-
Sběratelská edice God of War: Ascension nabídne kromě hry samotné i sošku Kratose, digitální...
Toz to neni spatna cena, 16 kil toto a nebo 13kil v čr klasickou verzi *16* *16* -
Nevím, jestli to tu již bylo, ale očekávaná ULCE Borderlands 2 je v čr konečně v prodeji :)
-
-
Ne, díky moc za upozornění! Objednáno *1*
-
-
lol na xzone je vyprodaná :D Na GameLeaderu stále ještě je
-
-
Já mam na xzone na PC 2.. Koukal sem včera kolem 17:00 a už bylo vyprodáno ;)
-
-
-
-
Epic zamestna lidi z Big Huge Games
Mozna jste tu o tom uz psali a ja to prehlidl, ale Epic dal v otevrenem dopise vedet, ze se chysta otevrit nove studio v Baltimoru a chce zamestnat lidi ze zruseneho studia Big Huge Games (Kingdoms of Amalur)
http://epicgames.com/news/epic-community-big-problems-need-huge-solutions/ -
-
jj, už to tu proběhlo 2012-06-04 16:00:00:
Epic Games zachránilo vývojáře z Big Huge Games, které nyní čeká přejmenování na Epic Baltimore.
-
-
Path of Exile
Před chvílí mi přišla pozvánka do Path of Exile bety, už se instaluje... -
-
Jde o nějaké rozsáhlejší rozšíření počtu hráčů v betě, nebo se na mě jen dostala řada? Těším se na porovnání s D3. :-)
-
-
Rozsireni avizovali uz davno. Mam jeden volny klic, pokud chcete, napiste si o nej.
-
-
-
Jason Rubon (prezident THQ): „Darksiders II je velice zajímavé, ale myslím, že by se měl tým...
Jestli něco s touto značkou udělá, tak přísahám, že si za ním dojedu a zpřelámu mu hnáty. -
Transfery v SW
Co se tyče transfeu ze server na server v SWTOR je bleskovka zavádějici týká se to pouze vybraných serveru a převádět se dají postavy zase na předem vybrané servery. Viz link:http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=477706 -
-
Další servery ale mají v následujících dnech přibývat, už se tak i děje. Nechtěli to prý udělat najednou, kdyby se jim něco posra... V průběhů následujících dnů by ale měl být transfer možný zcela.
-
-
Chcete si vyzkoušet betu LittleBigPlanet Vita? Otevřte si tuto stránku, zadejte svůj PSN login,...
"Your permissions do not allow you access to this section."
Tak a teď mi řekněte, k čemu mi taková newska vlastně je? *7* -
-
Zkus stránku obnovit, občas to pomůže. Do bety můžeš, ale nemusíš být přizván (pak vyjíždí toto chybové hlášení).
-
Chcete si vyzkoušet betu LittleBigPlanet Vita? Otevřte si tuto stránku, zadejte svůj PSN login,...
Taky mi to pise. Uz to tady v newskach jednou bylo se stejnym vysledkem.
-
-
Wasteland 2 Vision Document
inXile nahodil nový update, který obsahuje Vision Document hry Wasteland 2. Nevím, co tam píšou, bo už musím jít chrnět, ale snad je to zajímavé. https://docs.google.com/file/d/0BxMevjNSr2EjbDBpZ2ZMdmNnc28/view?pli=1&sle=true -
-
prestudoval osm si ten dokument, a som hotovy, ak to dotiahnu, tak, ako tam pisu, bude to hra na veelmi dlhy cas (bye bye 5h AAAA "hry")
-
Díky!
EDIT: "In addition to your ranger party you will have NPCs join the group each with their own personalities, motivations, and agendas – while they may excel in lockpicking, swinging a chainsaw through Leather Jerks, or sniping a War Droid and clipping its sensors at a block away, they have their own opinions they’ll act on over the course of the game. They don’t always blindly follow you into radiation-infested buildings, they may quietly hoard drugs and money that they find, or even possibly decide to borrow things from you as needed. They may have a childhood fear of rats that causes them to burn SMG clips in fury whenever those creatures appear. If they don’t like someone in the party, they won’t be shy about it – or they may actively encourage you to send certain characters on solo missions provided they leave their canteen and supplies behind. The feeling is that you’ll be traveling with characters, not drones with certain skill sets, and knowing their personality strengths and motivations is one of the most important tools for survival." - Uf, takže to naštěstí nebude jako IWD s bandou anonymních panáků. Oddechl jsem si a těším se čím dál víc. Navíc to vypadá na opravdu revoluční interakci party.
-
-
Váš Xbox Avatar nyní může mít za 240MSP šíp v koleni.
Chybí už jen hrnec na hlavě za 300. -
http://chzvideogames.files.wordpress.com/2012/06/video-game-memes-ill-have-the-number.jpg