Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223

Markus "Notch" Persson plánuje sanboxový vesmírný titul inspirovaný obchodním simulátorem Elite...

Skvělý! Snad bude mít do konce roku nějakou alfu!
  • rancor1223

Patch pro PS3 verzi Battlefield 3 vyjde zítra, pro PC a X360 ještě není pipraven.

Jestli to spíš není exkluzivitou PS3. Ale co, jen ať ladí, jestli to zas nebude fungovat, asi je ukamenujeme *1*
  • kostejnesmrtelny

Zítra v 18:00 se dočkáme novějšího, čerstvějšího a většího Good Olg Games (GOG.com). Než...

Good OlD Games, proboha. To vám to tam píše cvičenej orangutan?
    • Podle článků to vypadá, že je dneska na hlídce levis, tudíž žádný div.:)
      • braveman
        Levise z toho pro tentokrát vynechte *3*
        Ať je na hlídce kdo chce, téměř o všechny bleskovky se každý den starám já. Tudíž odpovědnost jde na mé triko a za přehmat při psaní se tímto omlouvám.
  • Cahir

Overhaul Games se chce po sérii Baldurs Gate vrhnout i na rozšířenou edici Planescape: Torment.

Holly Sh*t!
  • Zítra v 18:00 se dočkáme novějšího, čerstvějšího a většího Games old Gaming (GOG.com)....

The cake is a lie.
  • jnsCZ

Zítra v 18:00 se dočkáme novějšího, čerstvějšího a většího Games old Gaming (GOG.com)....

Games old Gaming? Cože?
  • Zítra v 18:00 se dočkáme novějšího, čerstvějšího a většího Games old Gaming (GOG.com)....

Good Old Games!

Games old Gaming? To tam z vás vymyslel kdo? :D
    Snad Good Old Games.
    • braveman
      Tož, to já. Nějak se mi v pozdní noci smotalo GAMES, potažmo good OLD GAMES a green man GAMING z předešlé bleskovky *11*
      Od příště už raději jenom GoG.com a Green Old Man *15*
    • To musel psát někdo,kdo tam nakupuje od začátku,potažmo ani neví,jak se služba jmenuje.
  • Ruský fanoušek vzal konec Mass Effect 3 do vlastních rukou a namaloval ho podle svých představ.

No, je to sice hruba zaplata,celkem se mu to povedlo, mne konec v mass nak extra nenastval jiste chapu ze to mohlo skoncit happyendem,ne po vzoru starych 80-90let hrdinnych americkych vojaku...hrdinu,kazdopadne ok.
  • Upírka Morrigan Aensland z bojovky Darkstalkers na 90 cosplay fotografiích.

http://static.blogo.it/gamesblog/morrigan-90-immagini-di-cosplay/50gamesblog.it_morrigan_cosplay.jpg Nevedel jsem, ze i kostlivci maji sve fanousky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit