto a proste si jazdiť tu je to to iste, ja nepotrebujem do hry žiadne trapne hrane filmy s kurvami a super nabuchanymi krasnymi frajerikmi ktory sa tam predvadzaju a hadžu na seba zlovestne pohlady, taktiez nepotrebujem ziaden trapny pribeh, NFS 1.2.3 taktiež ziadny nemalo a každy si ho to pochvaluje a vyznava ake to bolo skvele a pritom ste tam sadli do akehokolvek auta NEUPRAVENEHO A NEUPRAVITELNEHO a jazdili ste si kolečka, tu to je doplnene o krasnu grafiku , kom usa nepacia odlesky kludne si ich moze vypnuť a grafiku si prisposobit ako sa mu pači, toto NFS moje očakavania splnilo, s gamepadom sa to hra skvele citlivost je akurat, clovek si vyberie s akym autom si chce zajazdiť a užiť si jeho zvuk popri tom ponaťahovať fizlov preskočiť zopar bilboardov zničiť par zateraz poraziť chlapika v blackliste a uzit si to... ja to hodnotim velmi kladne a recenize mi pridu uplne odvec... ja si to uživa *3* *3* *3* *3*
  • Nejhorší NFS co jsem kdy hrál. Hodí vás to do města a jezdi si. Přetáčivost a ovládání některých vozů je děsné. Dal bych tomu stejně jako od vás dostal MoH...5/10
  • Umaroth
    Já si svištím Coloradem v mém Koeniggseggu a jsem velice rád že sem si nakonec předobjednal jen Forzu Horizon a toto jsem si nechal ležet ve skladu EA.
    Přitom se mi ale nové Hot Pursuit VELMi líbilo, pro mě po Porsche a Carbon nejlepší díl a tak sem čekal, že criterion udělá kvalitu i tady, ale dle 4 přečtených recenzí (přičemž ta z IGN je prapodivná) skutek utek.
    EA děkuji, že nám hráčům šetříš peníze tím, že všechna studia pod sebou dodrbeš tak, že nám bereš veškerou motivaci vývojáře podpořit koupí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit