Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po 275 dnech opustilo Angry Birds první příčku v žebříčku denní prodejnosti amerického Android Marketu. Sesadit krále se povedlo logické hře The Heist.

Nejde o Android Market, ale o jablečný App Store. Na Android Marketu dokonce ani placená verze Angry Birds stále není, je tam jen free s reklamami. A The Heist tam není pro jistotu k dostání vůbec.

Update: Chválím za rychlou reakci *3*
  • Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS reálné, pak vám to video ze skutečné bitvy...

Koho by to prekvapilo, ze bitva, ve ktere se po smrti za 20 seckund nenarodite se vede uplne jinak....
  • Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS nereálné, pak vám to video ze skutečné bitvy...

jediny co se k tomu trochu blizi je arma2 combined operations s ACE2 modem
    • Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS reálné, pak vám to video ze skutečné bitvy...

Presne tak! Kdo nezkusil nepochopi.
  • TOP 10 her, které nesmíte NIKDY hrát

http://www.dumage.com/dont-play-these-games/#2

1. místo a zejména jeho zdůvodnění mě vůbec nepřekvapilo, to raději brát drogy (mírná nadsázka) *1*
    • Raději pokémoni než WoW
    • No nevim - radsi bych si a zahral (a byl pri tom pristizen :) WoW, nez treba Pokemon, nebo to Tales of Vesparia : D
      A Sims 2 (a malinko 3) jsem chvili hral uplne nestydate : )
      Teda ... po par hodinach si spis jen cheatoval prachy a stavel okazaly rezidence - ta "zivotni" slozka me, pravda, vubec nebrala ani tenkrat, ani ted.. a asi ani v budoucnu. Ale trocha ty legrandy se tam dala vykouzlit : )
      Staveni ale kazdopadne super
      • Co máte proti pokémonům? Vždyť je to skvělé návykové RPG a na věku vůbec nezáleží.
      • Jestli jsi chtěl stavět tak jsi měl sáhnout po Sim City a ne po Sims :D to je hra dělaná pro holky
        • Aaaale... : D
          No primarne asi je, no.
          Simcity jsem kdysi taky hraval, ale tady jsem myslel primo stavbu baraku - simcity je preci jen o necem dost jinym...
          Uz ve dvojce byly dost slusny moznosti, a na zeleny louce se dalo docela vyradit. Az mi pak pri pohledu na to megalomansky, promakany sidlo (ze jsem designerska kapacita vsichni vime, ale mozna nevite, ze mam taky zdaleka nejlepsi vkus : D) kolikrat srdce zaplesalo : )

Ale jinak jo - ta "zivotni" stranka zaujme fakt asi z 99% jen holky. Vsak ja bych si tu hru sam nekoupil - i vlastnik "moji" kopie tohle potvrzoval : )
  • Velká sbírka her ze série Final Fantasy k dostání na eBay za 15 000 $ (=262 000 Kč)

A ten "nejlepší" 14.díl k tomu nemá? *1*
    • Kdyby sis to pořádně prohlédl, tak by si zjistil, že tam je FF14 Limitovná edice s použitým klíčem.
  • Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS nereálné, pak vám to video ze skutečné bitvy...

Raději se koukněte na Restrepo.
    • dík za tip :)

Huh?
    Jo - celej CoD : D
    • Taky sem v tom videl uplny COD.Ted uz muzu v klidu spat,ze cod je ta nejrealnejsi hra pod sluncem a kdyz jsem skiller v te hre,tak bych mohl jit klidne do valky postrilet si par tisicovek nepratel :-D
      • Na druhou stranu...střílet někam do prostoru a nic netrefit, dokáže taky každej pitomec.

V téhle sekvenci bys měl v CoD 150 mrtvol.
    • Taky si říkám. Očividně během těch 7 minut určitě padlo minimálně 70 nepřátel... na každého vojáka :)

??? To video naopak dokázalo, že nereálné jsou absolutně.
    • Asi jsem na to koukal z jiného úhlu pohledu než ostatní *3*
      • Tikov
        z jakého? Dvě družstva celý den neúspěšně honí cca dva ozbrojence- to si nemůže s dnešními hrami splést snad nikdo (po povraždění 350 "elitních" nepřátel s AI "jdi a střílej" by tam muselo na konci videa spadnout UFO, aby to odpovídalo)
        • Odmysleme si tedy hordy nepřátel, které se na hráče při (bezhlavé) hře vrhnou - co nám zbývá?
          Atmosféra, struktura plánování, chování vojáků, pohled z kamery...
      • Hlavou dolů? Teď nevím jestli si měl málo promile a převrátil se ti monitor a nebo si netopýr.
        • myslím "Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS nereálné, pak vám to video ze skutečné bitvy..." - původně tam bylo něco ve smyslu "že reálné jsou", teď je tam opak. Bohužel i když jsem reagoval na post s titulkem, týkajícím se toho videa, vyplnilo mi to automaticky crysis titulek.
    • První teaser trailer na Crysis 3 je na světě a představuje fotorealistickou grafiku titulu :)

Taky už ten titulek otočili :-)

Jedina hra tady tomu nejvic podobna je BF 2 + Project Reality .
      Zadnej Bad company , CoD a podobne rychlostni strilecky tomu nesahaji ani po kotniky.
      Samozrejme se nebavim o graficke strance , ale o zazitku ze hry.

I ten BF2+PR je tomu na hony vzdalene.Jedine co se k realnejsimu pojeti blizi je puvodni OF a arma.
    • přesně to jsem si řekl, kdo mohl napsat takovou blbost jakákoli dnešní hra má do takové reality sakra daleko a i kdyby se hře podařilo dokonale napodobit realitu pořád zůstane něco co to napodobit nedokáže a to jsou pocity které ten voják zažívá kdiž mu z každého okna hrozí kulka v hlavě.
  • Nezneužívejte žádné Portal díry, kterou v životě uvidíte...

Auu
  • Nezneužívejte žádné Portal díry, kterou v životě uvidíte...

skvely video, pobavilo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit