-
Mnoho hráčů The Witcher 2 (Zaklínač 2) volá po zlehčení obtížnosti prvního bosse.
Mne teda na Normal prisel tezkej tak akorat. Ani moc ani malo. Docela me trvalo nez jsem se dokazal dostat za ty jeho chapadla po tom co to na nej spadne ale dalo se to... Na bosse uplne akorat. -
Mnoho hráčů The Witcher 2 (Zaklínač 2) volá po zlehčení obtížnosti prvního bosse.
Jako kajrana?? Vždyt to bylo vcelku lehké. Je to jen o uskocich v pravou chvilku. To daleko více mi dal zabrat ten ritual. Hraji na vysokou. -
-
A pravda letcher to je ořišek. To je jako by měl kajran 100 chapadel.
Ale ja se setkal už i s narozem že bitky jsou moc těžké:) -
-
Me prisel lehci nez Kayran. Teda delal jsem to na min pokusu :o)
-
-
-
To jde vidět neschopnost nebo spíš lenost a pohodlnost dnešních hráčů. Ale za to můžou výrobci her že nás tak rozmazlily. -
mnoho lidi breci ze maj problemy s prvnim bossem jo :D jsem zvedavej co budou rikat az budou bojovat s tim "plesatym" W. To je tepr neprijemnej boss :DDD -
Porovnání tří screenů upozorňuje na recyklaci animací v CoD: Modern Warfare 3 (od svých starších...
toho si všiml snad každej...většinu animací mají stejný už od dob cod4 *7* -
-
Proč předělávat něco, co funguje skvěle.
-
-
Poslední šance pořídit si s 20% slevou hru ze série Syberia, která konečně dorazila i na STEAM.
mno... o víkendu byla v akci Syberia na GoGu. sleva 50 %. tedy vyšla levněji, na nějakých 5 dolarů... -
PC verze Saints Row: The Third nebude portem, ale od základu nově vytvořenou hrou.
není to z principu nesmysl? vždy se musí přeužít zdrojkáky, jedno jakým směrem. ten napsaný kód danou hru definuje. není reálné psát kód znovu. to by ti lidé udělali úplně jinou hru... je to přeci jen o tom, kolik času jsou ochotni tomu věnovat a jak jednotlivé změny budou realizovat. základ je ale přeci vždy stejný... -
-
Alenka vypadá v hysteria módu opravdu děsivě! Sledujte nové screenshoty z Alice: Madness Returns.
O tomhle řikali stejnou věc o GTA IV a Fable III
Takže to bude port na 2 věci vsadím se. Vsadím se že to bude špatně optimizolované atd -
-
Wops sorry omylem jsem reagoval špatným nadpisem
-
-
-
Jak se jednotlivé platformy podíleli na zisku firmy Take2? 40% X360, 39% PS3, 9% PC, 5% Wii, 3% DS...
pozor na hrubky ;) -
-
*1*
-
-
Windows 8 vyjdou v průběhu příštího roku.
Jejda, to berou nějak hopem. Jsem zvědavej, jak dlouho si ještě vystačím s XPéčkama *2* -
Druhá část porovnání tváří postav z L.A. Noire s obličeji celebrit, které se pro ně stali...
pozor na hrubky ;) -
-
Dej si uz facku kriple
-
-
proč hned násilí, internetový siláku *5*
-
-
Dneska se mi zase daří koukám... *7*
-
-
Jojo, dneska válíš *1*.
Halo: Reich - to by se mělo někam vytesat. Nic ve zlým, samozřejmě. Sranda musí bejt.
-
-