-
Co je lepší nová grafika (mám Nvidia 9400GT) a RAM nebo procesor (mám Intel core duo 2.80) a paměť a nebo Xbox 360
-
-
Chápu takže Xbox dík
-
U takhle staré sestavy asi máš ještě původní PCIe v1.1, tady je jakýkoliv upgrade vyhozenými penězi. Leda bys koupil všechny základní věci (deska, RAM, CPU, grafika), což bude docela o dost dražší než Xbox/PS3.
-
-
2 roky stará
-
-
Čipsety na základních deskách pro Core 2 procesory nepodporují novou PCIe sběrnici (pokud mi nic neuniklo), takže toho stejně moc nevymyslíš. Poslední 2 generace grafických karet ti budou k ničemu.
Ale když seženeš levně třeba 9800GTX (nebo o generaci novější, NVIDIA mi s tím přejmenováváním zamotala hlavu, tak nevím co je ještě přijatelné) a dokoupíš paměť na 4 nebo 6 GB (máš už DDR3?), většinu RPG her si zahraješ (nikoliv ale Witcher 2). -
-
Ty vole, tady jsou experti...
Mám C2D E8400, GTX 260, 4 GB RAM a hrál jsem Witchera okolo 30 FPS na střední-vyšší, a hraju i Battlefield 3. -
-
A ty jsi očividně ten největší. *1* *12*
-
Zase se podívej na výsledky GeForce 9400GT:
http://extrahardware.cnews.cz/geforce-9400-gt-lecka-na-sporive?page=0,14
U jednotlivých her jsou tabulky s FPS a je tam i GTX 260... a ty FPS se sakra liší.
Jestli ty máš 30FPS, tak tipuju, že on bude mít tak 0...
Prostě GF 9400GT je bohužel low end karta.
-
-
Další v řadě jsou 200vky a zdá se mi fakt, že jsou to jen přejmenovaný 9000vky. Možná mírně upravený.
Edit: Tak se zdá, že se pletu a ony existují i 100vky. Ale nikdy jsem teda žádnou GT 100 nikde neviděl.
-
-
V tomhle oboru to je vecnost...
Navic podle komponentu to vypada na nejakou sestavu z Tesca *7*
-
-
-
*12*
Napiš, pokud možno přehledně, svoji aktuální sestavu a pak uveď, co od PC/konzole očekáváš... -
-
Ram 2,00
Procesor Intel core duo 2.80 ghz
Grafika Nvidia 9400 GT (512 mb)
Hardisk 297 gb
Očekávám hraní spíše RPG -
-
Tak záleží jakých.
Pokud ti nevadí starší RPG, tak bych řekl 100% PC.
Na konzolích jsou hlavně akční RPG, případně mnohem horší a ořezané verze PC RPG (Risen, Dragon Age: Origins, Divinity 2).
-
-
-
-
Kickstarter projekt Wasteland 2 překonal hranici 3 milionů dolarů, moddaři mohou slavit.
nekdo neumi cist? momentalne 2.926k, 16 minut do konce, nesirte bludy http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2 -
-
ty je siris. nezapocitavas do toho paypal.
-
-
vsichni predpokladaj, ze se ty paypal prachy do toho zapocitavaj taky, ale to nikde neni receneo.
-
-
PayPal peníze se do kickstarter počítadla nezapočítávají. Částka, která se vybrala přes PayPal se zobrazovala na stránce hry. Když jsem tam koukal včera, to bylo cca 16 hodin do konce kickstarter kampaně, tak měli přes PayPal vybráno něco kolem 85k $
-
fargo se vzdycky vyjadroval v kontextu obojiho. sir si sve bludy nekde jinde prosim. viz napr. update #8: "When you include the PayPal money on top of the Kickstarter funds we are over $1.980 million with 12 days left to go." a dal pokracuje v duchu toho souctu.
-
O hudbu v Trials Evolution se postará Mike Reagan, který spolupracoval např. na God of War.
Ano ty peníze se určitě sbírají na to, aby si Fargo měl čím utřít zadek. Proboha mysli.
-
-
-
-
Kickstarter projekt Wasteland 2 překonal hranici 3 milionů dolarů, moddaři mohou slavit.
Obdivuji odvahu lidí, že dávají peníze něčemu u čeho není ani jisté, jestli to vůbec nakonec výjde a když výjde, tak to třeba bude stát za pěkný h... -
-
zase, za jeden piatkovy vecer miniem viac ako tych 15$, takze ked to nevyjde, nebude to boliet
-
obcas je lepsi moznost h****, nez jistota h****.
-
-
Do konce Kickstarter projektu Wasteland 2 zbývá 24 hodin. Pokud přispějete alespoň 30$, získáte...
Ještě 20k! -
-
Co? Já tam vidim, že jim chybí pomálu 100k O.o
-
-
Aha, nepřičetl jsem paypal :D
-
-
Britský žebříček prodejnosti 15. týdne roku 2012: 1. Fifa Street, 2. Mass Effect 3, 3. FIFA 12.
Prý psal Brian Fargo na svém Twitteru, že když se dosáhne hranice 3M, tak se navleče do klunského kostýmu. - Neověřená informace. -
-
a vyděsí s ním Avellona, natočí to a video zveřejní
-
-
-
Wasteland 2 @ Kickstarter
Chybí135 000. On ty tři mega fakt snad dá...
EDIT: Přes Paypal přišlo dalších 100 klacků, takže modkit je v zásadě taky v kapse *14* -
-
no, dal som im tych 15$, a teraz cakat do oktobra 2013 :D
-
-
Steam
Na steamu je další sleva kde za nehorázně směšnou částku seženete Hydrophobii. 32 Kč je fakt výsměch. -
Četli ste, co se dá získat? Třeba za takovejch 10.000$. A lidi to vážně platí... http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/pledge/new?clicked_reward=false&logged_in=false&p=0&v=u
-
-
Relativně standardní u projektů, kde těch 10 kousků můžeš švihnout.
-
-
...
tak jsem pres paypal dal 30 bucku taktez... doufam ze to njni nejaka vobloz.. :D -
Obálka 217. čisla magazínu Play slibuje nové informace o Dead Space 3, PSV verzi GTA V a 50 šokujících...
V článku magazínu je napsaný že pokud by gta v bylo pro psv tak ne hned na začátku, ale je spíš pravděpodobnější, že vyjde nějaký samostatný díl speciálně pro PSV. -
-
Diky za upresnujici info
-
-
Tak to číslo už jaksi vyšlo, takže ho můžeš zkusit sehnat.
Jinak PLAY je skvělý časopis. Nebo minimálně býval - vlastním totiž všech 12 českých čísel (vyšlo jich jen 12 u nás) a jsou super.
EDDIT: upraveno
-
-
-
Skyrim Theme
Povedená adaptace Skyrim Theme (by Peter Hollens & Lindsey Stirling) -
-
Není to tak dlouho, co to proběhlo víkendovými bleskovkami. Tudíž nezařazuji, ale přesto díky za tip .
-
-
Hmmm, to jsem prošvihl. Sry za nošení dříví do lesa :)
-
-
Sice už to tu bylo, ale dám si to znovu.
-
Ta Lindsey je pěkná myška! *5*
-
-
Do konce Kickstarter projektu Wasteland 2 zbývá 24 hodin. Pokud přispějete alespoň 30$, získáte...
Tváří se u toho, jak kdyby jí před tím zmordovalo 5 černochů.
-
-