Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na konci tohoto měsíce vyjde v PS Store demoverze Twisted Metal, ve které si budete moci vyzkoušet...

na tohle se fakt tesim,to bude relax hrani.na jaro nam toho moc nezustalo,vetrelci odlozeny takze uz jen twisted metal a mass effect
  • EA Dice vybralo 10 nejlepších snímků, které ukazují, co je možné "Pouze v Battlefield 3".

to jsou fakt super videa a clovek jen zasne co vsechno se jeste da.B3 je fakt paradni a od vydani to parim skoro porad.tohle je taky pekny pokoukanicko

http://www.youtube.com/watch?v=2edywzcutCg
    http://www.youtube.com/watch?v=_5qMorAQUAk&feature=related
  • http://bazinga-army.minitroopers.com
  • johnysak

Největší obavy mají vývojáři hry Kingdoms of Amalur: Reckoning z toho, že ještě stále hrajete...

A čekají snad že kvůli té jejich hře přestanu???
  • Největší obavy mají vývojáři hry Kingdoms of Amalur: Reckoning z toho, že ještě stále hrajete...

Skyrim JESTE nehraju, a dle dema Amalur koupim MOZNA nekdy za ctvrt roku ve slevach, neni to nic uzasnyho.
  • Cahir

Zaklínač 3 (The Witcher 3) vyjde nejen na PC a X360, ale i PS3!

HOLY COCK! Takže opravdu vyjde? Prodleva by mohla být menší, ježto engine už mají. Akorát by to chtělo lépe optimalizovat.

EDIT: BALLS! *9*
    • God-of-War
      A co druhej díl, na ps3????!!!! Ten jako nic???
  • Aliens: Colonial Marines potřebuje ještě nějaký ten čas na dokončení. Uvidíme, zda vyjde nové...

To je jak dalsi Duke... Porad odkladani, porad potrebuji na neco cas a pak to dopadne na ... Ja tedy Dukea nehral, ale co jsem slysel *3*
  • MidnighT91
    Připojte se pokud vidíte to samé co já !!! http://www.youtube.com/watch?v=iCRb15C4ru0&feature=player_embedded
    • MidnighT91
      Máte dobré a rozumné argumenty ale porovnáváte tu hrušky s velbloudem... To s těma automatama a veřejnou dopravou jsou dobré příklady ale s facebookem se to nemůže porovnávat tohle je něco úplně jiného, shozením facebooku nevznikne žádná fizická škoda (když nepočítáme ušlé příjmy už tak dost zazobaného Zuckerberga) všechno je jen virtuální... Vždiť se zamyslete nad tím jak moc budou další generace lidí zdegenerované jestly se facebook po pár letech rozšíří o další miliardy uživatelů kteří budou celé dny trávit klikáním na svoji virtuální farmičku a šťoucháním rádoby kamarádů... Co o sobě lidi prozradí je jejich věc ale za to jaká je facebook vymejvačka nikdo z nich nemůže... Welcome Idiocracy
      • Zaklínač 3 (The Witcher 3) vyjde nejen na PC a X360, ale i PS3!

Mě přijde, že ty si asi nepochopil proti čemu teď svět bojuje. Tím, že se shazovaly servery, nebylo v úmyslu organizaci zničit, ale upozornit, že je proti těmhle zákonům tolik lidí. Tvůj cíl, aby lidi chodili méně na Facebook spíš inklinuje k novým zákonům USA. Omezil by si svobodu internetu - lidi by se nemohli rozhodnout, zda tohle "zlo", budou využívat nebo ne.
      • bobsh

Nintendo údajně zvažuje přejmenování chystané next-gen konzole Wii U.

Lidi jsou tupci a nedokážou svěřený prostředky užívat s mírou. To ale z Facebooku nedělá zlo, kdyby nebyl FB, tak lidi visej u něčeho jinýho...
        • MidnighT91
          To Cahir: Asi nejrozumější komentář jakej jsem na těhle stránkách četl... Ze sociálního i vědeckého hlediska jsme pokročili, jak říkáš homosexualita není nemoc, máme lasery a přístup k internetu prakticky z celého světa jenže, kdiž je naše společnost tak pokroková tak proč se lidi musí na protest upalovat na ulicích? proč někdo ukamenuje ženu za to že řídí auto? Jak je ve vyspělé společnosti něco takového možné? Odpovím ti, je to proto že i přes pokročilou vědu je lidstvo pořád stejně shnilé jako před 50. lety, je to proto že lidé kteří by nás měli vést k lepším zítřkům využívaji ty nové technologie na výrobu nových zbraní místo toho aby je použili na zlepšení života pro všechny lidi na planetě aby nemuselo k takovým zvěrstvům docházet...

Tesla ve své době dokázal že je možné z jednoho místa na planetě posílat elektřinu bezdrátově kamkoli na zemi a to by byl úžasnej pokrok. Kdybychom vzali všechny peníze které šli za posledních 50 let do výroby nových zbraní a do naprosto zbytečných válečných konfliktů a daly je do výzkumu vesmírného inženírství už bychom dnes cestovali vesmírem a panoval by tu celosvětový mír... Pravda je taková že i přes pokročilé technologie jsme na tom v podstatě stejně jako před druhou světovou válkou akorát s tím rozdílem že teď máme takové zbraně že nás další světová válka všechny vyhladí a švábi budou mít pré...
          PS: Jestly to působilo rasisticky tak se omlouvám měl to bejt fórek...
          • Je hezky, ze dovedes ocenit rozumnej komentar svych oponentu, ale bohuzel jim nedavas moznost tu laskavost opetovat ; D
            (Jen jednu vecnou - rec byla snad o CIVILIZOVANYCH zemich. Ale mozna bychom meli byt spis radi, zes tady nevytahl zensky obrizky, apod.)
            Ja se radsi nebudu snazit zastupovat je s argumentama (on byl koukam i Cahiruv dlouhej komentar uplne zbytecnej, kdyz jsi porad schopnej psat, ze "jsme na tom v podstatě stejně jako před druhou světovou válkou") tak ti aspon vyberu par odrbanejch porekadel moudreho (nejen) ceskeho lidu, a nekolik citatu, ktery by se ti mohli do zivota hodit. Nahazim to pekne vsechno do jednoho kotliku a to asi bude presne ten recept, podle kteryho ti hlavinka vyvari. S takovejhlema ingrediencema ten gulas aspon nebude tak depresivni.

Mnozi lide jsou tak hloupi, ze vsechno chapou. / Tam, kde drive byly hranice vedy, je nyni jeji stred. / Vsechno zle je pro neco dobre (a naopak!). / Nehazet vsechno do jednoho pytle. / Svet je tragedii pro ty, kdo citi, a komedii pro toho, kdo mysli. / Kdo chce realizovat sve sny, musi se nejdriv probudit. / Kdyby na svete vladl jen rozum a neexistovaly vasne, nastal by konec sveta. / Mladi lide se hodi spis k tomu, aby vynalezali, nez aby soudili. / Kdo chce udrzet mir, musi nejvic zbrojit. / V boji mezi svetem a tebou sekunduj svetu. / Cim vic clovek ma, tim vice pozaduje. / Lide nejsou horsi nez byvali - jen zpravodajstvi o jejich cinech mame dukladnejsi.
            • Mno ja se smal u tvych idealismu z druhy strany, tak jsem jen oplatil sluzbicku, ne? ; )
              Gulasek jako gulasek...

A jestli ses zasmal zrovna u toho posledniho, kterej je zrovna z tech tezko vyvratitelnejch... Bwahahahahaaaa! : D
            • MidnighT91
              Krásné citáty spoustu z nich jsem ještě neslišel "Svet je tragedii pro ty, kdo citi, a komedii pro toho, kdo mysli." ten je dokonalej a u posledního jsem se hodně zasmál, děkuji...
        • bobsh
          a já jsem taky tupec a nedokážu si pohlídat nadpis *1*
          • Od toho tu máme tlačítko "upravit" *3*
      • ucho
        ano, všechno je teď virtuální, proto mi přijde, že předvádíš chování prvotřídní zbabělosti, co se chce schovávat za anonymitu... :) takové to nevinné škození bez reálného důvodu. něco jako "microsoft je zlý a má moc peněz, pojďme mu něco provést", "sony je zlé a má moc peněz (asi ještě :) ), pojďme jí něco provést", "facebook je zlý a zuckeberg má moc peněz, pojďme mu něco provést". doufám, že se nechceš mstít i svým učitelům ve škole, kteří tě nenaučili česky :) v tomto směru máš jedinečnou šanci s částí idiokracie bojovat, takto ji svým písemným projevem podporuješ.
        • MidnighT91
          krásná diskuze škoda že se to opět otočilo k pravopisu, bohužel ale musel bych se za to pomstít sám sobě protože jsem se češtinu učil na vlastní pěst, můj rodnej jazyk je angličtina... Nicméně můj názor nezměníš, nesnažím se schovávat za anonymitu internetu a na bohatství těch firem kašlu ale pokud je špatné jejich jednání, pokud nedodrží co slíbí a serou zákazníkům na hlavu, pokud lžou a okrádají nás o osobní informace, pak budu s radostí tím anonymním zbabělcem co ale pro změnu něco dělá než abych bědoval že se my jednání sony nelíbí a prostě ho přijal s tím že nic nenadělám... Kybernetický útok dokonalá msta protože můžete opravdu uškodit a dát jasně najevo že se vám něco nelíbí... Nebo je snad lepší jít a házet sony do oken vajíčka s tím ať vrátí podporu linuxu ??? akorát by se vám vysmáli a ještě vás zažalovali za špinavé okno a obraly vás o všechen majetek...
          • ucho
            v dnešní době se nesouhlas dává většinou najevo tak, že nekupuješ jeho výrobky, nevyužíváš jeho služby, popřípadě kupuješ výrobky u konkurence. toliko k firmám a když se ti nelíbí jednání některé firmy (aby mohla firma fungovat, musí tvořit něco, za co jí lidé dávají peníze, a aby přežila, musí být většia lidí s její nabídkou spokojena). jinak jestli se ti nelíbí něco u nějaké firmy, napiš jim a řekni, co ti vadí. třeba si to někdo přečte :) já včera psal do ubisoftu. co se týče okrádání o osobní informace, je třeba rozlišovat to, když někdo někomu ty osobní informace dá záměrně s tím, že mu dělá dobře, že to ostatní vidí, oproti tomu, když ty informace ukradne někdo anonymní, ke kterým se teď hlásíš... k pravopisu se to stočilo, protože jsi začal mluvit o idiokracii (a to ještě neznamená, že ti tu angličtinu musím věřit...) a navíc mi tvé smýšlení nepřijde příliš rozumné.
            nechápu moc, čeho chceš docílit snahou shodit facebook. a komu tím vlastně uškodíš. řekl bych, že to odnese dost uživatelů, které to například nemusí potěšit, protože onu službu využívají. s takovouhle logikou už můžeš vyrazit klidně proti blizzardu a wowku, kde tráví někteří lidé mnoho hodin. každý má ve svém životě nějakou zálibu, něčemu se věnuje. pro řadu lidí na světě je to teď třeba facebook. jestli je to dobře nebo špatně by si měl rozhodnout každý sám. touha mstít se je ubohá vlastnost.
            • Cahir
              Midnight: Jsi klasický případ nevzdělance. Navíc patláš dohromady celebrity a vědce - co má co dělat nějaký Zuckerberg s vědou? Myslíš, že obyčejní lidé byli v minulosti posedlí Einsteinem či Gödelem?? Spousta géniů posouvá svět neustále kupředu, jen se podívej na pokrok všude kolem sebe. Einsteinova teorie se projevila jako děravá, Analytická filosofie, fascinována vědou, své původní myšlenky také neprosadila, Freudova psychologie do velké míry překonána atd. atd. - tolik k těm tvým dobovým "předbíhačům". Podívej se věude kolem sebe, podívej na ten ohromný technologický (medicína, strojírenství...) a společenský pokrok (Černoši již nemají speciální místa v autobuse, ženy nejsou podřadné, homosexualita není nemoc...)

Nemám náladu ti zde popisovat reálie z doby před 20. stoletím, které bys dnes jistě považoval za naprosto nehumánní (tvrdě pracující malé děti např. v takové Anglii...), stačí se pozastavit nad 20. stoletím - Dvě světové války + válka studená, která byla prvních dvacet let ve znamení obav z jaderných válek. Vykořisťování Asie a Afriky ze strany Evropy/USA nezačalo před rokem. Vše, co se děje, se děje v mezích zákona kauzality a jde tudíž o logické vyústění desítky let trvající politiky.

Tvé rasistické žvásty jsou pak už jen třešničkou na dortu...
            • MidnighT91
              Člověče končím máš příliš dobré argumenty a mě už nic nenapadá :) za svým názorem si stojím ale diskutovat s tebou byla jedna radost fakt !!! jsem rád že se najdou i lidi se kterýma se dá rozumě diskutovat bez vzájemného urážení... K té idiokracii vidím to tak že nejlepší období už má lidstvo za sebou a jestly nedojde k nějaké šílené věci která změní myšlení lidí (jako že nám třeba na dvorku přistane ET) tak už to bude jenom horší a díky věcem jako je facebook se bude průměrný inteligenční kvocient lidstva i nadále snižovat až do doby kdy si vezmeme klacky a vyrazíme na lov do lesa... Jak jinak chceš vysvětlit že už se v dnešní době nerodí géniové jako Einstein, Tesla, Michelangelo nebo Da Vinci kteří předběhli svoji dobu o desetiletí... Místo nich tu máme Zuckerberga, amerika má černýho prezidenta, euro se nám rozpadá a díky Íráckému jadernému programu jsme na pokraji třetí světové...
    • Vidím další trapné video Anonymous. O to trapnější, že sami Anonymous popřeli jakoukoliv spojitost s tímto paskvilem.

Co vidíš ty?
      • MidnighT91
        Jo škoda máš pravdu teď jsem si přečetl že to popřeli, ale člověk stejně nikdy neví... Každopádně za sebe bych neváhal se k hromadnému útoku na facebook připojit...
        • ucho
          tak tu své myšlenky rozveď. proč máš potřebu útočit na facebook, co tě k tomu vede :)
          • Správně, pokud si někdo chce dobrovolně ničit soukromí, tak prosím.
            • GlaDOS
              Facebook je dobrá věc, když se umí používat. To, že si spousta lidí neumí nastavit soukromí a zveřejňují tam každý svůj prd je věc druhá. Když neumíš pořádně řídit auto, taky je větší pravděpodobnost, že můžeš nabourat. Máme tedy rušit všechna auta a dopravu nechat jen na extra "spolehlivé" hromadné dopravě?
            • braveman
              MidnighT91: To já ještě ráno ani nevstanu a už zapínám tuhle diskusi, mám si taky připravit zbraně? *1*
            • ucho
              MidnighT91: uživatelé mají možnost si na facebooku nastavit větší soukromí, mohou ho využívat s rozvahou, uživatelé sami rozhodují, co si tam dají. někteří lidé jsou prostě rádi středem pozornosti, prozrazují na sebe věci. ale tohle má v rukou přeci uživatel. je to dobrovolná služba... někdo má závislost na drogách, někdo na hracích automatech. automaty jsou taky zlo ne? tak co kdybys chodil po hernách a lepil do díry na peníze žvýkačky, aby tam ty lidi nemohli házet peníze? uděláš dobrý skutek a je to správné řešení tohoto problému?
            • MidnighT91
              facebook je zlo copak to nevidíte, miliony lidí jsou na něm závyslí a nevydrží bez něj ani den, vedšina lidí co znám ráno co vstane zapne facebook ještě před tím než jdou vůbec na záchod... Facebook je ten největší vymejvač mozku vůbec a to nepočítám to že ukládá veškeré informace o každé osobě (ne jen těch co mají profil ale i o těch o kterých se z profilu uživatelů dozvědí) navíc smazáním profilu se nic neřeší... Kdyby byl ten útok skutečnost tak bych snad chodil po ulici a rozdával letáčky aby se lidi připojili... Pokud si někdo chce dobrovolně ničit soukromí ? kde to žiješ Aoyagi soukromí už je v dnešní době jenom mýtus nic takového už v podstatě není, jediné soukromí představuje tvoje vlastní mysl a můžeme jen spekulovat jak dlouho nám i tenhle poslední zbyteček soukromí zůstane...
  • Zaklínač 2 na Xbox prezentace LIVE..!!

http://apps.facebook.com/thewitcherlive/
  • Anonymous se dnes v 18:00 chystali zaútočit na stránky Ochranného svazu autorského (OSA). Stránka...

Uteč nebo bojuj!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit