Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MMO The Agency vyjde až v druhé polovině příštího roku.

Tak to moc skvělej čas na vydání MMO vážně není. Příští rok bude docela dost nabitej...
  • V City Interactive (Sniper: Ghost Warrior) v současnosti pracují na čtyřech FPS hrách.

Tak to asi ani jedna nebude stát za moc... *7*
  • oin.odin
    ako viem že WoW datadisk je teraz najväčšia správa v mmo hlavnom prúde ale eve online : incursion si tiež zaslúži pozornosť ... (Pán Galantní Galenťan by sa mal hanbiť)
    • Já bych řekl, že na WoWko už sere pes. By mě zajímaly čísla prodejů vcelku.
    • Zatím se toho změnilo tak málo, že nemá snad ani cenu to zmiňovat.
  • Všichni zaměstanci Blizzardu momentálně pracují na World of Warcraft a StarCraft II, na Warcraft...

Jako fakt mě pěkně štvou, chápu že se nejdřív musí nějak zakončit WoWko, aby mohl pokračovat příběh ve W4, ale prostě jako SC2-ok, fajn, ale univerzum Warcraftu je mi přece jenom bližší :)..tak by to WoWko konečně pustit od vývoje a začít makat na W4 :P
    • Všichni zaměstanci Blizzardu momentálně pracují na World of Warcraft a StarCraft II, na Warcraft...

A na diablu 3 nikdo nemaka?
      • oin.odin

Všichni zaměstanci Blizzardu momentálně pracují na World of Warcraft a StarCraft II, na Warcraft...

akurát som to chcel skonštatovať ....

V původním článku se naštěstí píše pouze o Warcraft a RPG skupině v Blizzardu, práci na Diablu to nevylučuje. Chvíli ve mně hrklo. :D
  • Za necelý jeden dolar lze dnes pořídit na GfW Marketplace hru S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Lze pořídit, ale jenom když jste v zemi podporované dementní službou xbox live, což není náš případ.
    • Za necelý jeden dolar lze dnes pořídit na GfW Marketplace hru S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

az na to, ze Xbox LIVE a Games for Windows LIVE uz su oficialne podporovane v Ceskej Republike... tak nepiste hluposti, ked nemate informacie...

Podporovaná je, ale nakupovat nelze, asi tak :-)

mno mam ucet "jako" v U.K. tak to mozna koupit pujde - jen ho uz mam na steamu tak vyzkousim koupi pres gfwl jindy.. sou to kkti...

Nepůjde pokud nemáš i UK kreditku. Nechápu proč sem tyto novinky píšou, když si to stejně nemůžeme koupit, asi to ještě nikomu z games.cz nedošlo.
        • Ten kdo má zlatý x360 účet, založený zahraniční profil (z důvodu nižšího poplatku na MS body má stále dost lidí) může hru zaplatit i právě těmito body. Krom toho dle nepodložených informací se najdou lidé, kterým to naší kreditku na UK účtu přijme.
  • noobie

Bioware hra

Další clue: http://www.gamebanshee.com/news/100653-bioware-barcode-clues-continued.html
    • jj narazil jsem na to, jen mi připadalo, že se jen BioWare snaží udržet pozornost, ale už nemá co by mohla prozradit více (aby nebylo jasné co tedy doopravdy kutí).
      • No nepochybně je to jen nový druh hypu, ale tohle alespoň někoho zabaví.
  • Microsoft se nechystá vytvořit pro X360 podobnou službu jako je Playstation Home.

A co je potom Game Room?
    • Hry na PSP2 budou prý graficky srovnatelné s prvními tituly na PS3. Uvěříme, až uvidíme...

http://www.xboxweb.cz/typ/game-room/8326-game-room-je-live.html
  • Analytik Michael Patcher věří, že se časem Epic Mickey dočká portu na Playstation 3.

V to stále doufám. Na Move bych to koupil hned.
  • Nové záběry zachycující Playstation Phone ze všech stran včetně procházení menu.

Chapu to dobre, ze toto ma vyjit i misto PSP2? Nebo ma byt nove PSPcko a jeste playstation phone?
    • noobie
      Řekl bych, že to vyjde zvlášť. Být Sony, tak Ericsonu nedávám ani částečně licenci na PSP.
      • JJ, clovece mas recht, to me ani nenapadlo s tim Ericssonem! *10*
        • Ten smajlik tam nema byt *1*
  • Pro nejrealističtější pocit z jízdy v Gran Turismo 5 se doporučuje volant Thrustmaster T500RS...

To asi nekdo upadl na hlavu, dualshock mi bude stacit, dat temer 10tisic za ovladac...
    • Dualshock je na houby, s tím to prostě není ono... ale starší Drive Force GT je relativně za pár korun a v kvalitě naprosto dostatečný, nejen pro GT... Driving Force GT měl být původně launch ovladač pro GT5, ale všichni víme, kolik let od tý doby uteklo :D V týhle cenový kategorii bych šel stejně do G27 od Logitechu... s Thrustmasterem mám špatný zkušenosti, měl jsem od něj kdysi gamepad a knipl a dlouho nevydržel ani jeden.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit