-
Insanely Twisted Shadow Planet
Ucho, jaký máš na to názor, prosím? *7* -
-
no od prvních trailerů jsem se na hru moc těšil a vzhledem k reakcím ve světě to je něco pro mě :) do hry určitě půjdu, ale asi si počkám na cenu 5 eur (věřím, že ještě letos to někde v akci bude), protože teď mám strašně málo času a moc her :) (jinak bych šel do předobjednávky, ale grimrock vyhrál :) )
jinak názor. vizuální stránka mi z videí přijde úžasná, vypadá to zábavně a autoři si určitě peníze zaslouží :) peněz určitě litovat nebudu...
edit: http://youtu.be/Ddv9pvOdV14
nebo snad tohle někoho nenadchne? :) (samozřejmě jako u každé jiné hry: hra nemusí bavit každého, ale měl bys zhruba poznat, zda tebe ano, a kdyžtak je na YT prvních 15 minut ze hry pro představu...) -
-
díky! já to nesledoval a nejlepší je názor někoho, kdo se tu projevuje, tak jako ty ;)
-
-
Oh My Hero
Ale kluci vzájemné sympatie si můžete vyjadřovat i jinak *3* -
-
nevtírej se.
-
-
-
-
-
Legend of Grimrock
Tak dungeoňáci jdem na to, právě se Legend of Grimrock objevil na Steamu. -
-
moje pěněženka je připravena :D
-
-
To rád slyším.:) Pan Santa už je v kobce?:)
-
-
Zdarec, zatím jsem pouze nahlédl. Teď jsem pohlcen DE:HR, dal tu mám ještě pořád nedohraný ME3 a KoA:R. Nějako nestíhám *15*.
-
-
Jej no tak to máš co dělat. No nic, tak se tím brzo prokousej a pak šup na Grimrock;)
-
-
První patro hotovo, první level up za mnou a první wipe taky *15*
-
-
-
-
-
-
Scany z neměckého časopisu o PC verzi Dark Souls
Najdete je v tomto 4chan tématu -> bacha, může to rychle udělat 404 a pak si to budete muset najít v archivu.
https://boards.4chan.org/v/res/135629116
Scany jsou logicky neměcky, ale jeden týpek je tam postupně překládá do angličtiny.
Jo a vypadá to, že na první straně se píše, že PC verze nebude mít vylepšenou grafiku a že nepůjde změnit nastavení kláves.
Pokud je to pravda (nějaký německy mluvící nechť potvrdí či vyvrátí), unesete to, PC hráči?
Edit: Jestli tady už něco takového je, tak má chyba... -
Resident Evil 6 dohrajete za všechny tři postavy až po nějakých 30 hodinách.
*8* *8* Čtu dobře???? *14* -
Pokud si předobjednáte Max Payne 3 na STEAMu, získáte zdarma první a druhý díl této herní série...
no hura prve dlc uz je hotove este to ani nevyslo dalsie 3 vyjdu po vidani hry *7* *7* *7* -
-
vývoj hry je zajímavá záležitost. do vydání zbývá skoro dva měsíce a lidé si nejspíš myslí, že teď všichni v týmu makají jako šroubky. jenže ne, spousta lidí nemá v této fázi co dělat a už dělá na jiném projektu nebo se využijou zdroje na ono DLC... samozřejmě na hráče to působí zvláštně, ale z hlediska vývoje to jakousi logiku má... holt se to vyplatí a je to efektivní: lépe se využijí lidé, vydělá se víc peněz a hráči budou mít další obsah navíc... (samozřejmě za předpokladu, že to ti nahoře dobře kočírujou :) )
-
-
Nech si robia co chcu narazam na to ze naco rozdeluju hru na 2 casti?
-
Pak je ale otazka,proc dany prvek nemuze byt pribalen k samotne hre,kdyz uz je to v dobe vydani hotove?
Obhajuj si to jak chces,ale vydavat DLC v den vydani je vycuranost a nic jineho.
Ja jen zasnu nad tim,jak roste drzost vydavatelu a kolik se najde hracu,kteri jim za to jeste tleskaji.
Zlata era plnohodnotnych datadisku. -
-
já to neobhajuji, pouze říkám, že v tom jistá logika je... ;)
samozřejmě to mohou vydat zadarmo, ale takto mají v rukou něco, čím zase třeba nalákají někoho na ten předprodej. tohle je jejich věc. na tobě je zase jestli jim peníze dáš nebo nedáš. pokud se ti jejich chování nelíbí, ignoruj je a finančně podpoř ty, koho chování ti vyhovuje... já pořád žasnu, jak furt někomu leží některé společnosti v žaludku a kolik zbytečné nenávisti je mezi lidmi... -
-
Ja v tom vidim spis vypocitavost,nez logiku.
Na to,aby mi nejaka herni spolecnost lezela v zaludku,by se museli snazit trochu vic.
A co se samotnych DLC tyce,tak kupuji jen vyjimecne,kdyz mam pocit,ze to za ty penize opravdu stoji.
To mi ovsem nebrani v tom,obcas vyjadrit svuj nazor na tyhle praktiky,i kdyz tim nic nezmenim.
Od toho tu diskuse koneckoncu snad jsou ne.
-
-
-
-
-
Pokud si předobjednáte Max Payne 3 na STEAMu, získáte zdarma první a druhý díl této herní série...
koupit si v předprodeji hru za 50 eur může jen člověk, který neví, co s penězi :) -
-
Jasné...
-
Tak, tak.. Já sem si jednu dobu kupoval jednu hru za druhou hned jak vyšly, že se mi jich nakupilo tolik, že z toho nemám skoro nic odehraného. Třeba Mass Effect 2 sem koupil za tuším 1100,- a mám odehráno tak 5 hodin a teď stojí pár šušňů. Takže sem se zařekl, že nic po vydání za full cenu už kupovat nebudu, dokud nedohraju to, co mám nasysleno. I když Max Payne 3 vypadá dobře, musím odolat :-) -
Nebo ovce přeci. Nedočkavci. Syslitelé. Hydioti.
-
má pravdu, předsedo! *1* ostatně jako vždy a proto máme naše Ucho rádi
-
-
V EA Origin se na krátkou chvíli objevilo Crysis 3. Crytek již dříve slíbil, že brzy oznámí...
supeer, dalsia koridorovka od ea, dufam ze takisto ako 2jka zacne s wtf zaciatkom(popretie celeho universa jednotky v 2jke)
edit: samozrejme vsetci co davate - tvrdite ze 2jka nebola koridorova, a wtf zaciatok som si vymyslel *1* -
-
Crossover 3DS hra vývojářských studií Capcom, Sega a Namco Bandai dostane název Project Cross...
Můžet to prosím trochu více rozvést? -
-
Asi ma na mysli fakt,ze dvojka crysis mela mnohem vice spolecneho s tunelovym a preskriptovanym CoD,nez prave s prvnim crysis.
Prvni crysis sice taky byl viceneme tunel,ale pomerne rozlehly tunel,davajici hraci urcitou volnost a urcitou svobodu ve stylu hrani. -
-
Resurgence Pack pro Mass Effect 3 si již zdarma můžete stáhnout z PSN, XBL i Origin.
Sice u Crysis 2 bylo toho prostoru méně, ale většinou jsi šel kousek tunelem dostal jsi se do rozlehlého prostředí např. náměstí a tam jsi měl vždy víc možností průchodu jako třeba Deus Ex. Já jsem spíš chtěl vědět co myslel tím WTF momentem na začátku. -
-
len to ze vytvorili uplne inu hru, ktora nenadvazovala na C1, ked 1 koncila niekde pri Japonsku ci Korei, preco a ako! logicky bol dovod robit invaziu alienov v NY?
a o tom ze alieni boli uplne ini ako v 1 a hlavni hrdinovia z 1 boli spomenuti mozno v 5 min...etc
-
-
-
-
Bič more, please *16*
-
-
X360 a PS3 demoverze Sniper Elite V2 je již na síti. PC hráči se jí dočkají později, ještě...
Suprrrrr -
Co nás čeká a nemine v nejnovější (11.4.2012) aktualizaci PS Store?
hele mě nic :)) -
Kus historie
Heh, tak jsem při procházení 4chanu narazil na toto:
http://groups.google.com/group/rec.games.video/browse_thread/thread/20a424131aa87d20/8e3a43d51ba0a8ad?lnknum=4&pli=1
http://groups.google.com/group/rec.games.video/browse_thread/thread/ade1349d3bac2ee6/36b6d2774aa8f6e1#36b6d2774aa8f6e1
O čempak asi hráči diskutovali před 23 lety?
#podívejte se sami#
Heh, něco se asi nikdy nezmění. -
-
jj kazdy obhajuje svoju investiciu do zabavy...ale pc hranie je aj tak lepsie :D
-