Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalším titulem herní série Valkyria Chronicles bude prohlížečová karetní hra s názvem Valkyria Chronicles Duel.

Tak nám zabili další dobrý titul a je to škodo protože Valkyria Chronicles byla perla která se zapsala do srdce každého kdo si k ní našel cestu...tahle zprava mě fakt vzala náladu. Hlavně že máme další díl Call of Duty...
  • Milda8

Nový blog Warhorse Studios

http://warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_011
    • Inquisitor
      To asi nebyla narážka na Skyrim co? :D
    • Hairy_Ass
      Super, jen mi nejde do hlavy, proč tam je jen v angličtině, když Vávra v posledním podcastu tvrdil, že je v češtině již napsaný. *4*

Edit: Tak už to tam vrazil taky v češtině. Beru tedy zpět. *4*
    • Cahir
      "Krutor" mě zničil. *1* Ještě tam chyběl Destruktor.
      • Hairy_Ass
        Emperor Lojza a Archmage Lotrando mě tady dostali. *15*

Obecně celá první kapitola by se měla někam zarámovat! *1* *1*
  • Osmnáct her na Originu razantně zlevnilo! Za 5€ (= 125Kč) získáte např. Dragon Age: Origins,...

Vedle mají nadpis jak z Blesku.Prý:Masivní slevy. *1* *1*
  • Osmnáct her na Originu razantně zlevnilo! Za 5€ (= 125Kč) získáte např. Dragon Age: Origins,...

Nerikal nahodu nekdo z EA, ze jsou tyhle slevy proti samotnym vyvojarum?:-)

Zejo :D Ale asi nejsem sam kdo si pocka na Steam radeji *4*
  • x_ander

Square Enix si zaregistrovalo internetovou doménu finalfantasyviipc.com.

Registrování domény sice nemusí vůbec nic znamenat, ale remake FF 7, tím spis i pro PC, bych si sakra nechal libit :)
    • Square Enix si zaregistrovalo internetovou doménu finalfantasyviipc.com.

Taky bych nad tím neohrnul nos, dokonce bych byl rád i za další díly final fantasy.
  • MrSanta

Underrail - alpha gameplay video

Alpha gameplay video indie RPG Underrail (původní název Timelapse Vertigo): http://www.youtube.com/watch?v=KXyCpVbKEKw&feature=player_embedded
    Od poslední verze došlo k výraznému posunu, a navíc se boj změnil na plně tahový. Inspirace autora bojovým systémem ToEE přiznána *4*
  • V Dead Space 3 bude akčnější a neleznete v něm systém krytí a univerzální munici.

Jeden by řekl, že to pár lidí asi nakrkne
    • Hmm,takze ono to asi nakonec opravdu bude takove GoW ve vesmiru.Ach jo,uz dvojka byla dost akcni oproti prvnimu dilu,ale jeste se to porad dalo.
      Cim vice info o tretim dile je,tim vice se obavam.
    • UbiSoft má Nintendo a Wii U velmi rádo. Během prvních osmi měsíců, co bude nová konzole na trhu,...

Co jiného od EA čekat, že.. ještě že tu máme kvalitní první díl, kterej nestihli kravaťáci zmršit.
    • DangerousDave
      ale veeeela ľudí poteší :/
      • to určitě taky *2*
  • Izmæl

The Last of Us

Na wiki i IGN píšou, že to vyjde 31. prosince 2013. To čekání bude hrozný. :/
    • braveman
      Většinou to je neoficiální označení pro "někdy v roce 2013", buď v klidu...
  • Izmæl

Ou šit.

Zrovna jsem narazil na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=GzVySazMVeY a úplně mě odzbrojilo při představě, že takhle nějak měl vypadat Conviction. Navíc "Coming holidays 2007" lol. Co zbrzdilo vývoj a proč vynechali zarostlého Sama?
    • Jo tak todle je ta hra, kterou sem dááávno viděl v GamePage, ale už nikdy sem jí poté neviděl :)
  • Během prvního měsíce od vydání se v Americe prodalo 440 000 kusů hry Max Payne 3 a 400 000 kusů...

Neni to na poměry Rockstaru trochu fail?
    • Miserius
      Pul milionu po mesici? Hry ktery sek azdej bal, jak bude neoptimalizovana? Jen v USA? Zas tak strasny to neni :)
      • Hairy_Ass
        No, prodeje LA Noire byly dvojnásobné a to se považovalo téměř za prodejní popadák, tak nevím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit