Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no musim k tejto hre povedať len toto že okrem grafiky je skoro všetko na *** sice som rad že je v nej moja laska dodge challenger no chýba mi tu manualna prevodovka ako aj skoro vo všetkých nových hrách----- dosť nuda.. proste do*** hra :(
    • a ešte som zabudol že mi strašne chýba upravovanie aut čiže tuning .... to že stalčim nejaké tlačítko a zrazu mam v aute o 100 koňí viac nieje nič moc.... viem že sa chce EA posúvať dopredu ale nejaké tie úpravy aut by mohly byť .... a bolo by to hneď zábavnejšie.. nejaké to podsvietenie , predĺžovanie plastov a ich tvarovanie a tak :) a som rad že nemam original... volim si kupiť nejaky farming simulator alebo podobnu hovadinu a sa viac zabavim na mp ako tuna ;)
  • NFS krome Porsche to byla vzdy tezka arkada. Vzpominam na 1, 2, 3, 4 na kterych sem prakticky vyrustal a s realismem to nemelo nic spolecneho. Pak Porsche bylo jako blesk z cisteho nebe.
    Tim nechci nove NFS nejak obhajovat ta serie je pro mne mrtva uz od NFS Carbon (tusim). Prvni a druhy dil Undergroundu byli jeste celkem zabavne.
    Proste to nejde takhle porad dokola, ta serie se nikam nevyviji, je porad stejna vice ci mene arkadoidni a doba prece jenom trochu pokrocila a chce to vice nez hezkou grafiku s hezkymi auty. Nechapu ty devitkova hodnoceni na IGN, hold komerce ke komerci seda....
    • Mne se NFS Shift docela hodně líbil.
  • Makres
    To, že hra bude mít ubohou fyziku šlo poznat už na tom traileru z E3ky. Lepší NFS už asi ani nevyjde, vzpomeňme si na The Run.
  • Mno po čistých 3 hodinách občasného hraní musím uznat, že se velmi bavím, koncept NFS se posunul do časově méně náročné zábavy, to znamená, že i během té malé chvilky, kterou tomu věnuji, si zahraju vše, co hra nabízí. Jízdní model je těžší než v Burnout:paradise city, a tak je tu prostor pro osobní zlepšování. Tuning samozřejmě jízdní vlastnosti velmi zjednodušuje. Co zamrzí je trochu zpomalené ovládání v menu, nemožnost přeskočit právě hranou skladbu a zejména velká náročnost na HW, kdy na AMD PhenomII x4 3.5GHz a GTX460OC jsem nenašel nastavení, které by zabraňovalo občasnému trhání. Tímto problémem trpěl už i HOT PURSUIT.
    • Preskočiť skladbu môžeš ked stlačís M.
  • Kein
    sesposrals: Nechci ti brát iluze, ale Porsche byla taky arkáda...důležitější je, že NFS I, II, III, IV a P byly zábavné arkády. Slovíčko "zábavné" je zde stěžejní.
    • DusanMPupak
      Tak v té době to byly ještě všechno tzv. simulátory. :-)

Co se týče zábavnosti, tak ta je spíš z nostalgie. Nemyslím si, že by se našlo moc lidí, co NFS nikdy nehráli, a starší díly by je dnes bavily více než ty nové. Upřímně řečeno, starší díly táhlo hlavně vizuální zpracování, tj. hezké vozy a pěkné tratě.
      • Tak jasny ze od prvnich needu se to posunulo i jizdne. Jde ale o to na cem stoji ta "zabavnost" driv to bylo o tom zavodit a ujizdet poldum ted je to o tom rozborit pulku mesta. Krom toho se ubral duraz na nakou techniku nebo um a jenom jde o rychly reakce. Pomalu se to podoba Sonicovi. Prvni needey urcite byly taky arcada ale na technicky limity ty doby rozhodne tolik nekriceli do sveta ze jsou plny nelogicnosti a nerealnosti.
        • Tak zrovna prvni NFS byly docela realne a i dnes neni jizdni model spatny.
      • Nesouhlasim... tyhle NFS byl posledni hrebicek do rakve, misto nich jsem oprasil placky od Undergroundu 2 a uzivam si je i pres to ze dnes pusobi graficky ponekud... ehm... *15*
        • DusanMPupak
          Píšete oprášil, což jen potvrzuje tu nostalgii.
  • konecne zas dostali sodu EA, pekne!
  • Hergot proč já jsem to hodnocení čekal... ne ne... NFS serie pro mě skončila. Criterionu přeji další Burnout, jsou to velice dobré hry, ale od serie NFS (taktovka vydavatele je taktovka vydavatele) už nic moc nečekám.
  • takový nfs vychází už radu let proč asi? protože to ma uspech a dobre se prodava, asi byste se meli zamyslet možná je chyba ve vás.
    • Veskoslav
      Takový NFS ještě nevyšel. Nebo mi chceš tvrdit, že ano? Poprosím tedy o které díly se jedná, které se přiblíží tomuto Most Wanted.
  • naištalujem ,spustim prejde intro a som v aute a nič ,taký začiatok som nečakal most wanted 1 to bolo iné hodné iné radosť hrať ,ale toto nič ta hra nedáva iba volnosť a grafiku tie zavody su o ničom ,The RUN bola najlepšia hra čo za posledné časy NFS spravila auta boli super jazda neskutočná že mi zuby klepali z toho napätia ano herna doba 4 hodiny ale ta cesta z mesta A do miesta Z bola sa v kuse na čo dívať ,škoda že veľa ľudí RUN ošomralo a asi pokračovanie ani nespravia , mam rad jazdu uživať si ju a nie jazdiť ako retardovaná opica 3-8 kolečiek dookola *1*
  • Criterion jeden pojebanej posral celou serii NFS! z těch her co vychazejí v roce 2012 by jeden *11*
    • od criterionů je nfs na nic ? No nechci nic říkat ale hot pursuit z roku 2010 je jedno z nejlěpších nfs. a že vychází tento rok špatné hry ? Dishonored, borderlands 2, far cry 3 , Guild wars 2 ,diablo 3 , bezesporu i nové cod a mnoho dalších - takže myslím, že je to jeden z nejlepších roků co se týče ohledně her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší