Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Company of Heroes 2 do soboty na humble bundle zadarmo.

humble sa utrhli z reťaze. či už v týždenných balíčkoch, monthly, alebo teraz v rozdávačkách. začínam mať pocit, že nakupovať cez ich obchod je vlastne obdoba pirátenia z minulosti :D (trochu nadsádzky, netreba hneď kameňovať)
  • Tak jsem konečně dojel Dooma 2016 a kromě toho, že mě bolej prsty :) jsem zjistil, že i tahle old-schoolová hra "cheatuje" aby hráči pomohla. Konkrétně ve spoustě případů už jsem měl na kahánku a tu z blbého impa vypadlo třeba osmdesát zdraví nebo i sto. Když je člověk v ráži (a motorová pila zpívá píseň smrti), tak si toho ani nevšimne, leda si na to specificky začne dávat pozor.
    • ringmancz
      Na jakou to hraješ obtížnost? Já umírám minimálně (je tam počítadlo?) a trochu jsem se zasekl jen na minibossech, než jsem přišel na to, že dvouhlavňovka je nejlepší řešení.
      • Ultra-Violence.

Umíral jsem taky málo a většinou tehdy, když jsem se moc nechal unést a přestal si dávat bacha (i když občas mi prostě démon přistál na hlavě a instakill...). Dvouhlavňovka byla moje primární zbraň, jakmile jsem se k ní dostal.
    • ZvacA
      Zrovna v Levelu 280 se tomu věnoval jeden z článků. To by jeden čuměl, jak hraješ v jisté iluzi a kolik takových skrytých mechanik adaptujících se na hráčův průběh hrou vývojáři vlastně dodávají. Větší poslední dílky zdraví v posledním tažení, předměty vypadávající podle toho čeho má zrovna hráč nedostatek, snižování přesnosti nepřátel nebo jejich zpomalování, zvyšování účinností a další, se zdá být docela (i v minulosti) zajímavý standard. :)
      • A byly to opravdu zrovna v Doomovi skryte mechaniky?
        • ZvacA
          Myslíš jako, jestli si toho má hráč všímat nebo ne? Jde o tu mechaniku jako takovou, zdá se to být takový modelový příklad toho, o čem jsem jen četl - hra hráče nenechá v situaci, kdy má být všechno ztraceno jen tak natvrdo odejít do kytiček, ale udrží ho tím, že z impa jakože náhodičkou vypadne zrovna potřebný počet zdraví.
          • No nevim ale v tomhle konkretnim pripade by se to mozna skrytou mechanikou dalo nazvat jen proto ze nebyla zminena v "tutorialu". Zvlast pokud delas hodne glory killu tak je to proste neco co ti musi bejt jasny uz po prvnim setkani s monstry.
            • Vzhledem k tomu ze na nejvyssi obtiznost umiras po dvou jakychkoliv ranach (bez armoru) tak bych rekl ze to s tema "berlickama" nebude tak horky :D
              • ZvacA

Reakce na příspěvek:

Však se za to hra ve výsledku nemusí stydět, ale dochází tím už ke kompromisu. Jestliže takový střet přežiješ s 10 procenty zdraví například, tak je postaráno o to, jak si sám psal nebo zmiňoval Dworkin, aby z posledního nepřítele vypadlo něco, co ti ho doplní zpět na 100%. Navzdory tomu si hráč odnáší pocit, že mu šlo o kejhák, získává tím zaslouženou odměnu a jede se hlavně dál. Kdyby tvůrci chtěli hráčovi podkopávat nohy nebo ho nechávat v tom plavat stůj co stůj, tak mu z posledního impa vypadne leda tak pár striktně určených nábojů či rovnou kulový bez ohledu na to, v jakým stavu se právě nachází.
            • ZvacA
              Takže trápí to slovo "skrytá". Nemyslím to zle, smyslem však je, že jde ze strany vývojářů o implementovanou berličku reagující na stav a obtížnost hráče.
    • Ne ve spouste pripadu. Z priser vzdycky pada health podle toho kolik mas zdravi a vic padalo uz kdyz mas tusim pod padesat a vsimnout si toho musi snad kazdej ne? :D
      • Někdy padá víc zdraví, jindy ne. To by ještě šlo nebo to aspoň tak nebije do očí. Ale ti stovkoví impové mi trochu kazili zážitek ze hry, protože bylo v zásadě jasný, že na nějakýho člověk nerazí, když se trochu snaží. Jakože "hmm, 10 zdraví, tak to jsem na lopatě. Oh, wait, tamhle jsou ještě dva impové, v jednom bude velká lékarnička... yep..."
  • MickeyMutant

World of Tanks: Troy Campaign

Vychází dneska zatím jen pro backery z Prahy. V plánu betatest v Nymburce a Kroměříži.
  • skaven
    crytek zaluje firmu ktora vytvara star citizen *1*
    moze to mat za nasledok zastavenie vyvoja hry
    http://www.guru3d.com/news-story/crytek-sues-star-citizen-studios-cryengine.html
    • Aspoň se bude mít Roberts na co vymluvit.
    • ringmancz
      Star Citizen aka největší scam v historii lidstva
  • PUBG na Xboxu :D

https://www.youtube.com/watch?v=MdGBwrJ6rtI

Koukam ze je to dost podobny jako na PC :D
    • jamar28
      To je ještě o několik úrovní horší než DayZ před 3 lety. *15*
    • Jack1947
      Možná to je o fous horší... trochu to vypadá jak nějaká hodně erly verze DayZ loll

ale jo realita tam docela je např střílení skrz zed z rohu, tak jako jo nevypadá to tak blbě *1*
    • ucho
      zajímavý, normálně jim to nestíhá přehrávat správně zvuk k tomu, co člověk dělá. no to by mi zkazilo zážitek z hraní.
  • jakubc

Switch verze her Bayonetta a Bayonetta 2 poběží na Nintendu Switch v rozlišení 720p při 60fps.

Switch není řádově silnější než WiiU, jsou na tom dost podobně, takže žádný div, snad to aspoň bude mít těch 60fps stabilně.
    • risa2000
      Jestli to zvládnou rozjet 720p@60Hz v handheld módu, tak to nebude mít chybu.
  • ringmancz

God of War dohrajete za 25 až 35 hodin.

Takže z toho udělali open world, i když dřív říkali, že ne. Co jinýho by se v té hře dalo tak dlouho dělat? Kouzlo všech starších dílů bylo v tom, že to člověk stihl dohrát do 10 hodin, kdy to bylo fakt nadupaný, pořád objevoval nový věci a nestihlo se mu to omrzet.
    • Jack1947
      Aha no to zamrzí ale mě to je beztak šumák ještě musím sehrát ty předešlé díly :D akorát jsem hrál na PS2 emulátoru GOW2 a to mě moc nebavilo.
    • Ronox
      Z panelu na PSX to vypadá, že to bude něco jako poslední TR, nebo Horizon: ZD. Nebude to čistý open world, ale spíše hutnější svět, který půjde průběžně prozkoumávata v něm nalézat jeskyně apod. O vedlejších úkolech apod nemluvil, jen čistě o "explorační" části.
    • Trochu brzy na to dělat závěry.
  • ringmancz

Uplay nabízí do 18. prosince zdarma ke stažení plnou verzi PC verze hry Assassin's Creed IV: Black Flag.

Ale nějak se na to nezvládli připravit...
    • jindra.veliky
      a ani zadarmo si to nevezmu *6* akorat ten World in Conflict jsem si vzal
    • Jack1947
      Já to teda hrál tehdá na X360 ale tohle se mi nelíbí... *13*
    • no nevim... aktivovano, stazeno bez problemu a cca za pul hodiny co jsem tomu na zkousku dal, ani jeden pad. Sestava podprumerna ;)
      • ringmancz
        problém byl v tom, že mi vůbec nešel stáhnout uplay, ale nakonec se to rozjelo a teď stahuju hru
        • aha, tak to je jina :) chapu
    • jamar28
      Mně zas ta jejich verze neustále shazuje celé PC. A to jsem AC4 pařil už na starém PC na max. nastavení. *7*
  • jindra.veliky

gog slevy

zkouseli jste nekdo na gogu koupit tu "Star" za 3 dolary? Co jste v tom meli za hru?
    • ucho
      obyčejný gambling. malá šance, že dostaneš něco, co ti udělá radost. seznam her tam najdeš na fóru. a jinak mi to přijde stejně nebezpečné jako lootboxy. aneb jak zkusit někomu prodat "překvapení", které třeba ani nechce.
  • Inquisitor

Grim Fandango Remastered

Na gogu zdarma :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit