-
Podle Independentu se americký prodejní řetězec GameStop zajímá o možnost získání českých...
*9* A změní se tím snad něco pro českého zákazníka ? -
Confrontation the game
vysla francuzka tahovka podla stolnej hry
http://www.confrontation-thegame.com/ -
-
WTF ... ? Kromě toho že je od počátku odpudivá ... tak to nezachrání ani tahové souboje . *7*
-
-
Zítra se PC hráči dočkají patche (v1.04) pro Battlefield 3. Ti, kdo paří PS3 verzi si často...
Tak hlavne ze je certifikovanej :D -
John Carmack má stále v plánu 64bitovou verzi Rage.
Já bych si radši namapoval numpad a taky bych rád neměl v inventáři myš (s vyšším DPI) rychlou jako Speedy Gonzales, pane Carmak. Ale jestli to pomůže těm, co mají se hrou problémy s posledníma driverama a patchem, tak to si zase samo klidně počkám ;o) -
Zdá se Vám, že uživatelské rozhraní v Battlefield 3 stojí za prd? Není divu! Nedělalo ho totiž...
To ze UI delala firma specializujici se na flash, neni nic prevratneho ani nepochopitelneho. BF3 pouziva na UI Scaleform (jako hromada dalsich her) a v nem se dela zasadne ve flashi. Zadne prekvapko se tedy nekona a imho me se UI v BF3 libi. -
-
Hezké možná je, ale ta mapa je tragická.
-
-
John Carmack má stále v plánu 64bitovou verzi Rage.
a naco ? -
-
no počítám, že tobě na nic. někomu kvůli id studiu, které je na ni vázáno atd.
-
-
Jedna paní povídala, že následovník Playstation 3 ponese (kódové?) označení Orbis, popohánět...
Ja bych to videl velmi rad - "lepe" (optimalizace, nastroje, debug, ...) by se na konzoli vyvijelo.
Pristi generace konzoli musi bezet na 64-bitovem CPU. x64 ARM CPU jsou zatim stale v plenkach, takze zbyva IBM, AMD nebo Intel - je potreba dostatecne dimenzovana produkce a podle me by do nejakeho mensiho vyrobce Sony ani M$ nesli.
Technologicky uspech architektury XBOX 360 (vsestranne CPU a pametova architektura) napovida tomu, ze by nove konzole opravdu mohly byt postavene na platforme Intel nebo AMD. I v M$ se povida, ze rok 2012 rozhodne o CPU a GPU do nove konzole a pak bude nasledovat relativne dlouha etapa designu a navrhu architektury ostatnich systemu. -
-
Tak ted jsem zaslech zajimavou zpravu z M$. Do nove konzole pripravuji audio system a jeho ovladace se pisou pro Windows. Z toho mi vyplyva, ze nova konzole pobezi na jadru Windows (ze by W8)?!
To take znamena, ze minimalne audio system nove konzole neni hotovy. -
technologicky uspech xbox 360 architektury? notak dyt je to jen unifikovany PC s gamepadem :P
s ne-ARM AMD procaky nepocitej -
Novej xbox - durango - uz je davno v aplha verzi. V oboru se o nem vi celkem dost vcetne HW, ale kazdy ma podepsane NDA, takze vam nic nerekne. Prvni devkity uz nektere firmy maji na stolech. :)
-
-
Silne pochybuji, ze by mel CryTek pristup k necemu, k cemu my a ostatni studia pristup nemame.
Navic tento a minuly mesic probehly M$ vyvojarske konference. Resila se budoucnost konzoli a dalsi veci. To je vse.
Zatim jsou vse jen drby. Podle nich ma byt i M$ konzole zalozena na AMD CPU (Opteron 6k). Ale jsou to jen drby. Obcas mi to spis pripada jako prani vyvojaru. Uvidime. -
-
"by nove konzole opravdu mohly byt postavene na platforme Intel nebo AMD"
Jenom pro uplnost: Myslis tim, desktopove procesory od Intelu/AMD nebo Intelem/AMD vytvorenou architekturu specialne pro next-gen konzole (Intel by treba mohl vyjit z IA64)? Prvni moznost by mi prisla jako krok zpet a zda se mi jako nepravdepodobna. Myslim, ze s IBM Xenonen jsou spokojeni jak vyvojari, tak samotny Microsoft (kvuli tomu, ze se neda rozumne hacknout, tak nejsou cheateri nejaky extremni problem na Xbox Live). Divil bych se, kdyby IBM nedelalo procesory i pro pristi generaci. Mozna CPU ale prikladam moc velkou dulezitost a bude se vetsina vypoctu provadet na GPU ...
Jinak ... rozhodl jsem se v tomhle radsi verit fff, protoze to dava nadeji na Xbox Next v roce 2013. Pokud ma pravdu Phobos, budeme radi, kdyz se k nam dostanou do Vanoc 2014. -
-
Myslel jsem upravene desktopy (bylo by to super z mnoha duvodu). Zrovna nova Intel architektura s tri-gate tranzistory (Ivy Bridge, 22nm) by se dokonale na konzole hodila - pokud vim, nikdo jiny zatim tuhle technologii do procesoru implementovat nedokazal (AMD to planuje na rok 2014-2015 s 14nm vyrobnim procesem) - to znamena o 50% nizsi spotreba a asi o 30% vyssi vykon. Efektivita vykon/spotreba je snad jeste vyssi nez u ARM a rozhodne prevysuje IBM Xenon 45nm (coz neni zadne prekvapeni). Maji i solidni integrovanou grafiku, ktera by se dala pouzit na paralelni a 3D vypocty. V tohle ja doufam - ulehcilo by to praci. Necekam, ze tam daji CPU bez modifikaci.
V kazdem pripade drby rikaji, ze obe platformy pojedou na AMD (XBOX Opteron) a vyjdou pristi rok (jsem vazne zvedavy, jestli to stihnou, ale pochybuji).
-
-
Nevim k cemu pristup mate vy, ale my mame ve firme podepsane NDAcka a o durango vime vse potrebne. A mimochodem na te MS vyvojarske konferenci ty alpha devkity ukazovali. howg :)
-
-
Divne, bud tam kolega spal nebo mluvime o jine konferenci... nebo kecas.
edit: o HW neco vime, ale jsou to jen hrube parametry, ktere ti max. dovoli pracovat na hre pro next-gen, optimalizovany engine stale z techto povrchnich informaci nevyrobis (potrebovali bychom presne znat pametovou architekturu a instrukcni sadu - coz zatim presne nevime). S grafikou problem neni. Asi mame rozdilnou predstavu o "vsem potrebnem" :)
-
-
-
-
-
Video popisující systém skillů z Dragon's Dogma
www.youtube.com/watch?v=_c8krHCKHDI
Watch it!
http://www.youtube.com/watch?v=r4CQI9aadKY
This too. -
Jedna paní povídala, že následovník Playstation 3 ponese (kódové?) označení Orbis, popohánět...
Neverim ze by Sony vydala novou "PS4" driv nez MS. Navic kdyz necelej rok zpet jeste dotovali kazdej prodanej kus... -
-
PS3 není cool
No pokud následovník X360 vyloží karty na stůl dřív než Sony , tak se obávám , že marketing bude mít co dělat aby udal sklady než přijdou se svojí odpovědí .
-
-
tip
https://twitter.com/#!/steam_games/status/184856260414406656