Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeto totalni zumpa hra onicem ,nrchapu jak se tohle muze prodavat max doporucuji koupit na torretu a jeste vam ta rakovina sere misto na hdd.
    • NFS Run jsem dele stahoval nez hral a tohle uz nestoji ani za to si to stahnout, to si radeji nainstaluju NFS 2 SE
      • nechapem tie minuska, cista pravda, toto nfs je len na zabitie volneho miesta na HDD
  • Smetana.pavel
    http://www.metacritic.com/game/pc/need-for-speed-most-wanted---a-criterion-game
    Mimochodem na Metacritic pokořilo hodnocení hráču hranici 4.5bodu *3*
    • To asi preto že polovina uživateľov Metacriticu nemohla dať na Lamborghiny do predu veľký bakelitový pluh na sneh a dozadu anténu na autodromové autá *5*
    • walltar
      lol ... IGN: 90 ... hmm tak tomu říkám hodnocení.
      • Mě se nové MW třeba líbí, a to hraju NFS už od druhého dílu. Každý na to může pohlížet jinak jako o každé recenze ... někdo udělí hře 9/10 někdo zase 4/10. Že má někdo jiný názor ještě z fleku neznamená přece, že je zkorumpovaný ... to by jsi to taky mohl říct o každém recenzentovi a to už je velký pesimismus :-)
        • walltar
          Já neříkám, že sou zkorumpovaní ... ty zaměstnává přímo EA *1*
      • najdi si kamarady, pak nebudeš muset travit večery na tiscali
        • walltar
          Já si radši zajdu přes den do kavárny ... a potom mám večery volné. A co že ty tu si? Taky problém s kamarádama? Ono taky lidi co se s tebou dobrovolně stýkají bych radši ani nechtěl poznat.
          • normalni lidi pres den pracují a nechodí po kavarnach. a ja se prisel podivat jestli nebude zajimavej clanek (nebyl) a koho nenajdu
            • To víš cody pleskoslav a Walter skoumají hloubku svého teplého bratrství *6*
            • 2veskoslav
              ja to stíham ale ty asi ne když si tu celej den s waltarem
            • Veskoslav
              Co to meleš za sraččky? Chápu, že ty jako studen 3. třídy ZŠ nechápeš, že někteří z nás nejenom chodí do školy a zároveň do práce, ale stíhají k tomu ještě lítat za holkama (klukama), chodit do kaváren, sportovat či jiné koníčky a ještě psát tady. To, že ty nejsi schopem zorganizovat si čas, to je vůj problém. Řekni mamince.
        • Cody... Mohol by si sa prosím opýtať rodičov, či náhou nie sú zároveň súrodenci? Lebo sú tu isté náznaky...
          • Veskoslav
            On spí s GGG a takto to dopadá, s tím se člověk nemá trápit.
            • 2kmer
              protože sám si d.bil
            • No ja to mylsím vážne, za pol roka, čo tu sledujem diskusie, som od neho nevidel jeden jediný inteligentný post *9*
            • walltar
              Fuj ... du se osprchovat ... v žíravině ... a asi to nebude stačit. *11*
            • lol jediny gay si tu ty
      • Taky jsem na to koukal... Buď tam zaměstnávají brigádníky školního věku coby recenzenty, nebo EA kapku pustilo chlup.
      • Obvykle recenzenty neobviňuju, ale tohle fakt smrdí ... 90 % není možné.
  • Rate your own poo MW players !! http://ratemypoo.com/

*1* *1*
  • Prosím proč nejde ovládání auta přehodit na šipky?
  • Cosi
    Takže je to stejné jako v době vydání s původním Most Wanted. Ten taky dostal od Václava Rybáře 6/10. A když jsem si to tenkrát zahrál, nezbývalo mi než jen souhlasit.
    http://www.hodnoceniher.cz/pc/zavodni/need-for-speed-most-wanted.html
    • Rikal jsem si, jestli si nekdo vzpomene. EA z toho tenkrat vubec nemelo radost. Musim rict, ze jsem tehdy hre trochu ukrivdil - s tamni policii jsem i tydny po odevzdani recenze travil prijemne chvilky. Hra byla pri postuchovani se zakonem tak easy, ze ty hromadne honicky fungovaly jako skvela relaxace. Zbytek uz byl trochu slabsi, vcetne toho pitomeho deje. Ale proad lepsi nejaky nez zadny, coz je videt prave na odtazite banalnosti remaku.
      • Plný souhlas. NFS:MW jsem dojel kompletně jak kariéru, tak ty Challenge mise, kdy některé z nich byly fakt dost výzva a poslední z nich -- půl hodiny unikat poldům, přičemž se začínalo na Heat Levelu 5 a po deseti minutách to ladně přešlo na HL 6, který v kariéře ani nebylo možné dosáhnout -- to byla teprve lahůdka. *14* A jen tak bezcílně se honit s poldama jsem vydržel neskutečně dlouho. Prostě původní MW je pro mě v post-Undergroundové scéně pořád nej díl.
        • DusanMPupak
          Odpusťte mi hnidopišskou poznámku, ale 6. úroveň byla v závěrečné příběhové misi. V té poslední Challenge to byla úroveň 7. *3*

Jinak honičky s policií jsou relativně dobré i v tomto díle, byť jim shazování objektů, díky zpomalení času přesné průjezdy zátarasy a speciální kamera při jejich prorážení chybí.
        • Pardon... scéně -> éře. *3*
  • Kein
    Nevítě někdo jméno dabéra co namluvil showcase v NFS III a IV? http://www.youtube.com/watch?v=Ft4keOkh3gY
  • I feel the need...the need for speed!!

Lets play Burnout then...

Fuckin` hell, nejde mi do hlavy, že už celou dekádu nevydali alespoň jedno pořádný, klasický NFS.
    To už je normálně trend pokazit ten zákládní prvek herních sérií!! Řízení v NFS se nepovedlo...hmm, hlavně že jsou všechny káry zpřístupněný hned od začátku.

Jo a souhlasim s recenzentem, lidi nebudou mít trpělivost čekat na nový, kvalitní NFS do nekonečna. Už teď toho máme plný zuby.
  • Nechápu na co si všichni stěžují dle mého názoru se tento díl narozdíl od předchozích velmi povedl. Ano přiznávám, že jisté aspekty hry ničí pocit z rychlosti např. když narazím ve vysoké rychlosti do barikády policejních aut tak se zdemoluji nakaši. Ale jinak žádná výtka. Grafika je unikát, auta jsou pastvou jak vzhledově tak zvukově pro oči a uši a celkově mě hra baví.
  • Narovinu hru jsem si stáhl, vyzkoušel a po cca pul hodině hraní s radostí odinstaloval. Tohle opravdu ne :(

Navíc engine podle mě hrozně optimalizovaný, i na nejnižší detaily se mi to občas poškublo :/
    • taky mam problémy s frostbitem (nebo bůhví jak se ten engine jmenuje, stejně to ale jede imho z frostu) a jakmile to poškubne,tak člověk končí ve zdi že? :)
      • No já mám noťas 2,1 SB, 4 RAM, GT630M 1GB ... třeba teď hraju Deus Ex HR (pecka hra) a na nejvyšší vpohodě.
        • já už jedu na starším železe, ale prostě tento engine je první, co mi začal dělat občas pěkný rachot:d
  • po AC3 dalsi skvele napsana a poctiva recenze. pokud to takhle pujde dal, budu pravidelnym ctenarem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit