Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Most Wanted - recenze
6.11.2012 | Václav Rybář
280 příspěvků
-
Nejhorší NFS co jsem kdy hrál. Hodí vás to do města a jezdi si. Přetáčivost a ovládání některých vozů je děsné. Dal bych tomu stejně jako od vás dostal MoH...5/10
-
hrozná sra*ka jako minulej rok!! a to sem tomu dával naděje když to pod sebe vzali criterion.. nemám nervy na to aby mi to 9x za závod ukázalo crashed, to fakt ne. a hned na začátku kariéry dostal porsche? né díky. já sem si rád začínal s pomalejma šunkama a pak až se dostával k těm rychlejším.. to mě furt táhlo dopředu.. škoda no, na pořádny NFS stále čekám. *5*
-
-
Tak si pro tu šunku dojeď, subaru, LD integrale enbo Focus nejsou rychlejší než porsche :D
-
-
Zvlastni, ze se recence od IGN tak zasadne lisi. Vetsinou to aspon ramcove koresponduje.
-
-
Kdyby jen IGN. Edge, ten prisny Edge, dal devitku. Nekomu se libi, nekomu se nelibi. A Cesi a Slovaci cekaji asi na zazrak, poslednim 5-6 NFS davaji maximalne 4/10, vic si ten brak nezaslouzi.
EA by meli dalsi dil sverit Bohemce nebo 2K Czech. Jen u nas vime jak to udelat spravne. :)
-
-
nevím co proti tomu všichni máte ??? máte verze od skidrow apodobně špatný cracky atd , tak proto se vám to chová jak se to chová , když čtu komentáře tak jako bych hrál uplně jinou hru , pro mě to je most wanted v novém kabatě s pár novejma věcma . hraju to líbí se mi to tak at ti co sem jim to nelíbí do p*če k*rva
-
-
No neviem, problem s optimalizaciou nemam. Ani ma to dokonca nesklamalo, ale porovnavat to s NFS:MW? :D Ani zdaleka. Ved je to totalne pokracovanie Burnoutu (kvalitna a zabavna hra) s licencovanymi vozmi. A aj ked na pokracovanie Burnoutu Paradise som sa tesil, radsej by som videl obstojne pokracovanie NFS:MW.
-
To je zas úroveň diskuze, pánové... nedivim se, že sem tolik lidí přestává chodit.
-
-
Ale spousta lidí sem právě díky tomu začíná chodit. *3* Mě třeba podobné věci každou nudnou diskuzi příjemně obzvláštní.
-
-
No jo, ale většina těch lidí jsou zase... jak to slušně říct? Je to taková kladná zpětná vazba.
-
-
-
tak seš deb*l nebo co? :D:D:D co sem se*eš jakou máme verzi.. já sem to hrál na xboxu, normálni verzi co jde do obchodu a je to pro mě odpad jako pár posledních nfs.. a jak pišeš stary NFS MW s pár novejma věcma.. a kde sou ty stary věci ty chytrolíne! jako aspon základní tuning, garáž, propracovanej blacklist apod.. už se vzbuď *5* *6* *7*
-
-
tvůje bába je deb*l , strč si ten xbox do tvý prd*le pokud je tam ještě místo a nemáš tam zrovna strčenýho Č*raka . mám na to jinej názor než tady ty všechny ovce , 50% těch oveček to ani nehrálo a budou tady něco psát .
PS: je to diskuze , a já za sebe říkám že se mi hra líbí .
tak může napsat další teploušek že sem deb*l !!!!! *16* *16* *16* *16* -
-
Názor jo? Tomuhle já neříkám nazor, ale otevřené napadaní. Homofobe :-D
-
ty 0 zasra*á.. jen poukazuju na to že ať je to jakákoliv verze tak stojí prostě za h*vno. názor ti neberu, jen tu neplácej něco o verzích když si hrál jen 1 verzi a nemůžeš srovnávat ;) ;)
-
-
-
-
Konecne adekvatna a seriozna recenzia *3* Pokial sa tvorcovia motivovali aj doposial udelovanymi hodnoteniami, necudujem sa, ze seria NFS nabrala tak nestastny smer aky nabrala...
-
tuhle hru bych si dokazal skvele užit a proparit hodne hodin kdyby to melo dobry jizdni model, destrukci a solidní AI bez podvadeni. Taky bych umel vymyslet zabavni multiplayerove mody.
-
Nesekli ste sa v desatinnej čiarke??
-
Řeknu svůj názor tak, aby nebyl moc vulgární, protože kdybych se teď nekrotil, byl by to jesprostčí komentář v historii internetu.
Je to "zkrášlenej Burnout Paradice Citty" NNNNÉÉÉ -=N4S=- MW !!!!!!!!!!!!!!
TA HRA NEMÁ ABSOLUTNĚ NIC SPOLEČNÝHO SE SÁGOU NFS.. KROM JMÉNA... A ŽE EA KOLIKRÁT HODNĚ ODBĚHLI OD TÉMATU.... TOHLE JE ABSOLUTNÍ PROPADÁK, KTEREJ CRITERION TOTÁLNĚ ZMRŠILI - USNADNĚNÍM SI PRÁCE. PROPADÁK U KTERÝHO SEM NEVYDRŽEL (BEZ POČÍTÁNÍ ČASU INSTALACE) ANI 5 MINUT !!!!!!!!!!
HRÁT SE TO NEDÁ, ROZHRANÍ NA 3,14ČU, OVLADATELNOST NA TŘI 3,14ČE, AKORÁT TA GRAFIKA... ALE ČUMĚT FURT NA NĚJAKÝ ZA3,14ČENÝ ANIMACE MĚ NEBAVÍ... JEŠTĚ ŽE SEM ANI NEZAČAL UVAŽOVAT O KOUPI..... *16* *16* -
Že je to na pič* tvrdí většina co to hraje na kompu, na PS3 je to o něčem jiným, akorát se tam občas podaří vybourat o vzduch ale to už není zas tak velký detail
-
IGN tomuhle dal 9tku....se tam v USA museli pos..t ne ? *7*