Přejít na výpis diskuzí
Předváděčka AI pilotů ze Star Citizen ve formaci
13.11.2012 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
po shlidnuti videa jsem si rikal, WTF ? tohle je ukazak ? no potes prso. mozna tak z roku 1999.
-
-
covece, to je rok kdy vysel Freespace 2. i kdyby to VYPADALO jako puvodni verze FS2 a HRALO se to to skoro stejne tak to bude uspech (to by byla ale jen cast se squadron 42)
-
-
Zlatej Freespace. Dodnes nepřekonaná záležitost. Má perfektní příběh a hratelnost a s fsopen vypadá jako hra z roku 2010 a ne 1999. Jenom škoda, že se asi nikdy nedočkáme Freespace 3.
-
-
covece pokud uspeje roberts a starlight inception a pripadne i miner wars, tak by se mozna MOZNA podarilo volition nekoho ukecat.
-
-
-
A v čem konkrétně?
-
-
no ja nevim, proste v te ukazce neni vlastne vubec nic. kokpit. hm a dal ?
-
-
Pre vsetkych co tu pindaju, ak viete co je PRE-ALPHA, toto je ono, Chris Roberts to sam uvadza vo svojom popise videa.
-
Co dal? Cetl jsi clanek? Vis jak se hra financovala/financuje? Klidne to pro tebe shrnu-hra ma vyjit az za dva roky a na vyvoj prispivaji hraci. Tzn ze tohle je proste ukazka pro lidi co to zajima,at vidi kam hra smeruje.
A mimochodem,vypada to pekne. Neni to to nejkrasnejsi co jsem kdy videl,ale rozhodne to nevypada jak 10 let stare hry.
Vesmirne simulatory koneckoncu vzdy mivaji ponekud specifickou grafiku -
-
Co myslíš tím specifickou grafiku? Tohle je Cryengine 3 a to není nějaký specifický engine pro vesmírné simulátory :D
-
Go funboys Go!
-
-
Co bys chtěl od ukázky, která ukazuje wip chování pilotů?
-
-
-
-
Mile mě překvapily ty manévrovací trysky, horší to je s těmi "kondenzačními čarami" za stíhačkou, ale to se poddá. *4*
-
-
ty "cary" jsou tam podle me, aby si neztratil rozmer nebo orientaci . asi... . Nebo to jak je udelany pohled z kabiny, ktera zakreva docela dost, ale dava ti to pocit, ze tam opravdu jses. alespon to tak na me funguje : )
-
-
Také jsem velkým příznivcem propracovaných kokpitů, ale tenhle toho zakrývá tolik, že by mě nejspíš brzo štval. Ale tohle je velice rané stádium hry - rozhodně nemyslím, že ten kokpit zůstane v této podobě.
-
-
Taky jsem na ně valil oči. Jediné vysvětlení které mě napadá jsou miniaturní manévrovací trysky co se chovají naprosto přesně jako kondenzační čáry. A nebo se to odehrává v alternativním vesmíru v němž není vákuum *7* . S tím že vesmírné simulátory ignorují fyziku jsem se již víceméně smířil, ale tohle... No, času dost, třeba je časem odstraní.
-
Ja s tym problem nemam, pripomina mi to napr Homeworld.
-
Jo čáry za loděma to se moc nevyvedlo ... kdyby šli jenom od motorů tak se to dá jakž takž okecat, ale od nějakých bodů na lodi kde nic není? To vypadá jak kdyby unikalo palivo a zamrzalo za lodí.
-
-
Na hardcore si je budeš moci vypnout ;)
-
A to máte jedno. Hlavně, že je to efektní a že se to líbí *3*
-
-
Smím-li hlasovat, mě se to nelíbí ani trochu. Takovéto typy nesmyslů mě (bohužel) vyloženě bijí do očí.
-
-
-