Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj potřeboval bych poradit se hrou ELEX při prvním spustění hra běžela perfektně a hodně mě zaujala ale při druhém spuštění po uvodním snímku obrazovka zčerná ale hra běží dál v pozadí s tím že nic není vidět při vypnutí hry to napíše The application terminated abnormally hru mám instalovanou přes STEAM a rada co je na internetu je rusky (How To Fix ELEX) navíc takové  soubory tam nemám Díky za Radu.

    • SalemCZ

      Zkoušel si projet soubory Steamem?

      • ahoj nevím co tím myslíš koupil jsem klíč a přes steam nainstaloval

        • SalemCZ

          dej si vlasnosti hry na steamu, tam si dej místní soubory a pak ověřit integritu 

  • KIMCID

    Zdravím nikdo mě zatím nebyl schopný odpovědět. Hra Metro Exodus má dva konce.Já to dohrál na konec že jsem umřel i s Milerem a zachránil Annu.Zajímá mne co na to má vliv,na ten konec?Zda moc zabíjení či něco jiného?

    • Jack1947

      Pěknej spoiler a ne zabijení na to vlyv určitě nemělo, celé je to debilně jenn o tom kolik ti přežije partáků jenže když to nevíš pak se ti stane jak mě že máš špatný konec, dost velká podpásovka.

      • KIMCID

        no právě mě Arťom umřel ale když jsem koukal na YB tak tam měli jiný konec.

        • Jack1947

          Každé metro mělo více konců, které záviseli na tom co si ve hře dělal ( netuším co bylo v minulejch metrech) ale tady je to podmíněno smrtí/přeití partáků.

          • KIMCID

            a konečně to je vysvětleno polopatě.no znova ME hrát nebudu ale diky moc za vysvětlení

            • Jack1947

              Není zač a to já bych neveděl a příjde mi to jako docela blbost v takovéhle hře. K čemu je pak to nezabijení ? k ničemu...

  • Lumixx

    Ahoj, chtěl bych složit tiché PC které bude sloužit pro kancelářskou činnost. Nejvíce náročné aplikace jsou bezpečnostní aplikace jako je antivirus, atd... Nevím zda je potřeba koupit W10Pro nebo se dá legálně stáhnout. Tady jsem udělal nástřel sestavy: https://www.czc.cz/181778,233846,71586,248375,223635,236366,203960,217062/kody

    Rád bych se vešel do 30.000 Kč

    Priorita je aby PC vytvářelo co nejméně hluku nejlépe žádný :D Proto jsem tam dal ten ''nejlepší'' chladič. 

    Děkuji za každou radu. 

    • Jack1947

      Kaneclářské pc do30k ? Jsi si jistý že tam nechceš nic hrát ?

      • Lumixx

        Ano hrát určitě ne. 30k je maximum. Jde mi o to aby to vydrželo nějaký čas a  bylo to tiché. 

        • Jack1947

          10-15 by stačilo ( spíše tšěch 10 ) asi záleží na tom co jak náročnou práci na tom chceš dělat.

          Tu tichost moc nechápu copak kancelářské stroje jsou nějak extra hlučné? 😯

          • Lumixx

            Za kvalitní komponenty se platí. Chlazení dělá největší rámus. Ten procesor je rozhodně předimenzovaný, ale zdá se mi, že cena/výkon je v pořádku. Jak je to s W10Pro? Musím ho koupit nebo dostupný zdarma? Příklad: https://www.czc.cz/8va1q0pduqi24b65vjjbc727s2/seznam

  • Lukass

    Takze  me doslo PC ze ctvrte reklamace,  a furt me blbnou stiny,  ambientni okluze,  textury v dalce se pri pohybu trpyti,  hrany sou neostry. 

    Zakladovku pry testovali je v poradku,  grafika vymenena,  zdroj sem menil,  uz sem uplne rezignoval.   Neni to pry HW problem. Na netu ma nicmene podobny problemy mraky lidi,  na Nvidiich,  a rozhodne nejsu sam.  Psal sem si i sjednim rusem co ma uplne stejny problemy co ja se stejnou kartou. 

    Kazdopadne spoustec byl GTA 5, mnoho lidi to tvrdi i v diskuzich,  nekteti dokonce tvrdi ze nepomuze nic nez komplet nove PC.  Ze je to nejala kolize shaderu,  nevim.  

    V nekterech hrach je to videt hodne,  nekde zase skoro vubec,  treba Battlefield 1 vypada v pohode,  naproti tomu Project Cars 2 nehratelny. 

    Pomalu zacinam setrit na nove PC :)(

    • Jack1947

      Opravdu to tak vadí ? tak zkus reinstalovat GTA5 nebo já nevím, jestli se s tím nedá sžít tak to je problém. Mě se taky občas dělají duchy  i když to bude asi špatně stíněným hdmi. Ty ses bavil s Rusem a jak Rusky ? 😀

      Co HW tunning nebo nějaké HW forum evidentně ti tady nikdo už neporadí. Kupovat nové pc zbytečně kvůli jedné prkotině mi příjde jako nesmysl... ( tedy obecně nové pc mi kvůli nedostatku kvalitních her příjde jako naprostý nesmysl !¨

      • Lukass

        NO nektery hry sou nehratelny, vetsinou se da nastavit hra tak ze s nejakym ustupkem jede,  vypnout AO, hodne tomu pomaha DSR v nekterech hrach.  Ve Far Cry primal to neni videt skoro vubec, v Divinity ktery sem ted koupil zase blbne AA a zrni textury, kdyz ho vypnu a jedu pres DSR je to celkem v pohode.

        S rusem sem se bavil pres prekladac, a i ostatnima, sou toho plny fora. Hromade lidi to spustilo GTA 5, dnes sem cetl koment vod borca kterymu to spustil Far Cry  5.

        Cesky fora sem zkousel to nic, debatim jinde, hromada lidi, stejne problem ale reseni nikdo nema. Nicmene lidi s tim,hle problemem pribyva , a sou to problemy od karet serie 900 az po 1080.

        • Jack1947

          Takže je to Sw ale je to někde zarytej červ... Kdoví v ovladačích to taky nebude. Když to spouští hra respkt. MOD té hry nebylo by lepší se toho zbavit ? jestli je to Sw tak je to těžké ale ne neřešitelné. Bud to nebo je třeba si na to zvyknout, přeci jenom to není tak hrozné.

          • Lukass

            Jacku netrap me, ja zadny mody v PC davno nemam, nemam tam ani GTA, uz sem kvuli tomu koupil novej monitor, zdroj a i 2 SSD disky. Asi 5krat sem preinstaloval Win a asi 20 ovladace.

            co sem vycetl z for je to nejaka kolize ovladacu, neco z shaderem ktere se uklada do mezipameti, nevim v tomhle uz se nevyznam. Nicmene tim trpi lidi po celym svete.


            • Jack1947

              Divné je že není řešení, jenže je to spíše chyba NVIDIA ti by měli poradit a ne někdo dedukovat řešení a cucat si ho z prstů.

  • Zdravim chlapi (mozna i damy) .... mate taky problem na mobilu s operou
    mini, ze se vam nezobrazuji komentare u clanku? U vsech sviti 0 a kdyz
    na ne kliknu tak to napise jen "400 Bad Request". Diky za prip. odpoved

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit