-
Je super když vám někdo hackne před třemi týdni EA účet a měsíc předtím skončí česká podpora od EA.
Anglicky se moc nedorozumím a když mi zavolá ten Inda tak ani nevím co říká skoro. Když zavoláte na telefoní číslo s čekou předvolbou tak to na vás hned začne mluvit anglicky. Takže vyloženě RIP EA CZECH. -
-
Nech to namluvit Google translator..... Kreditní kartu?.. Tu mám!
-
Další člověk s hacknutým účtem. Zajímalo by mě, jak moc silná hesla používáte.
-
-
asi osmu znaků velký písmena, malý, číslo
-
-
Mám podstatně silnější heslo. Je to už déle co jsem si tak zabezpečil všechny herní účty. Hesla si ani nepamatuju, ale kopíruju z bezpečnostní schránky. A nikdy nejsem na klientech ani webech trvale přihlášený. Chovám se k tomu jak k bankovnímu účtu. Nerad bych o všechny hry a data přišel :)
Každopádně mám stejný problém s tou školou. Už je to hodně dlouho. Asi jsem si ji tam dal jako otázku a pak to zapomněl. Nemůžu změnit ani nick ani email. Ikdyž jsem zkoušel školu zadávat, tak mi to nešlo. Ale dál jsem to neřešil. Mají to tam dost naprd. -
-
tohle si zkoušel? https://haveibeenpwned.com/ teda snad to neni nebezpečný.
-
Vždyt se s tím účtem nemůže nic stát a když se to snad včas nahlásí tak ho uzmaknou, to je aspon takhle u Steamu.
-
-
To bych musel mít nějakou smůlu, musím zaklepat že zatím ok.
-
mě od EA přišlo že se někdo snaží o změně mailu a tak jsem dal že chci nechat ten co byl, ale změnili bezpečností otázku. viz foto víš.
-
-
Tak já mám u těch důležitých věcí dvoufázové připojení (Steam, google atd.)
-
-
Používám KeePass 2 a jeho generátor hesel
-
-
-
Jestli chces tak ti muzu ten email napsat nebo prelozit co ti prislo. Kdyztak napis na drasta@tiscali.cz.
-
-
Bohužel oni primárně volají, než aby psali maily. Takže na mě hned začal žvanit někdo z infolinky.
-
-
Hmm tak s tim ti asi nepomuzu :( Ale kdyby ses dostal k nejaky pisemny podpore a chtel pomoct tak mi dej urcite vedet.
-
-
před třemi týdny mi přišel Mail s tím že někdo chce změnit mail u mého EA účtu tak jsem nadl zamítnout a obnovil jsem si heslo. Zjistil jsem že mám jiný jméno, chtěl jsem ho změnit, ale píše mi to at zadám moji základní školu, v němčině. Když mám celý účet v češtině.
viz. foto https://imgur.com/a/5NAzB
-
-
-
Wolf2
dohrate. bola to fajn jazda. odporucam kazdemu fanusikovi Okamuru/Kotlebu a takisto fanusikovi velkeho fuhrera(jeho grcky a senilita stali za to). Frau Engel na zaver mala fakt pretiahnutu tvar, ked Billyho zazila uplne z blizka. velke plus *1* -
-
Já už jsem skoro na konci, musel jsem snížit obtížnost na střední tohle se nedá *16* ( i tak nběhne na mě ten robopes a složí mě pak mě odstřelý úbervoják na 2rány- tohle fakt nevychytali *7* )
Co tam máme dále COD WW2 bude na sp jsem zvědav... Battlefront2 na sp jsem zvědav také, hmm NFS:Payback uh oh - na to moc zvědav nwejsem ale z nudy hrát nejspíše budu. -
-
to som nejak ustal, hral som na tichoslapka. ta pistolka s piercing nabojmi je asi najsilnejsia zbran v hre :) a uplny zaver je fakt jednoduchy, ked pochopis co treba urobit(a tie tazke zbrane na konzolach tam niesu na srandu)
-
-
Myslíš epilogue ? to byla sapíš taková oddychovka :P
Nebyla to špatná hra jenom trochu moc přehlcená s pistolkou ? hmm já jsem vždy měl 2 samopaly nebo sapík/brokárnu na jednou. Jo mohlo tam být více zbraní a menší vlny nepřátel ještě jsem nezažil hru abych přepínal obtížnost z nejmenší na střední ( High jsem ke konci už úplně vzdal).
-
-
-
-
PS+ na listopad
Tak co, bude to Worms: Battlegrouds a Bound? -
Assassin's Creed Origins je kvůli ochraně zpomalený o 30 – 40 %
Protože Games nejspíš opět nepřinesou zprávu o problémech spojených s antipirátskou ochranou, tak napíšu aspoň krátkou bleskovku jako varování. Po potížích s neúčinností Denuva se Ubisoft rozhodl svůj nový Assassin's Creed vybavit krom zmíněné ochrany navrch ještě systémem VMProtect. Tahle výživná kombinace výrazně zatěžuje CPU a způsobuje prý snížení výkonu o 30 až 40 % a nepříjemné sekání.
Všichni rozumní zájemci o hru by tak raději měli ještě nějakou chvíli s nákupem počkat, dokud se celý problém nevyřeší. A že to s Ubisoftem může být sakra dlouhé čekání.
1, 2, 3, 4 -
-
Pak že ochrana nic nedělá dělali to i emulované hry. To bylo u DENUVA zdá se že si popel na hlavu nasypaj.. respkt už nasypali takhle s Uc*ntplay.
-
tak všichni čekali že to bude super hra a podlouhý době se těšili lidi na AC a takhle zkazit náladu PC hráčům, hold UBI
-
-
Je to furt to stejny, akorat jina lokace.
-
-
Neni to stejny.... napr. souboje a loot fungujou jinak od predeslych dilu.
-
já myslel tím že tam dali ty RPG prvky tak že to bude víc revoluční ASSassin
-
-
Nevim, proc skladas holD Ubisoftu, ale super hra? Kdyz vidim nejake video ze hry, tak o tom dost pochybuju.
-
-
To je cena za pirátství. Nedivím se jim, že chcou zvýšit ochranu hry byť jen třeba o měsíc za cenu snížení výkonu. Diví se jim někdo ? To se dotkne hlavně lidí, kteří mají cokoliv horšího než i7 a i5.
Osobně jsem zatížení CPU nesledoval, ale počítám, že bude kolem 80-90%. Hra jede plynule a to mi stačí. -
-
To není cena za nic, je to akorát blbost vydavatelů. Používat DRM v době, kdy ji prolomí hned po vydání nebo dokonce ještě dřív, je prostě kravina.
-
-
Origins zatím drží a jestli vydrží měsíc a více, tak je to výhra. Pak můžou vždy ochranu odebrat.
-
-
To je cena za pirátství, kterou platí ti, kteří nepirátí.
-
-
Platí za to všichni. Takhle to funguje ve všem. Chceš omezit jedny a zároveň omezíš i ostatní. Někdo si krátí daně a vznikne EET atd.
Vina zde padá na piráty a ne na vydavatele. -
-
Tobě se ani nedivím že si tu musel obhájit, vydavatel vidí jen tučnej zisk. Popřípadě kreveták...
Protože používá online vertifikaci přímo od Ubisoftu to je pomalu horší než DENUVO. -
-
Jojo starej docela obstojnej biják ( pokračování hoodně daleko/spíš utopie) nicméně co?
-
https://toyanxiety.files.wordpress.com/2010/09/d9prawnsclrg.jpg
-
-
-
-
-
-
Celé studio Naughty Dog je nyní zaměřeno na vývoj The Last of Us: Part 2.
To není moc kreativní název. Lepší by bylo třeba "The Last of the Last of Us". Pro třetí díl pak "Essentially No One". -
Video: Cloud Imperium Games odprezetoval nové záběry z vesmírného simulátoru Star Citizen.
Nejde nevalit bulvy na to, co je dnes možné vytvořit. -
čtenářské recenze
prosím pěkně, jak se z hlavního menu proklikám na čtenářské recenze? Nějak netuším, asi slepota -
-
Schovali je úplně někam do zádele, protože už je nikdo stejně nečte *12*
-
Tady odkaz https://games.tiscali.cz/ctenarske-recenze/ jinak je to vpravo níže mezi tunou reklamy, lehce se to přehlédne.
-
-
Zánik Visceral Games a jejich SW hry
https://kotaku.com/the-collapse-of-viscerals-ambitious-star-wars-game-1819916152
Podle některých zaměstnanců to byla rána z milosti, ale zajímavá je věta: EA executives are like, ‘FIFA Ultimate Team makes a billion dollars a year.’ Where’s your version of that?” -
Zach Wilson (Level Designer ze zaniklého Visceral Games) prozradil, jak těžký je vývoj hororových her - nákladný Dead Space lidé milují, ale protože je příliš děsivý, nekoupí ho.
Nebo ho koupí a pak nehrajou, no jasně a proto vlastně museli zavřít krám - prostě hororové hry jsou hroozně nevděčné téma ahááá tak tojoo, Dead space byl celkem jako blesk z čistého nebe, skutečně parádní záležitost (když si vzpomenu na operaci oka a legendární skleník - potom ta příšera co se musela rozpustit v peci atp...)
Tak ne opravdu si nemyslím že by to lidi netankovalo a safra i ten mobilní nebyl nejhorší. -
Planuju koupit novo grafiku, a zajimal by me nazor na vyrobce Gainward, konkretne GTX 1060 6GB od tohodle vyrobce. Cena je velice slusna
-