Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Most Wanted - recenze
6.11.2012 | Václav Rybář
280 příspěvků
-
"klasické burnouťácké slidování"
Jestli je to klasicky, protoze to bylo v Paradise city a pak v Hot pursuit, tak to je vec nazoru, ale jelikoz je to ted ve 2 NFS hrach ze 3, spis uz by to melo bejt klasicky needovsky slidovani, ne? :)
A opravdu to nerikam jen tak, hravam s brachou Burnout 3 a 4 (revenge) na old Xboxu a tam nic takovyho neni, s zadnym "klasickym burnoutovskym slidovanim" nepochodim, protoze tam tak jezdit nejde.. mozna by nebylo od veci oprasit stare ovladace:) -
-
Zrovna trojka a čtyřka Burnoutu patří mezi mé nejoblíbenější a hrozně bych byl rád za nějakou reedici na PSN, XLIVE (mám pocit, že čtyřka vyšla na X360, ale nikoliv na PS3). Už kvůli Crash módu. Ale jezdit smykem tam šlo. Neříkám, že to byl nejlepší nápad - dodnes si pamatuju, jak jsem s formulí (nejrychlejší auto hry tuším) vymetal zatáčky, tam každé utržení do smyku znamenalo rychlou výměnu spodního prádla. Každopádně Hot Pursuit má k ovládání á la Burnout rozhodně blíž než Most Wanted.
-
-
Netvrdim, ze to nejde, ale jak rikas.. nebyl to nejlepsi napad a spis to bylo o hubu.. Tedy s tim stylem prisli az v Paradise city, coz je jeden dil, a to z toho podle me fakt nedela "klasicke burnoutacke slidovani" :).. Jinak s tim mas pravdu, HP byl Paradise City jizdnim modelem dost podobnej a ten v novym MW.. hmm porad si nejak nemuzu zvyknout, ale k Paradise city to ma taky daleko..
-
-
-
Stacilo 20 min. hrani a kdybych si to koupil, hazim to rovnou do kose.. Nejvetsi tragedie, co jsem melmoznost hrat..
-
-
sam si traged
-
-
Tak prece jen server IGN zije jen z uplatků :) ne ze ne :).
Lituju vas vsech kteri tohlde dokazete hrat dyl jak 30 min. BIG RESPEKT!! *3*
*11* *11* *11* *11* *11* -
-
pro me z tohoto plyne ze si zakoupim zbran a vyridim zbrojni pas vzhledem k poctu psychopatu co u tohodle travi cas a soucasne chodi poulicich it is going to be serious !!!!! *1* *1* *1*
-
-
Tak taky přidám svou trochu do mlýna... Musím říct, že mě celkem šokuje kolik lidí tady tuhle hru vyloženě nesnáší. Stáhnul jsem jako warez pro PC pro otestování a pak koupil pro PS3. Hra mi příjde super, to že je na PC lag v ovládání je prostě fakt, ta konverze není dobře udělaná, ale na PS3 to funguje jak má. Opravdu musím říct, že se u hry královsky bavím, závody mají šmrnc. Šlověk opravdu nikdy netuší jestli závod dojede 1., nebo kvůli nárazu těsně před cílem třeba až 4. Tohle ale dodává závodům strašnej náboj. Upřímně kdyby měl za plné dopravy probíhat takovej závod v reálu, dojel by max 1 člověk :D Nehrál jsem od Undergroundu 2 ani jeden díl, ale tohle mě fakt neskutečně baví. Každej má prostě jinej vkus, ale za sebe bych dal tak 8,5. Je fakt, že jsem do té hry nešel abych si zahrál Need for speed, ale abych si zahrál oddechovou arkádu, kterou zahraju hodinu a vypnu. To jsem dostal a za sebe Criterionu tleskám
-
-
A to je presne to, že od undergroundu si nič nehral,ďalej som to už nečítal *3*
-
-
pochybuju že to ješte bude nekdo čist ale stejne... hra byla zadarmo k simcity.
jizdni model je podle me fajn jen to ovladaní je ťežky ale hraju na klavesnici. Na me je hra moc ťežka, zavody nezvladam v takove ohromne rychlosti. Jinak ale honičky s policií jsou fajn.
Zopar poznamek:
- škoda že poškození se neprojevuje i na jizdnich vlastnostech, s tim souvisi že i policie se chova jako prasata a klidne to do vas napali. Kdyby si tim poškodili auto, davali by si vetší pozor a hra by byla vetší zabava. Tomu by ale museli prospusobit AI.
- nevim jestli je tam catch up ale asi jo (že se neda souperum ujet), každopadne jsem si všimnul že ani souperi nemužou priliš ujet vám, jakoby na vas cekali
- chybí mi nejakej tuning, nebo nejakej upgrade za penize nebo body co by pridalo hre na motivaci.
imo byla by to dobra hra kdyby se poškozeni alespon častečne projevilo na jizdnich vlastnostech, kdyby se tomu prispusobila AI (nejezdili by jak blazni protože by se snažili chránit si auto a naopak vy byste je mohli vytlačit z cesty nebo jim rozbit auto), snížil bych obtížnost závodu. -
Já si svištím Coloradem v mém Koeniggseggu a jsem velice rád že sem si nakonec předobjednal jen Forzu Horizon a toto jsem si nechal ležet ve skladu EA.
Přitom se mi ale nové Hot Pursuit VELMi líbilo, pro mě po Porsche a Carbon nejlepší díl a tak sem čekal, že criterion udělá kvalitu i tady, ale dle 4 přečtených recenzí (přičemž ta z IGN je prapodivná) skutek utek.
EA děkuji, že nám hráčům šetříš peníze tím, že všechna studia pod sebou dodrbeš tak, že nám bereš veškerou motivaci vývojáře podpořit koupí. -
No kdyby autor hral PC verzi tak by mozna dal jen 3/10 hra se neda hrat aspon na klavesnici a stezovalo si i par jinych lidi mozna v diskuzu je vetsina o tom jak EA neumi udelat hru aby se dala hrat. Osobne si myslim ze tahle hra ma bliz k NFS: Motor City o kterem snad nikdo ani fanousci NFS serie asi neslyseli, jednalo se o ciste online NFS velky propadak na internetu to slo jeste najit cca pred 10 lety. Uz nekolik NFS co vyslo po sobe jsem nehral a jak to tak vypada NFS asi uz se nikdy nevrati ke sve slave jako u Porsche a Underground.
-
Mě na hře vadí dvě věci:
1) Vezmu EVO X, objedu pět závodů, trošku ho vybavím a pak musím vzít jiné auto a opět pět závodů jinak jezdím pořád stejné závody dokola za minimalní body. Hra sice motivuje vyzkoušet všechny auta, ale nepovažuji to za správné řešení.
2) Moje GTX295 a Phenom 4x 960 nezvládají, pokles a škubání probíhá na nízké detajly a na střední uplně stejně. Při vysokých je to jen o trošičku horší, ale i tak mě to nebaví hrát kvůli škubání a spomalování fps při vjezdu do zatáčky -
Hergot to je ale pitomá náhoda, stejný autor a stejné číselné hodnocení jako pro první Most Wanted před 6 lety v Levelu.. :D (to není narážka nebo něco ve zlým, fakt mě to překvapilo)
-
nechápem čo na to všeci šomrú stokrát lepšie ako most wanted 2005.
2005-nuda,blbá fyzika,žiadna akčnosť,prehnane ťažké
2012-rýchla grafika,efekty,akčnosť,jednoduchosť,žiadne zbytočné ukázky príbehy