Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úpravy na Games.cz pokračují, některé jsou vidět více, některé méně. Například jsme přidali...

amaterka grafika, amaterska usability
  • oin.odin

"Game Over" on twitter

@gamescz hmmm "Game Over" na twittry (sakra aj so skloňovaním anglických slov) nie zlý nápad ...
  • MrSanta

Dnes večer zveřejníme videorecenzi Call of Duty: Black Ops od Lukáše Grygara. Těšte se na další...

Moc času už vám nezbývá, běda jak to nestihnete *2*
    • Dnes večer zveřejníme videorecenzi Call of Duty: Black Ops od Lukáše Grygara. Těšte se na další...

jasnednes vecer :D
  • Dnes vychází 198. číslo časopisu Level s recenzemi Call of Duty: Black Ops, Gray Matter a plnou...

Tuhle sračku ještě někdo čte?
  • Drom

Dnes vychází 198. číslo časopisu Level s recenzemi Call of Duty: Black Ops, Gray Matter a plnou...

uff, uz jsem myslel, ze Vas plati Score, kdyz se tu objevila ta novinka pred nejakou dobou :)
    • No dovol ... :) Pokoušíme se jen nenadržovat ani jednomu z českých magazínů...
      • Dnes večer zveřejníme videorecenzi Call of Duty: Black Ops od Lukáše Grygara. Těšte se na další...

Jojo stará radekce levelu + jáma pekel Dana Vávry = games.cz :)
      • Drom
        no dyt jo :) *5*
  • Drom

Na letošním VGA bude přiblížen Batman: Arkham City a akční hra od BioWare které je zatím poodhalena...

Je to mass effect 3! :) tady je dukaz http://darthhater.com/uploads/blog_images/6631/me3incisor.jpg
  • Kingdom Hearts 3D (pro 3DS) naváže na Kingdom Hearts III (PS3).

Kdo to překládal? Spíše naopak ne?
  • Sony pracuje na PS3 Eye 2 - vylepšené kameře s pomocí které mohou hráči ovládat hry.

lol eye 2 :D :D :D :D tak saomzrejme, vydali na ps3 iba troska upgradnuty a hnusny ovladac, xboxu a jeho novemu ovladacu nesiahaju ani po paty, tak bohuzial, musia urobit to iste, za prvy den sa vypredal ten xbox ovladac v usa a aj inych krajinach komplet, cakalo sa potom na dalsie kusy....kamos mi mal kupit v usa, ale nestihol, vopredalo sa vsade :D no masaker proste
    • Sony pracuje na PS3 Eye 2 - vylepšené kameře s pomocí které mohou hráči ovládat hry.

Mno a hlavně Kinect kopiroval uz prvni EyeToy kameru na PS2 - tam uz se normalně hry ovladaly pouze pohybem bez ovladaču ... Sony go go :D

Jo, jenomže u kinectu nemusím, na rozdíl od PS3 Move, držet v ruce dildo.
        • Texas a Kanada má od pondělka nové zbraně od UbiSoftu - "hračku" Battle Tag.

Aha a to je lepsi jo?

A zkousel si to na PS3 hrat, kdyz je to tak naprd?!
  • Final Fantasy XIV žádá o druhou šanci novou 30ti denní trial verzí.

Dokáže mi někdo vysvětlit k čemu je mi 30ti denní free trial, když si stejně musím tu hru koupit?!?? Nebo jenom špatně hledám a free klient je někde ke stažení?
  • Splatterhouse kvůli přemíře násilí dostal v Německu zákaz prodeje.

Ty jo, Nemci jsou nekompromisni... A filmy jim nevadi?
    • tohle taky nechapu...
      • Splatterhouse kvůli přemíře násilí dostal v Německu zákaz prodeje.

No to ja take ne, kdyz se podivam na nejake snimky, napr. Saw, pripada mi, ze rozhodne je horsi brutalita ve filmech nez ve hrach...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit