Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    dalsie nfs bude este vacsia pecka. staci dodrzat tuto sablonu:
    1 - predstavenie noveho titulu, hype sa zvacsuje, naklady na marketing rastu, treba vacsie zisky
    2 - vyvoj sa minimalizuje, zjednodusuje aby to bolo co najsprostejsie, najlahsie, netreba inovovat, vylepsovat ani vymyslat nove veci. o to sa postara hype(epic total destruction HD super ready full 3D, frostbite 4 engine new generation super space tech..)
    3 - ked nevyjde tak to zvalit na piratov a opakovat od kroku 1
  • Jeff
    Nejlepší díl je samozřejmě Need For Speed 5 Porsche Unleashed. Ještě dneska se mi při vzpomínce na Dylana, Parise, Steela, nebo sloupy v tunelu na trati Autobahn, otevírá kudla v kapse. *1*
  • proč nikdo nemá odvahu tomu dát známku, jakou si to zaslouží? Chválim, že jste oproti ostatním nedali 8 a podobně, ale 6 je podle mě pořád ještě moc.. reálných mi přijde 4-5....
  • MidnighT91
    Desetiletej bratr kterého baví Carbony, mi na otázku jestly ho ty nové speedy teda baví odvětil, že větší sračku nikdy nehrál a pak si šel zahrát Call of Duty!!! Tak to vidíte, to ani nepotřebuje recenzi...
  • Vidlec
    Naprosto tragická hra. Člověk může měnit auto jako ponožky. No což, to by ani nevadilo, možná právě naopak, ale všechna ta auta se chovají naprosto stejně. Zatáčka nejde projet jinak než smykem. Destrukční model je k smíchu. I když uznávám, že tady je to vzhledem k licencovaným autům dost problematický. Interface je ta nejvíc neintuitivní věc co jsem kdy viděl. Soundtrack stojí za starou belu. (Poslední dobrej měly Pro Streety a vůbec nejlepší byl v NFSIII a Porshe Unleashed. Hrou vás provází různé nesmyslně dlouhé a až neuvěřitelně otravné cutscény, které samozřejmě nejdou přeskočit. Za to vše chce EA bez mála tisíc peněz. Nejdřív MoH a teď tohle.
    • A navíc tam nejde manuálně řadit nebo alespoň podřazovat *8*.
      • Že? Človek hneď zabúda že hrá arkádu a nie simulátor :)
        • Arkáda nearkáda prostě možnost manuálního řazení je povinnost.
    • Za ten nový MOH by som nedal ani korunu. Hral som to v obchodnom dome neďaleko od nás a mali to tam pustené tak si vravím prečo nie veď vyskúšam. Zastrelil som asi dvoch nepriateľov a hra doslova sekla. Postavy sa nehýbali, nešli premeniť zbrane a ani otvoriť dvere. Zo smiechom som sa zobral preč a pomyslel som si aký somár by som bol ak by som si to kúpil :D
      • Vidlec
        Než to hrát, to bych se radši podíval na Rimmerovu sbírku fotografií telegrafních sloupů 20. století.
        • Veskoslav
          No jo, ale jak dopadl Kryton, když mu Rimmer ukazoval své obrázky:)
  • Kein
    Překvapila mě recenze, čekal jsem, že to tady bude chvalozpěv. S recenzí se více, méně stotožňuju. Opravdu autora cením za to, že zmínil ten hloupý systém závodů pro každé auto, stejně tak ovládání auta nad 150 km/h na druhou stranu ovládání DO 150km/h mi převelice vyhovovalo, podle mně daleko lepší než bylo v původních novodobých nfs. Za zásadní nedostatek považuju to debilní hledání aut po městě a absenci rozpočtu a garáže, kde by se auta kupovaly. A tím, že si člověk nemůže vybrat pak ani barvu auta, či na něm zanechat nějaký svůj otisk, se hra dělá děsně nudnou. Tohle není závodní arkáda, ale derby.

    Tahle hrá má dva plusy - pěknou grafiku a konečně po dlouhé době odpružené podvozky u aut.

    p.s. Chci vidět toho člověka, co dá za tuhle hru 1000kč.
  • Podla mna praveže toto je klasicke NFS sadnes do športoveho auta a jazdis, grafika je krasna a mne sa ovladanie a dritovanie paci najviac, jo to naražanie vo velkych rychlostiach ej nerealne ale je to proste hra... NFS niesom o žiadnom mega tuningu kdem ozes zväčšovať každy otvor v narazniku ved nfs 1.2.3 tiez boli len o tom zobrat si auto a proste si jazdiť tu je to to iste, ja nepotrebujem do hry žiadne trapne hrane filmy s kurvami a super nabuchanymi krasnymi frajerikmi ktory sa tam predvadzaju a hadžu na seba zlovestne pohlady, taktiez nepotrebujem ziaden trapny pribeh, NFS 1.2.3 taktiež ziadny nemalo a každy si ho to pochvaluje a vyznava ake to bolo skvele a pritom ste tam sadli do akehokolvek auta NEUPRAVENEHO A NEUPRAVITELNEHO a jazdili ste si kolečka, tu to je doplnene o krasnu grafiku , kom usa nepacia odlesky kludne si ich moze vypnuť a grafiku si prisposobit ako sa mu pači, toto NFS moje očakavania splnilo, s gamepadom sa to hra skvele citlivost je akurat, clovek si vyberie s akym autom si chce zajazdiť a užiť si jeho zvuk popri tom ponaťahovať fizlov preskočiť zopar bilboardov zničiť par zateraz poraziť chlapika v blackliste a uzit si to... ja to hodnotim velmi kladne a recenize mi pridu uplne odvec... ja si to uživa *3* *3* *3* *3*
  • Veskoslav
    No po pravdě? NFS hraji od NFS II. Vynechal jsem Pro Street (absence policie, nějak mě to ani nezajímalo), oba díly Shift. Jinak mám pojeté všechno.

    Nejlepší díl zlediska zábavy a arkádového ježdění je pro mě NFS III, nejtěžší pro mě bylo NFS IV, nejlépe zpracované v rámci aut je pro mě NFS V. Nejlepší na tuning je pro mě NFS U II (tam ale byli jiné katastrofy a to v rámci nekonečných závodů na letišti například), nejlepší honičky jsem si užil v MW.

    Ale i ostatní díy nebyly špatné, Carbon mi vadila tma, ale příjemný na odreagování, Hot Pursuit z roku 2010 jsem si koupil v akci za 99 a účel to splnilo, bavil jsem se a bavilo mě opět prohánět rychlé, policejní auta. Ale nikdy jsem nepřekousnul hrůzu RUN, to pro mě nebyl NFS ale CoD mezi zabalený v NFS:) Ten je taky jediný ze zmiňovaných, co jsem hrál a nemám koupený.

    A u tohoto dílu? Pořád váhám. Na jednu stranu bych se chtěl projet těmi krásnými auty, neřešit reálný model poničení či jízdní model a užít si arkádu. Na druhou stranu nechci burnoutovské NFS. Dilema. Ale to asi asem vyřeší cena nebo nějaká akce. 6/10 je pro arkádové závody docela dobré hodnocení a myslím, že to nebude špatná hra, jenom to nebude to "pravé" NFS:)
    • MickTheMage
      Uplne najlepsi je samozrejme prvy NFS, vsetky ostatne su totiz len varenie a prevaranie uz existujuceho napadu, ktore nikdy, nikam neviedlo. A to vratane velmi dobreho Porsche Unleashed. Co z dobrej jazdy, ked je venovana len jednej znacke.

      A sakra, vlastne moment. Nie, uplne najlepsi je Test Drive III, ktory cely koncept zavodenia previedol do relativne volneho a otvoreneho sveta. A teda bol trochu iny ako prve dva diely, ktorym je ten najlepsi NFS z NFS velmi podobny. Vlastne je rovnaky kedze na nom robili ludia, co stvorili Test Drive... Do prcic, uz sa nejako zacinam stracat :)

      Teraz vazne. Fakt mam asi z celej serie najradsej tie prve NFS. Je to divne, mozno to znie divne - auta tam plavaju a pripominaju krabice (z dnesneho pohladu), ale... Nostalgia je svina - asi. Inak potom som asi najviac hraval druhy Underground, ale taka bola moda. Vtedy. Davno.
    • Mě nejvíce bavilo NFS: High stakes (mám pocit, že je to IV, ale nejsem si jistý), :) ...hrál jsem to jako malý na PS1 a bylo to něco úžasného ... Pak už mě jen bavilo Flatout 1-2, Split Second ... a to je ze závodních her asi vše, neboť co se mě týče, tak vše ostatní (možná ještě Dirt 3) se mi zdá jako nezábavný sh*t :) ...jen můj názor, se kterým se určitě hodně z vás neschodne :)
    • Já jsem se toho jízdního modelu taky bál, ale neboj není to burnout styl... moc zatáček tam sice není, ale jizdní model je dobrej *3*
    • Spatna hra to rozhodne neni. Nekdo, kdo hleda realisticky jizdni model muze jit rovnou o dum dal, ale nekdo, kdo byl odkojen na serii Burnout a NFS (ja) a ktery si navic vazi prace studia Criterion (zase ja) se bude rozhodne kralovsky bavit. Proto jsem tak rad, ze se me dve nejoblibenejsi zavodni serie (jiz zminene Burnout a NFS) spojili v jedno.
      • To by mne zajímalo, od kdy tě kojili. Protože mě kojili taky, ale asi jiným mlékem.
        • U NFS od tretiho dilu 1998 a u Burnoutu od prvniho dilu 2001. Psal jsi, ze te to zajima... (:
    • sry ale nemužeš to skratit tenhle wall of text se nikomu enchce číst
      • Veskoslav
        Chápu, že pro žáka 3. třídy ZŠ je toto dlouhý text, ale ne každý čte jenom první větu či nadpis jako ty.
        • DusanMPupak
          Na druhou stranu, pokud nejste žákem 3. třídy ZŠ vy, mohl byste dokázat delší text členit do odstavců, aby se nám potom lépe četl.
          • Veskoslav
            Pokud by Vám osobně vyhovovaly odstavce, upravím to hned;)


            P.S: Je to pro Vás už čitelnější takto?
            • DusanMPupak
              Ano, hned se to lépe čte.
        • tohle nemá cenu takový lidi mi zneprijemnuji diskuzi
          • walltar
            Tak už konečně vysmahni a vem si teplého bratra GGG sebou, když je ti to tu tak nepříjemné ...
            • Veskoslav
              A to je snad teplé Cody? Chápu, že se ve 3. třídě smějete, když třeba kluk přijde např. v košili do školy a hned se mu posmíváte, že je teplý atd., ale z toho vyrosteš nebo budeš bez kamarádů. Tipuji druhou možnost:)
            • walltar
              Teď si mě odhalil! *8*
            • rika nekdo kdo chodí s klukama do kavarny
          • Drtimlam
            Říká idiot, co nenapsal ani jeden příspěvek ke hře;)
            • tohle nebudu hrat když to dostalo 6/10
  • KONEČNĚ .... každý to vychvaluje jak je to super a já už pomalu měl pocit, že hraju jinou hru než ostatní
  • El-Bravo
    Chci NFS s jízdním modelem ze shiftu, free roam, plnohodnotný tuning a model poškození z burnout paradise.....Ano vím. chci hooooodně moc a asi se ani nedočkám *1* *3*
    • jo a ješte bych pridal ai souperu ktera necheatuje
    • Posledni plnohodnotny tuning byl v Underground 2 ... jo to byla extaze kdyz sem spravne naladenym turbem a vstrikama vymack ze skyline dalsich 50 kW *14*
      • Taky me to strasne bavilo ladit si a upravovat auta. Vyladit si auto na skvely driftovani po meste nebo zavodak ktery kdyz byl treba nedotacivy tak sem zmensil pritlak na kridle a srovnalo se to nebo me bavilo jenom poladit nakou ameriku a jenom se vozit po meste s tim ze sem obcas na to slapnul a nechal motor zarvat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit