Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Most Wanted - recenze
6.11.2012 | Václav Rybář
280 příspěvků
-
A je to tu zase....
Ať Udělají Underground 3 s touto grafikou, střídáním dne a noci, přidaj policajty a vezmou jízdní model z NFS:Shift ( sice nebyl nijak zázračnej, ale lepsší než toto ).
To by byly NFS, který bych i koupil... -
-
To by nebyly ty pravé NFS. NFS by byly, kdyby bylo Lambo Diablo a ty jsi to prosvištěl přes dřevěný most v 280, prorazil zátaras policejních jednotek a pak to švihnul rovnou do projíždějícího Ferrari Spider. Zádný hloupočký tuning atd:)
-
-
No, tak ujišťuji tě, že v těch NFS, v těch starých dobrých NFS, o kterých mluvíš (hádám III nebo IV?) bys policejní zátaras jen tak neprorazil. V rychlostech kolem 280 km/h by ses o ty betonové kvádry v NFS IV (best nfs ever) nejspíš roztočil jak vrtule a skončil bys na střeše v pangejtu, kde by tě čekali s roztouženou náručí da copzz....bože jak mi ta hra chybí...já chci nějakej pořádnej policejní simulátor, jak tomu bylo u trojek a čtyřek. *2*
-
-
-
Je super, když to recenzent napíše tak, jak to je. Jen tak dál ;)
-
-
Moje rec. Zadne podplacene oslavne recenze na tenhle hnuj.
-
-
Kdyz nekdo v diskuzi vytahne ze stary needy byly lepsi a ne az tak arkadovy tak je mu casto receno ze to byla silena arkada vzdycky.. No nepamatuju si ze by v puvodnich needech nebo porsche byly stometrovy skoky nebo ze by zavody byly o tom ze neustale do neceho bouram aniz by me to nejak zpomalilo.
-
-
ad nepamatuju si ze by v puvodnich needech nebo porsche byly stometrovy skoky - hrals NFS II? Klidne i vic jak 100 metru. Kdo neskace neni NFS!
ad neustale do neceho bouram aniz by me to nejak zpomalilo. - hrals NFS MW? Prorazit sel kazdy zataras a auto bylo neznicitelne. Kdyz to neni tank, tak to neni NFS!
Takze tak, taky kdyz to tady cely procitam, nechapu. Lidi maji fakt kratkou pamet. Nebo objevili NFS s Undergroundy a mysli si, ze je to o tuningu. :D Tady se clovek zasmeje.
-
-
Zlata Forza Horizont, kdyby to udelali podobne na PC tak tu mame jasnej hit :(
-
Jedna "needovská", nostalgická, na uklidnění:
http://www.youtube.com/watch?v=MLEdr8aHy6o
Jo a EA, další Need for speed už prosím nedělejte. Fakt se na to vy*erte. -
-
To bylo jeste v dobe, kdy jsme z NFS3 a 4 padali na hubu. Kde jsou ty casy kdy jsem na starickym Diamondu smazil NFS3 demo jen s Rocky Pass a Countachem. Jo, to byly casy *1*
-
-
Já z NFS III a IV padám na hubu i teď je to neskutečné zábavný herní koncept.
-
-
-
dobra chujovina
-
tohle už není o ježdění to je -nevím jak to slušně nazvat ale každopádně je to škoda peněz.
-
-
tohle je proste o hovne! nebojme se veci spravne oznacit.
-
-
Možná by nebylo od věci kdyby tady na games zrušili číselné hodnocení úplně. Mám totiž pocit že většina zdejších recenzentů je potáhaná po ječmenu, protože jak jinak si vysvětlit ty číselné hodnocení, které naprosto neodpovídají textu...
Po MoH se nepoučili a kdybych chtěl začít nějaké konspirační teorie začal bych asi tím že obě hry má v distribuci EA, ale radši to nechám bejt... :) -
Slušná recenze. Needy jezdím od dema I. dílu a asi už mě jen tak nic nepřekvapí. V nových Most Wanted jsem projezdil na volantu zatím tak 3 hoďky a celkem spokojenost. Ono záleží, co od toho člověk čeká...a já už nečekám skoro nic.:) Líbí se mi grafika a s ovládáním se taky moc neperu, takže si celkem dobře arkádově zajezdím...nic víc nic míň. Za mě by to byla pěkná 6 - hrát se to dá v pohodě, ale v paměti mi to asi moc neutkví.:)
Btw. jen pro připomenutí, toto je 19. díl série. To je v p*deli:)) Nejraději mám samo 1. generaci (1-5 díl) a pak Shifty;)
A ještě poznámka k iOS/Android verzi, která se podle mě na poměry platformy povedla. Jezdím každej den před spaním a nemůžu si stěžovat. -
Tesla Roadster má nitro... Asi jediná část hry kdy jsem se bavil...
-
-
A já jsem si před lety dělal srandu, že by měli dávat vstřikování N2O do tramvají...
...a ono už je to tady. -
no co co? tys nikdy neboostoval mobil tim ze bys mu do Li-ionek pustil trochu dusiku? *1*
-