Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak se mrkněte co jsem vybrala https://www.bayaya.cz/portfolio/rod/ Perfektní luxusní bydleníčko, hrozně ráda tam jezdím. Je to prostě relax v přírodě. Jsem ráda vždy, když vypadnu z města. 

  • A kde jste vybrala teda tu hotovou chatu na klíč, se kterou jste spokojená? 

  • Chtěla jsem taky s manželem hrozně stavět chatu, ale ono když si to pak začnete počítat a uvědomíte si, že na tom necháte třeba rok až dva práce, tak ono už se to potom zase až tak moc nevyplatí. Takže za mě teda ideální řešení koupit rovnou hotovou chatu na klíč, kterou vám smontují na daním místě. Není třeba řešit nějaké základy nebo tak, prostě rovnou si na daném místě necháte smontovat chatu na klíč a máte hotovo. 

  • Můžu mít prosím dotaz? Kdo máte zkušenost se stavbou chaty nebo pořízení rekreačního objektu? Chceme si něco takového pořídit na našem pozemku co máme v zahrádkářské kolonii pro trávení příjemných víkendů. 

  • Já si teda nedokážu představit, že bych měla jezdit na dovolenou sama. To by mě nebavilo a radši bych nikam ani nejela. My jezdíme s přítelem spolu. Je mi jedno kam, většinou nějaký kemp vybere přítel. Já jen sbalím stan , nějaké oblečení a věci a vyrazíme. Kolikrát ani nevím, kam pojedeme. Chci se nechat překvapit :-) .

  • milacekpublika

    Taky mám rádi klasické stanování. Vloni jsme si pořídili velký stan se dvěma pokoji a verandou, takže tam dáme na pohodičku lehátko a celkově si to přizpůsobíme pro celou rodinu. Už to zkrátka není tak, že se člověk mačká v malém áčku. Navíc mě překvapilo, jak rychle je to postavené a jak rychle je to složené, takže je to vlastně vhodné i na různé přejezdy z kempu do kempu. Při troše cviku není za patnáct minut co řešit. ;-) 

  • Nevypadá to úplně špatně. Díky za tip. Já jsem si říkal, že bych příští rok mohl také vzít rodinu někam kempovat. V současné době spíš jezdím sám. Může za to hlavně to, že to vždy spojuji s rybařením a to moji rodinu prostě nebaví. Na kempování v přírodě mám ale docela dobrou výbavu. Teď nedávno jsem si například koupil takové rybářské lehátko se spacákem, to si zatím nemůžu vynachválit.

  • Jojo, tam jsme byli minulý rok a asi se tam ten nadcházející zase vrátíme. To my máme kempování moc rádi. Daleko více "doma" se také cítíme více venku, než ve městě a třeba takové maskáče, jsou nám u nás doma pohodlnější daleko více, než džíny apod... Už aby zas začala sezona.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit