Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znaje díla TreyArchu, byl jsem už od oznámení skeptický a odmítal jsem hru koupit do zlevnění. Bohužel jsem také hamižný a vidina jedné z mála dobrých věcí z BO1, Nuketown 2025, mě přinutila k předobjednávce. Když jsem hru spouštěl, tak jsem po zkušenostech z prvního BO rozhodně nečekal nic, co by mě mohlo nějak bavit - ale ono ouha! Celou kampaň jsem si opravdu užíval a nebojím se říct, že 90% času jsem měl na tváři dokonce úsměv. Levely v CoD nikdy nebyly otevřenější a já si snad poprvé nepřipadal omezený koridorem - vůbec jsem ho nevnímal. Každou chvíli byla nějaká křižovatka s dvěma, třema i více cestičkama, které se dál větvily. Paráda. Možnost jít do levelu se mnou vybranou výbavou? Paráda. 10 doplňkových úkolů pro každou misi? Super. Přítomnost skutečně důležitých rozhodnutí? Bomba. Hra mě nenutí neustále letět dopředu? Konečně! Dokonce i grafika se mi líbí víc. Ano, AI je trochu tupá, ale rozhodně mi nevadí, že nepřátelé nestřílí pouze na mě, nejsou vševědoucí a jejich rychlost reakcí není pod pikosekundu. Dokonce i příběh jsem si užil. A MP? Jéje, to je něco jiného. Systém se mi opravdu líbí, protože si z předchozích dílů bere to nejlepší a navíc to doplňuje o spoustu nových nápadů. Nad možnostmi všech těch nastavení jde člověku až hlava kolem. Co mi na něm opravdu vadí je fakt, že nějakým zázrakem jsou SMG lepší jak AG - jsou přesnější, stejně silné a mají vysokou kadenci - v souboji 1v1 člověk s AG nemá šanci, pokud soupeř nestojí zády + kam se hrabe brokovnice z CoD2 na to, jakého zabijáka z ní udělali tady. Jako slabou stránku her od TA jsem vždy bral Zombie, ale tady mi ani tolik nevadí - asi proto, že mi je hra tolik nevnucuje a že už to není tak děsivé, jak dříve.

    K dobru TreyArchu hraje to, že své dílo neberou tak šíleně vážně a opravu vytvořili díl skutečně pro zábavu, easter eggy samozřejmostí. Autor článku má pravdu, když díl řadí na úroveň CoD4 - kdo nehrál, nepochopí. Po MW3 IW předávají korunu TreyArchu, který překonal nejen nám sebe, ale i zakladatele značky. Sledgehammer Games před sebou do příštího roku mají opravdu vysokou laťku, kterou s MW4 budou jen opravdu těžko překonávat. Po mnoha letech jsem s CoD opravdu spokojen. Pro mě je to 9+/10.
    • tak to by si sa mal prebrat kamo a zacat hrat nieco seriozne .. lebo toto vyzera ko freedom fighters co som hraval na Pentium 1200 pred 6rokmi , uplny fail cela hra... gulky lietaju jak debilne skaerde to je cele spracovane narazy autt lietanie objektov... grc.... 5/10 max tato hra je hodna a za 9,90€ to mozu predavat v Tescu
      • Hrát něco seriózního? Ne díky, já si ke CoD chodím odpočinout a vyblbnout se, ne prožívat skutečné utrápy války. Ke tvému tvrzení o grafice dám jen poznámku ať si zajdeš na oční, protože tvoje srovnání nemá absolutně žádnou váhu. A k dalším poznámkám jen dodám, že CoD byla, je a bude HRA, ARKÁDOVÁ HRA a každý, kdo ke značce po devíti letech přistupuje s očekáváním něčeho jiného je s prominutím i***t.
    • Pises to u vyberi zbrani pred misiou ako nejaka novinka...Vsak uz to malo mnoho hier predtym...ze parada.No neviem mne toto dielko COD pripada ako rip napadov a plno veci je tam priam absurdnych az sa na to neda pozerat , pche ze singl parada...pre ovce akurat
      • Ano, můj výběr her je úzký (staré srdcovky, CoD, AC, kdysi NfS a MoH, Star Wars hry a pár dalších), a i proto je mé hodnocení vysoké, protože vlastně srovnávám díl k dílu, ale osobně mě nenapadá věc, kterou bych hře vyloženě vytknul. Možná jsem ovce, možná ne. Co by jsi ve hře udělal líp, aby to uspokojilo tvé ego?
  • vždycky jsem nadával na skyrim ale tohle je taky solidní sr*čka.
  • STU-PID-NÍ. 5/10. Tečka.
    • Tvé vlastní sebehodnocení? *1*
  • To je vtip? 8/10 pro takovou hruzu? Nedivim se, že se autor stydí podepsat. Tohle je totiž prasárna....
  • Musí se nechat, že opravdu se to Treyarchu podařilo a bavil jsem se. Až na pár zásekových míst to bylo velmi zábavné a díky zasazení do budoucna jsem si pohrál s moc zajímavými gadgety. Můj žebříček CoD - CoD 1, CoD 1 datadisk, CoD 2, CoD:MW a CoD:BO2
  • No hrozny paskvil to je, uz po prvej misii som to mal chut vypnut tak hrozne AI a aj samotnu hru by som necakal uz hadam ani u casual titulov za 5 euro ale toto? TO VAZNE? Nakoniec som to hned nevypol ale ono sa to nezlepsilo, hanba.

    Hru som si kupil a aj s velkou radostou hodil dokosa, stalo to sice 50 euro ale zabijat u toho co i len dalsiu hodinu zato nestoji. No nic zajtra si kupim noveho Hitmana a napravim si chut hadam.
    • kubi-wan
      Ty máš hodně peněz...
      • Jeho rodicia
  • je to prve COD čo sa nedalo odohrať na jeden šup ako každu čo som odhral ,sigle strašne nudil na koniec hry sa to trochu rozbelhlo a koniec celkom dobry... dufam že už nebude žiadny black ops 3 ... račej nech spravia druhu svetovú *1* *1*
  • Když odhlédnu od singlu, kvůli kterýmu si člověk COD nejspíš nekupuje. Co MP? Bude recenze? Podle mě je MP od Treyarch zase totální run and gun chaos. Ne že by MW byla nějaká taktická střílčka, ale je to alespoň v mezích únosnosti. V BO2 skoro všichni sprintujou jak Usain s SMG. Nejčastější směr odkud chytnete kulku jsou naše záda. To jako zábava fakt moc neni. Balanc zbraní v HC moh bejt taky lepší. Zvuky zbraní mi přijdou divný (nebo sem asi hluchej). Taky sem zkoušel najít, kde je tam ukrytej D11. Nenašel.
  • ZdepaCZE
    No nejsem moc zastáncem cod a asi jím nikdy ani nebudu ale něco se tomu musí nechat, přece jenom call of duty 4 byla pecka na svou dobu a potom black ops 1 a teď i black ops 2. Sice jsem si asi ani jednu hru nekoupil to se přiznávám jelikož mimo pár hodinové kampaně mi nemá hra za 1200 Kč co dát. Black ops 2 mě osobně bavil a možnost několika rozdílných konců a rozhodování bavil. Myslím si že cod si na nic nehraje a dává někdy i tu naivitu zcela najevo *1* jako je zmiňovaná jízda na koni proti tankům s rpg v jedné ruce, nebo létání ve stíhačce nad městem atd. nechci říkat spoilery tak si to raději zahrajte *2* . V porovnání s Medal of honor co jsem si zahrál až jsem dohrál tuto hru musím říct že mimo lepší grafiky ( která mě i někdy štvala protože jsem v té záplavě kouře a všeho neviděl nepřátelé kteří snad měli aimbot kdy se ozvaly nesnesitelné zvuky a krvavá obrazovka) nemá nic co by mě nadchlo a spíše jsem to hrál po black ops za trest *2* jen abych si to projel a utvrdil se že bylo dobře že jsem za to nedal peníze *1* . Třeba že to bylo strašné krátké a klamavé kdy jsem si myslel že jak jsem procházel falešně postavené letadlo s domněním že bych snad později nějaké přepadl *6*. No to už je snad vše co jsem chtěl říct.
  • uznávám že hra je blbost ale mulťák je docela zábavny. ale musíte mít hacky a dobry clan.
    • jojo..souhlasim ! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší