Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemohu souhlasit!
    Film rozhodně nenese ducha D. Lynche, naopak je jasný, logický- poskládán z okamžiků jako život sám. Avšak pro pasivního diváka, který je zvyklý přijímat storyboard směrem "žili byli" v konečné "až do smrti", mohlo být náročnější pochopit konotace, které utvořily další a další a další...A to byl příběh. Nechci tvrdit, že je to špatně, avšak vsadím se, že tento film, jako jeden z mnoha, opět založí dva tábory(mezi námi děčaty- větší a menší).
    Detektivní zápletka byla obyčejná, ale ne hloupá, což bohužel jemně naznačuje autor recenze. Wikipedie není zrovna nejlepší nástroj pro ověření informací. Je pravda, že sk. AB má docela nemalé procento, avšak ve filmu byl zmíněn také Rh-faktor, který je právě klíčem ověření, 99% lidí s touto skupinou nese Rh+, přičemž je známo (mezi námi, kteří dokončili střední školu), že největší koncentrace osob s faktorem Rh- se v ČR nachází v okolí Hodonína. Kdeže se odehrává děj?
    *12*
  • Film nic moc, spíš moc nic.
    Komedie a romantické filmy děláme lepší.

    No a na recenzi, proč tak psal, aby se hned nepoznalo, že na něj nestojí ani jít.
  • Co jsou to želoby?... Kdyby filmaři točili stejně nekvalitně, jak ten pisálek tvoří svoje recenze, byla by filmařina dávno mrtvá.
  • Vadí mi, že při četbě recenze nového filmu Pohádkář si musím vzít slovník a překládat si slova "flashback, browsování, lynchovsky dramatický,spoiler " aj. Kritik by si měl uvědomit, že jeho recenzi čtou i dámy a páni v letech, kteří jsou hlavně Čechy a nejsou tak cool, aby jeho cool řeči rozumněli.
  • Sluší jí to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit