-
20 screenů s hrdiny včetně portrétů z DotA 2
Věděl sem, že to nebude nic dobrýho, ale takhle to pom**at? Valve mam rád (HL2 rulz), ale Blizzard ještě radši a takhle je vochcat..... dyť Ty hrdinové si ani nejsou podobný.. Nevim, Dotu sem hrál dost (teď sem přešel na LoL) a tohle se mi nelíbí, mělo to zůstat na W3, dyť ta hra vypadá furt kurvsky dobře! -
-
Myšlenka, že copyright na War 3 se sice nevztahuje na Dotu jako takovou, ale určitě na modely, který DotA používá, ta ti asi na mysl nepřišla, že? :)
Těžko mohlo Valve v Dota 2 použít taurena jako Earthshakera, pandarena jako Storm spirita atd. -
-
ale to chápu... Já sem ale proti myšlence udělat to celý, příjde mi to vůči Blizzardu trochu nefér, trochu jako Fortresscraft pro xŠrot... taky vzali ten samej nápad a jen to předělali jinam, chápu, že dota je IceFroga, ale valve se tam do toho podle mě možná neměla míchat.....
-
-
To ze pouzili engine W3 prece jeste neznamena ze je to vuci blizzardu nefer nebo jo?
-
-
No bez W3 a jeho battle.netu by to vůbec nebylo....
-
-
Podle me je to blbost blizzardu,ze neudelali to co udelalo valve.Tedy vzit tvurce pod sva kridla a udelat z toho plnohodnoutnou hru.Casu na to meli dost.
Tvoje rozhorceni bych pochopil,kdyby valve proste dotu sproste okopirovali ,ale oni vzali pod sva kridla tvurce hry,coz je docela rozdil.
-
-
-
-
-
20 screenů s hrdiny včetně portrétů z DotA 2
Jedni nadávaj, že to vypadá stejně, druzí zase že se něco změnilo. Z toho jde hlava kolem XD
-
-
From Dust od UbiSoft místo slíbené jednorázové aktivaci vyžaduje neustálé připojení k internetu....
Jen ať to všichni chtěji vrátit. Možná jim pak takhle dojde, že DRM může prodeje spíš snížit... -
-
This is why we can't have nice things..... Je to docela škoda, že se tohle musí stát zrovna nový IP, ale tak proti tomuhle typu DRM se musí bojovat!
-
-
Se zbraněmi, které získáte v kooperativním módu Battlefield 3 můžete poté řádit i v multiplayeru.
Kdyby jen nová IP, ale tahle hra se prostě od ostatních liší a je důkaz, že nějaká ta "inovace" rozhodně neni na škodu. No, ale Ubisoft si to teď zaslouží, musí se bojovat proti DRM, ale taky proti jejim lžím a to především! -
-
Ámen bratře!
-
-
Jasná páka, sestro! <3
-
-
-
-
-
Dosáhne naše Facebooková stránka na kulatých 5000 fanoušků ještě během GamesComu?
Ne -
-
Zrovna jsem to sem šel napsat :/
-
-
Keith Fuller (Activision): „90% hráčů nikdy samo nedohraje rozehranou hru.“
A nebude to náhodou tím, že 90 % hráčů her od Acti hraje výhradně multiplayer? -
-
Tak proto maj ty jejich hry vždycky 4 hodiny...abych náhodou nebyl línej to dohrát. A já blbec si myslel, že to odbejvaj, huh. *7*
-
Spis,ze SP od Activisionu za moc vetsinou nestoji.
-
-
Právě proto, že většina hraje multiplayer.. který za to ale taky nestojí.
-
-
-
příčina? -
-
Dosáhne naše Facebooková stránka na kulatých 5000 fanoušků ještě během GamesComu?
já bych bleskovku chápal, že se 90% hráčů zasekne a neví jak dál (a hledá pomoc na netu)... Naproti tomu já 90% her nedohraju, páč jsou brak *7* tak si vyber...
-
-
Razer přichystal ochranné pouzdro pro iPhone 4 s motivem Battlefield 3.
Hmm super tak tady někdo zapomněl že 20€ není to stejný jako 20$ -
-
Nechapes, neres, nebo si zkus prosim zjistit proc to tak je *3* Svoje duvody to ma, ale jsem dost linej na to ti to tu cely vypisovat *1*
-
-
By mne zajímalo, jak by to vypadalo v případě, kdy EURO půjde do háje a USD posílí...
-
-
-
Aspon, ze se krotil natolik, ze rekl cislo mensi nez 100. -
Tak tohle jsem nejak nepochopil. -
-
Ve skutečnosti chtěl říct "90% mozku se mi nikdy neprobudilo."
-
-
Ja teda hry co me nebavej vetsinou nedohravam ale stejne tuhle vetu nechapu. Prijde mi to strasne vytrzene z kontextu. Co se nam ta bleskovka jako snazi sdelit? Ze 90% procent hracu nikdy samo nedohrava hry? Znamena to ze kdyz ji budou hrat s nekym tak ji dohrajou? Znamena to ze jsou hry na ne moc tezke a nebo ze jsou hraci tak moc neschopny? Proste to nechapu.
-
-
Presne, absolutne jsem to nepobral. Sami nedohrajou rozehranou hru... takze si k ni nekoho pozvou? Nekoho premluvi, aby to dohral za ne? A divaji se, nebo si pak jen prectou finalni report?
A vubec, nedohrajou proc? Protoze je tak dobra? Tak spatna? Tak dlouha, ze to neni v jejich silach? Tak tezka? Slozita? Nepochopitelna? Nebo si mezitim koupi jinou AAA sracku a ta prvni leti do kouta? -
“What I’ve been told as a blanket expectation is that 90% of players who start your game will never see the end of it unless they watch a clip on YouTube.”
Jinými slovy, má hráče za idioty s ADD. A je to jako dobrá výmluva na krátký single, který je tam dnes spíš už jen ze setrvačnosti. -
-
Koukam ze by se do bleskovek meli davat ty vety v originale a pro nemluvici doplnit o preklad.
-
-
-
-
-
RISEN 2 GAMEPLAY
Tak pánové a dámy, je to tady:
http://www.youtube.com/watch?v=GaF-axw86Vg
Piranha Bytes se pokouší o sebevraždu vlastního já a celkem se jim to daří. Škoda. -
-
Já teda z toho videa moc nepoznal. Generické rozhovory, procházení a souboje. Z toho si člověk moc obrázek neudělá.
-
-
Inu, celkovou atmosféru ani příběh ze šesti minut odhadnout nedovedu, nicméně ohledně gameplay mechanik se dá udělat představa, a to vůbec ne hezká. A nechtěj mi namluvit, že na akci typu GamesCom prezentují hratelné demo něčeho, co určitě ve finále naprosto předělají ^_^.
Zářící stopy za zbraněmi jako v japonském fantasy RPG.
Zpomalováky, aby si hráč patřičně "vychutnal" své vítězství (rozuměj "casual ptákovina").
Zlatý hřeb večera: poloautomatická ručnice s kompenzátorem zpětného rázu, která neskolí ani prase. A to má být začátek hry, takže nepočítám, že by měl hrdina nějaké vylepšení "možnost pálit bez přebíjení." V Risen 2 prostě přebíjení není ^_^.
Jestli má tohle demonstrovat kvality konečného produktu, tak se něco Piraním hodně, opravdu hodně nepovedlo. -
-
stopa za mečem byla i ve starém Gothicovi. Naopak to v takovémto decentním provedení krásně vykresluje trajektorii zbraně, kterou při rychlém pohybu bez 3D těžko přesně postřehnout. *2*
Bullet time je šílený, ale ne pro svou tactocool efektnost, ale hlavně proto, že tu vůbec nic neukazuje.
Chování střelné zbraně je fail, tru dat -
No vzhledem k tomu, že Fable 3 je jedna z mých nejoblíbenějších her, tyhle věci se mi docela líbí ^^ . Ale přivádí mě to na myšlenku, že Risen 2 chce tak nějak kopírovat Fable, hmmm.... Omluvte mě, musím o tom jít meditovat do podpalubí. Nebo někam.
-
-
-
-
Beta Diablo III se spustí v průběhu příštího měsíce.
To je mi novinka. To už se ví přes půl roku. -
-
Právě proto by se to teď mělo co nejvíce připomínat, aby se na to nezapomnělo :). Hromadné zklamání ucelí herní komunitu.
-