Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://youtu.be/K6YIB_bHb_g
  • Jack1947

Vivendi se nepokusí v následujících 6 měsících převzít společnost Ubisoft či žádat o zastoupení v jejím představenstvu.

They tried, they fail
    • Jacku, že tě to pořád baví... *7*
    • You tried, you failed.
  • ucho

film podle hry

Že by konečně zajímavé a věrné zpracování počítačové hry do filmu?
    https://youtu.be/coOKvrsmQiI
    • Ta opice s nima letela v kleci v letadle, aby pak v dalsi scene byla 2x vyssi nez sloupy semaforu? Wat?
      • ucho
        co jsem z traileru pochopil, tak se nezvětšila hned, zvětšuje se postupně...
        • Tak to by me fakt nedoslo, asi nejsem vhodna cilova kategorie.
          • Spíš neumíš anglicky.
            • Prave naopak, tenhle film je idealni pro ufonky, ktreri napisou, ze neco nema "ani nohu, ani patu".
            • Taky neumím...jenže tohle je tak deb*lní že to musí být názor,přání,představa, jen hráče na konzole..nemá nohu ani patu,o ničem jak přiběh tak hra :-D :-D
            • Jo, to bude ono. *3*
  • MickeyMutant

Vivendi se nepokusí v následujících 6 měsících převzít společnost Ubisoft či žádat o zastoupení v jejím představenstvu.

Ubisoft jim zatím slušně vynáší. Až se oslík přestane otřásat, tak ho zaříznou. Mezitím to znamená ještě větší tlak, aby Ubi vydělával. A hádejte, jak nejlíp podojí nové hry do poslední kapky.
  • ucho

PS Vita

PS Vita se už neprodává?
    • Koukam, ze v česku uz asi ne. Každopádně se ji hodně lidí zbavuje a kolikrát to mají ještě se zarukou. Ja sám už ji využívám skoro jen na remote play.
      • ucho
        no novou jsem nenašel ani v německu a anglii. jen v americe. nemám dojem, že bylo nějaké oznámení, že se končí s prodejem. nebo jsem něco prošvihl? z ps+ na to mám celkem dost her, tak jsem si říkal, že bych omrkl, jak je to s cenou. loni byla pořád celkem drahá, ve srovnání s ps4 pro, který jsem teď kupoval za 8700,-, mi to přišlo až předražený.
  • Zaklínač

Prý by mělo být nějaké pokračování?
    • jamar28
      Ano i ne. V nějakém rozhovoru řekli, že do universa Zaklínače se ještě časem nejspíš podíváme, ale Geraltův příběh považují za uzavřený. Takže Zaklínač bez Zaklínače.
      • SalemCZ
        nemysleli tím Gwent?
        • jamar28
          Ne. V nějakém rozhovoru říkal, že na ten svět stále mají práva a že by jim fanoušci neodpustili, kdyby se tam už nikdy nevrátili. Ale teď se soustředí plně na Cyberpunk.
    • skaven
      hej, pocul som o Witcher2 a zevraj aj Witcher 3
  • jindra.veliky
    level 279
    opravdu peknej clanek "vzpoura lenochu"
  • jamar28

PS4 vs. Xbox One

Co je lepší koupit? Jde mi především o kvalitu exkluzivních her a jejich cenu. Nějaké detaily v ovládání nebo to, že jeden klient se načítá o 4,2 vteřiny déle než konkurenční mě nezajímá. Stejně jsem byl dosud jen PCčkář. Díky za odpovědi.

EDIT: A jo, jde mi výhradně o SP zážitek.
    • Johnny
      já měl vždy PC + Xbox, Když sociálové ze školy pařili na PS jedničce nebo dvojce, ja už měl doma Xbox kterej byl uplně na jinym Levelu, potom sem měl X360 a PS3 sem několikrát zkoušel s nikdy mě to nevzalo... až PS4 musím přiznat že je lepší než XONE. Sice je na Xone Elite a bude PUBG, nicméně PS4 je první Plejstejšn kterej za to stojí
      • dp
      • a co si na tom Xboxu hrál, když kolegové ze školy hráli jedny z nejlepších her historie, jelikož éra PS2 je prostě do teď nepřekonaná...
        • Johnny
          už je to dlouho, ale takhle rychle z hlavy me napada např Fable či Black,
    • Mart9
      Jednoznačně PS4. Byl jsem ve stejné pozici před dvěma lety, zvolil jsem PS4 a do dneška nelituju. Je to skvělá věc. Rozhoduj se rychle, dokud běží akce Black Friday.
      • jamar28
        Díky. Ale nechám to na příští rok, protože krom konzole musím koupit i TV, kterou ani nemám. *1*
        • Mart9
          Opět - Black Friday. Obojí koupíš levněji, možná dokonce ušetříš pár tisíc. Já mám už 6 let 82 cm Full HD Samsung za 6000 a jsem velmi spokojen.
    • Za sebe můžu doporučit PS4. Vždy jsem měl PC + PS, protože Sony má více exkluzivních her, který si jinde nezahraješ, zatímco většinu exluzivek od Microsoftu si zahraješ i na počítači. Navíc ty hry, který jsou výhradně na xboxu, mi nic neříkají (Forza, Halo,...), ale to už je otázka osobního vkusu.
    • Pokud máš radši SP zážitky tak PS4.
      Uncharted, The Last of Us, God of War, Horizon: Zero Dawn, novej Spider-Man a spousty dalších.
      Na Xboxu máš Forzu, Halo, Gears of War a Sea of Thieves, což jsou hry, který si podle mého názoru užiješ spíš s lidmi.
    • Tak ceny jsou víceméně podobné, musíš nakupovat chytře, každý týden jsou jsou slevy na PSN, pokud máš členství, tak se ti slevy i doublují, exkluzivity jsou na PS4, Xbox má všechno sdílené s PC, navíc MS nemá žádné First Party studia. Můžeme to demonstrovat i nominacemi na nejočekávanější hry roku 2018, kdy tří jsou Sony hry, které nikde jinde nevyjdou.

Nejočekávanější hra
      God of War (SIE Santa Monica Studio / Sony Interactive Entertainment)
      The Last of Us Part 2 (Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment)
      Monster Hunter: World (Capcom)
      Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games)
      Spider-Man (Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment) Více na: https://doupe.zive.cz/clanek/podivejte-se-na-herni-nominace-pro-the-game-awards-2017

Letos v nominacích na hru roku dvě Sony hry a Horizon a Persona. Navíc oznámena Ghost of Tsushima, což vypadá super. Navíc máš tu naprostou kultovku Bloodborne, stačí vyhledat youtube - Bloodborne- masterpiece a ono ti to řekne. Pak tu máš kvalitní sdílené tituly s PC. Nier, Hellblade, Nioh, které si na Xboxu nezahraješ.
  • 35th Golden Joystick

http://www.gamesradar.com/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-scores-big-at-the-35th-golden-joystick-awards-presented-with-omen-by-hp/

Bez překvapení, zase masivní otevřené světy v čele *9*
    • SalemCZ
      Jak může jako nejlepší PC hru vyhrát hra která ještě nevyšla?
      • Lukyz
        Možná proto, že i přes EA prodala už víc jak 10 milionů kusů *1*
        • SalemCZ
          ale taky ty ostatní hry nemají 41% na Steamu
    • snorgrind
      Best Audio - The Legend of Zelda: Breath of the Wild

du blejt velebnosti *11*
    • Ono moc jinak na výběr nebylo.
      Možná Nier automata a Prey, ale stejně si myslím, že Zelda byla lepší.
      • Nier, Hellblade, Divinity. Hodně dobrý rok to byl, neříkám, že Zelda je špatná, ale kdyby letos nevyšla Zelda, tak to vyhraje jiný OW a to Horizon, to je to smutné...
  • Xbox Store Black Friday

Právě na Xboxu začal výprodej her pro One i 360. Jsou tam některé hry za výborné ceny, které je možné ještě o dalších 10% zlevnit, pokud si koupíte Xbox Gold na měsíc, který teď stojí 20 kč (samozřejmě pokud dále nechcete využívat, tak je potřeba zrušit automatické obnovení).

https://www.xbox.com/cs-CZ/promotions/sales/black-friday/xbox-games

Seznam her a cen:
    http://xboxweb.cz/black-friday-2017-vyprodej-startuje/
    http://xboxweb.cz/black-friday-2017-vyprodej-zpetna-kompatibilita-a-x360/

Také je v akci Xbox Game Pass za 20 kč na měsíc, díky kterému si můžete zahrát více než 100 her v ceně (také potřeb zrušit automatické obnovení).
    • TVL...Destiny 2,COD:WW2.......3000 korun?? :-D :-D :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit