Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Most Wanted - recenze
6.11.2012 | Václav Rybář
280 příspěvků
-
Mam OT dotaz tak me prosim neukamenujte. Kdyz si koupim Rocksmith u nas obsahuje cd key do steamu nebo ne? Predem diky.
-
-
Sice OT, ale jo, aktivuje se to na Steamu klíčem. Protože tady jsou schopní Tě umínuskovat a neodpovědět *3*
-
Jo Rocksmith to je naprosto úžasná závodní hra. Ale slyšel jsem že to předjíždění tam není zrovna nejjednodušší, ale i tak přeju hodně úspěchů.
-
-
Myslím, že *6* FUS RO DAH !!!! *16*
-
-
na zdraví
-
-
*
-
-
-
Recenzent kecá blbosti tohle je 9 ková hra... a nemyslím si to sám... zkuste treba ign.com a spoustu jinych webů
-
-
LOL, protože hodnocení o IGNorantů má nějakou váhu. *15*
-
Taky hledím jak se ty názory rozcházejí. Podle většiny recenzí jasná volba, ale podle reakcí hráčů bych to dával jako dárek k Nesquiku (trošku jsem to nadsadil, tak špatné to není, ale na 8-9 to určitě nemá)
-
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/need-for-speed-most-wanted---a-criterion-game
ano, třeba na Metacritic je průměrné hodnocení recenzí 85.... ale průměr od hráčů je 5,4.... tak nevím kde který recenzent kecá blbosti.. já osobně s NFS most wanted bojuju 3.den a jsem na pomezí 5-6... -
-
http://www.ddworld.cz/herni-sekce/recenze-her/recenze-a-test-need-for-speed-most-wanted-2012-posledni-rana-pro-umirajici-serii--4.html
27%
je vidět že tahle způsobí hodně rozporů :-)
-
-
-
hmm nic překvapivého takové hodnocení, ale co takle zkusit nějaký pořádný článek z buildu 342 z Project C.A.R.S který vypadá a podle všeho i hraje famózně Ps: na mobilni verzi games se nejde přihlásit
-
-
Project CARS může být dobrá hra, ale s needama to nemá nic společného, jelikož to jsou závody na okruhu.
-
-
tohle s nfs:mw taky nema nic společného a pojmenovali to stejne, ale co jsem chtěl říci svým příspěvkem je škoda že se této hře nedává skoro žádný prostor ikdyž je zajímavá svým širokým záběrem (od motokár přes F1 až po rally) tak stejně svým způsobem financováním
-
-
-
Nuda a zklamání bohužel. Jízdní model mají všechny auta stejný a otřesný. Model poškození kvůli licencím je mizerný. Pochvalu zaslouží jen za grafiku a skvělý zvuk. Kdo má silnější telefon nebo tablet doporučují zkusit mobilní verzi je mnohem lepší.
-
Hruza naprosto nehratelne ja se proste neorientuju nevim kam mam pri zavodech ject porad dokola opakovat ne proto ze jesem udelal pri rizeni chybu, ale proste v zatacce jsem si nevsim ze nemam ject po silnici, ale mam prorazit zataras a ject zatackou vedle (samozrejmne sleduju minimapu, ale jednak mi vadi ze je vlevo a druhak fakt nepoznam aniz bych se sostredil zcela nani a ne na silnici ze mam odbocit a chekpointy bilou carou oznacene parada moc prehledne kdyz pres celou obrazovku mam kazdou chvili bile odlesky) grafika super, hratelnost katastrofa, jizdni model hruza, zabavnost = 0
-
Hrozně nechutný je jak ze všeho lítá hromada jisker.
-
Mal som príležitosť hrať to a musím povedať že to bolo perfektné bohužial každý si myslí že keď ide o "Most Wanted" tak to je nové pokračovanie ale to sa ľudia veľmi mýlia. Criterion predsa doslovne povedal že ľudia od toho nemôžu čakať pokračovanie a že ak chcú Most Wanted 2 nech ho žiadajú od štúdia ktoré ho vytvoril tzv. "sa nebudú pliesť do cudzieho". Ide o ich víziu o nelegálnom a adrenalínovom závodení v otvorenom svete s políciou a zoznamom tých najhľadanejších. To že sú tam bilboardy, challenge, speed kamery, takedowny atď. s toho nerobí Burnout ide o ich vizitky je to štýl ktorým robia hry. Je to však smutné ako sa stáva komunita tohto arkádového krála z roka na rok náročnejšia a nedájú ani najmenšiu šancu oživenia v podobe nových alebo osvedčených elementov. Namiesto toho aby sa dnešný hráči alebo tý starší bavili alebo mali s hry radosť hľadajú aj tú najmenšiu zbytočnosť aby si utvrdili svoj názor ako má vyzerať dokonalá hra. Hlavne tý starší hardcore fanúšici ktorý žijú ešte v roku 5 doslova(nie je to myslené ako urážka). Doba sa mení a svet s ňou ak si nebudeme vážiť to málo zábavy ktoré nám občas podaktoré štúdio naskytne hry sa stanú len bezduchým pohĺtačom peňazí bez nápadu, zmyslu či zábavy. Inak recenzia bola fajn.
-
-
No jasne, ta tvoja dokonala hra...ale chod prosim ta, Vet tento NFS je uplne debilna hra, cela je vytvorena presne tak, ako podla mna zavodne hry nemaju vyzerat, auto sa nerozbieha ako by malo, aby bol ten pocit verohodny i ked je to arkada, ono sa proste zacne "triast" na mieste a kamera robi kadeake zoomy a vsetko by to malo vyzerat strasne cool...malo! ale bohuzial neni, aspon u mna nie, nehovoriac o fakte, ze auto prakticky vobec nezataca, pri plnom vytoceny volantu sa sprava presne tak isto ako formulky od Accolade, predna strana auta sa akoby vytaca, ale zadok ostava stale rovno, to asi preto, aby dnesny "hraci" nahodou omylom nevybocili z cesty a necudovali sa, preco to auto zrazu stoji a oni pozeraju na nejaku animaciu narazu. Preboha! ved v tej hre sa snad neda ani na ceste plynulo otocit bez toho, aby som suchol vsetko okolo, co na normalnom aute samozrejme bez problemov ide!
A dost dobre nechapem, co automobilkam vadi na zakomponovany poriadneho poskodenia vozidla, ked im nevadi fakt,ze ich auta sa spravaju ako krabice od topanok na kolesach, nemuseli samozrejme vytvarat relalnu simulaciu, tie ani mna nebavia, ale auto by sa proste malo spravat ako auto a nie ako cosi, co ako auto len vyzera, je to proste hroza...ale ty sa teda bav, aleob maj aspon radost. -
-
Ja som nepovedal že ide o dokonalú hru len sa snažím preukázať že ide o veľmi kvalitnú a zábavnú hru ale čo už " Slovák slováka za slovo chytať bude " Ak sa ti môj názor nepáči je to v poriadku ale zamysli sa že si živý príklad toho o čom som písal.
-
-
A co Cecha chytat za slovo mozem, ale Slovaka nie? to mas zvlastne nazory toto, ked vidim,ze niekto pise hovadinu uz na pohlad, tak zareagujem a je mi jedno akej je narodnosti, ty proste nevies, co je kvalitna hra, len sa zastavas gogantov, ako je EA, maju dost prostriedkov aj volnosti, aby spravili poriadnu hru, kludne nech ju robia aj 3 roky, ale nech stoji zato, nie tieto kazdorocne moderne trendy, kde vychadza novy diel serie.
Tebe totiz unika dost podstatna vec v hernom biznise, tou neni samorejme nic ine ako BIZNIS!
Oni tu hru doslova odflaknu, hodia to do krabic a cakaju ako si ty idioti s radostou pojdu kupit krasne nove a debilne NFS, neboj aj oni sami dobre vedia,ze ta hra stoji za hovno, tym tvojim vdacnym podporovanim ich neprinutis spravit poriadnu hru, len ich utvrdis v tom,ze tym blbom proste staci narychlo a nekvalitne splacana hovadina, daju si dohormady 1+1 a zistia, ze za mizive naklady im to vynasa nezanedbatelne prachy, potom pojde trh z hrami uz do hovien uplne, takze potom podakujeme takym dobrocinnym ludom, ako si ty!
-
-
-
Myslím že to nikdo ani celé neprečítal len sa urazil pri prvom spomenutí o tom aký sú dnešný hráči a vymágal mínusko až vyril do stola dieru *1* To už ľudia fakt nemáte trochu vkusu?
-
Máš 2 možnosti, buď tě ta hra baví nebo nebaví. Bohužel mě po 5 hodinách hraní bavit nezačala. Takže souhlasím s recenzí a na nějaký oživování a harcore fanoušky házím obrovskej bobek
!
-
-
joo a ztrapňování se pokračuje. Pozraďte se, kterej z vás chytráků nakukal recenzentům že dávání nízkých známek z nich udělá věrohodnější osoby? Předpokládám že to je snaha zavděčit se zdejším hlupákům a získat od nich hlas do křišťálové lupy, (což je jak se zdá podstata vaší existence) bohužel tím se dostáváte na úroveň bonuswebu a to snad nemáte zapotřebí.
-
-
Bez uz do prdele, vyfasuj ban a drz hubu uz...
-
-
Pán to nezvládá nervově? Měl by sis promluvi ze svým psychiatrem a říct mu aby ti předepsal něco proti raplici *5*
PS: je vidět že redakce games.tiscali souhlasí s mými názory, jinak by mě už ban dala. Moc se však bojí lidí jako ty.
-
-
Je srandovní, když ty zmiňuješ hlupáky. Jak se říká, pro hlupáka každý hloupý.
-
-
A kde se v mém komentáři objevilo slovo hlupák či jemu podobné ??? Nejlepší je dělat chytrého když ani neumím pořádně číst že... Edit: sry příliš unáhlená reakce a nedošlo mi že ten koment nepatřil mě...
-
-
Když najedeš na komentář, jeho okraj se zvýrazní červeně, stejně tak jako komentář toho, na koho reaguješ. V takových případech je to docela užitečné využít.
-
-
Páni fakt jo, toho jsem si nikdy nevšim, tak ještě jednou sry, aspon jsem se díky tomu dozvěděl o téhle vychytávce...
-
-
Člověče, si nějak pomotal reakce ))
-
To je pravda, podívej se na sebe
-
-
A troll je jako bonboniéra, nikdy nevíš čím tě nasere.
-
-
To nejde, já vím že seš jen pos*anej troll, ale Kristepane už drž hubu a odleť do teplejch krajin... Vždicky když někde vidím GGG tak se mi automaticky aktivuje dávící reflex protože ty tvoje stupidní a rádoby inteligentní žvásty, jsou prostě k zblití...
Zajímalo by mě kterej chytrák nakukal tobě že dělání ze sebe anonimního kr*téna je hodnotné trávení volného času... -
-
Tak to jo. Pokud máš dávící reflex je to leda tím že si strkáš do pusy co nemáš *5*
-
-
vaše recenze jsou nějaké popletené, myslím že to mělo být spíš takto:
MoH Warfighter 7/10
AC3 9/10
HALO 4 9/10
NfS 8/10 -
-
Neměl by si ještě napsat, že to je objektivní hodniocení? *1*
-
-
Samozřejmě protože tento názor zdílí všichni kdo si říkají hráči
-
-
Vy už ste si s codym začali říkat hráči? ... Spíš sráčii né?
-
-
To pak nechcu vědět jak si říkáš ty a tvoje mechanika. Teplý bratr 1 a 2?
-
Oni si říkají spíše mamka a taťka v takovém to: "Pojď taťko, vykouříš ho mamce."
-
-
-
-
ee nsf 5 az 6 tak ako je totiž mna nebavi skusil som zmazal som , a medalu 7 tak isto nie tak 5 ako je vo videorecenzii EA si to s hramy kašle ac3 a halo su dobre ac mam rozohrate a na halo trosku počkam :)
-
-
Bohužel nenašel jsem slovník ani překladač který by mě tvůj přízpěvek přeložil do češtiny. I tak děkuji za kladný ohlas a aď už si odkudkoli pozdravuj
-
-
Takže ještě i hlupák, co nedokáže číst slovensky? Co ty jsi za diletanta....
-
-
ty radši dávej pozor aď ti nepraskne žilka načele pleskoslave a nepleť se do věcí kterým nerozumíš
-
-
-
-
-
Když stojí hra za hovno, tak jí nedáš 9 z 10. To pochopí i naprostý blbec.
-
-
Každý blbec také pochopí že když je hra skvělá nedáš ji nizké hodnocení, jen aby ses zavděčil armádě pleskoslavů a spol.
-
-
Co chceš ty špíno? Ty tu ještě otravuješ?
-
Takže se radši mají zavděčovat armádě GGG a spol. ...
-
-
GGG a spol. rovná se kvalitní hráč *5*
-
-
Ach promluvila hráčská (j)elita. Je celkem smutné že nepoznáte kvalitní názor, který se však ztrácí v moři vaších zvratků. Myslím že cenzor by se neměl bát mazat přízpěvky povlu, aby hráči jako já mohli v klidu diskutovat.
-
To ses asi přepsal, chtěl si napsat kvalitní $ráč ne?
-
GGG=Trol.Diskuzni *11* *11* *11*
-
Ale pozor, stačí vyměnit písmenko v příslušném slově a je zaděláno na jiný význam věty. *5*
-
Já bych spíš řekl nekvalitní troll, ale na všem se shoudnout nemůžem co?
-
-
-
-
-
-
Já teda musím říct že jsem dostal to co jsem od hry jak bylo avizováno čekal..pěkné auta, grafika neni z nejhorší a zvuk motoru a chování aut (teď nemyslím fyziku ale to že to či ono se chová jinak) je fajnové...Jistě...některá auta se prostě ovládat nedají (já se navíc po XX letech na klavesnici učím na gamepadu takže o to je to horší ale zvyknout se dá...Nakonec mě nejvíc prudí ty videosekvence při bouračkách..je to o nervy...ale jinak si nemohu stežovat..sednu k PC,zapnu a jezdim...