Přejít na výpis diskuzí
Předváděčka AI pilotů ze Star Citizen ve formaci
13.11.2012 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Ach to je krásné.
-
Prblem BP, hlavně byl, že snad ani tvůrci nevěděli jak hru koncipovat jestli. Mně to občas přišlo jako singleplayerová hra kde občas můžeš potkat ostatní hráče na stanici a pokecat. Jako úkoly, kdy jsem měl v nějakém sektoru sestřelit třeba 10 hráčů byly téměř nehratelné protože ti hráči tam prostě nebyli. Ke konci tam potkat člověka byl v podstatě zázrak. Jsem zvědav na Nexus Conflict, ale bojím se, že to dopadne podobně
-
Co myslíš tím specifickou grafiku? Tohle je Cryengine 3 a to není nějaký specifický engine pro vesmírné simulátory :D
-
Bůack Prophecy už neexistuje z finančních důvodů. Hra měla docela potenciál, jenže německé studio počas uzavřené bety sekalo jednu chybu za druhou a hra byla každým patchem horší a horší. Pořád se tam dokola objevovaly ty stejné bugy které měly být opravené patchem Y ale další patch opravoval jiné a vracel staré, a tak pořád dokola :D. Šílená neoptimalizace a časté lagy mi zkazily dojem úplně, tak jsem nechal hraní a čekal až to bude hratelné, mnoa nakonec jsem se nedočkal :(
-
Jelikož nemám práci a tudíž ani výplatu tak sem byl nucen dát jen základních $10 :(
-
To máš pravdu. Ale má i fajn nápady, videjko s motivem star wars je docela srandovní :)
-
jj, ale slo mi o tu prezentaci. z historie kickstarteru je videt jak to delat "spravne" a jak to delat "spatne".
-
A taky už několikrát dokázal, že umí :)
-
Amen :) Ja jsem zdvojnásobil příspěvek, ještě že byla výplata :)
-
Panove toto video oceni spis je ti, kteri jiz jsou cleny Star Citizen a chapou o cem to video je.
Kondenzacni cary jsou tam jen pro potreby vyvojaru, nicmene nektere druhy motoru ve hre (napr antihmotovy) budou zanechavat castecnou stopu. Hra je v 1/3 vyvoje, takze maloktere veci jsou dotazene a "libive na pohled", coz je treba si uvedomit. Navic jde o velmi komplexni projekt a hra se defakto sklada ze tri casti jenz kazda vyda za samostatnou hru - prvni je singlplayer Squadron 42, druha je neomezeny MMO vesmirny simulator, treti je FPS akcni strilecka (zjednodusene receno) pri obsazovani velkych lodi/zakladen a pozdeji i na planetach.
Pro kritiky - nez zacnete neco negativniho blekotat, zkuste si napred o tomto projektu napred alespon neco zjistit!
Zde je lepsi ingame video: http://www.youtube.com/watch?v=RlIWJlz6-Eg
Kazdy fanda vesmirnych her Privater, Freelancer, Wing Commander saga atd vi, ze tvurce onech jmenovanych je prave Chris Robert. Takze kdyz takova vyvojarska legenda spousti tuto gamesku (Star Citizen), zadny veteran space-simu nepochybuje o uspechu.
Tak necekejte a pripojte se! Ted uz to neni ani tak o tom zafinancovat vyvoj teto hry (uz mame dost penez), ale spis vcas vstoupit do SC komunity s moznosti ovlivnovat vyvoj teto epicke hry (a to si piste ze z toho bude TOP hra) a ziskat take hru za podstatne nizsi cenu + pristup do alfa i beta testu + dalsi vyhody.
Takze nevahejte, zbyva jen 5 dni!
http://www.robertsspaceindustries.com/star-citizen/?rid=47312 -
Jako dobrý, no... Ale jaktože vedoucí formace je na jejím konci? A kde je zákon zachování energie? Raketky si si tam lítají jak po kolejích *15*
-
Go funboys Go!
-
Ve videu jsem nevidel absolutne nic, co by nebylo uz v Descent: FreeSpace...
-
Asi tak. Taky nevim jak se nad tímhle může někdo rozplývat. Navrch...sakra to jsou strojový reakce. Vůbec to nevypadá jako by to řídili lidi.
-
Také jsem velkým příznivcem propracovaných kokpitů, ale tenhle toho zakrývá tolik, že by mě nejspíš brzo štval. Ale tohle je velice rané stádium hry - rozhodně nemyslím, že ten kokpit zůstane v této podobě.
-
Smím-li hlasovat, mě se to nelíbí ani trochu. Takovéto typy nesmyslů mě (bohužel) vyloženě bijí do očí.
-
ty "cary" jsou tam podle me, aby si neztratil rozmer nebo orientaci . asi... . Nebo to jak je udelany pohled z kabiny, ktera zakreva docela dost, ale dava ti to pocit, ze tam opravdu jses. alespon to tak na me funguje : )
-
Taky jsem na ně valil oči. Jediné vysvětlení které mě napadá jsou miniaturní manévrovací trysky co se chovají naprosto přesně jako kondenzační čáry. A nebo se to odehrává v alternativním vesmíru v němž není vákuum *7* . S tím že vesmírné simulátory ignorují fyziku jsem se již víceméně smířil, ale tohle... No, času dost, třeba je časem odstraní.
-
Vypustte me do vesmiru !!!!! *14*
-
To by se neschoval ... *1*