Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LV, mas sancu na original Shadow Warrior 2
    http://www.cnews.cz/uzivatele-geforce-experience-mohou-vyhrat-hru-shadow-warrior-2-po-registraci *3*
  • Je možné získat Windows 10 ještě zadarmo?

Zdravím, nechci prudit, ale mám malou otázečku.

Je možné získat Windows 10 ještě zadarmo? ("chci"/potřebuji to kvůli hrám) a jaké s tím máte zkušenosti?
    • Jde to a celkem lehce. http://www.zive.cz/clanky/microsoft-nabizi-novy-zpusob-jak-upgradovat-na-windows-10-opet-zdarma/sc-3-a-183528/default.aspx
      • MickeyMutant
        Článek z prvního srpna. Microsoft po pár týdnech začal od některých zájemců vyžadovat potvrzení přes chat nebo telefon, které jsem odkazoval. Ale třeba mu to ještě půjde, aniž by musel cokoliv zdůvodňovat.
        • Draken69CZ
          Takže ti zavolají ty řekneš že používáš lupu a je to, nebo jak jim to přes telefon musíš dokazovat?
          • MickeyMutant
            Do toho chatu, který jsem linkoval, napíšeš, že používáš lupu, protože špatně vidíš a hodily by se ti desítky, protože jsi viděl jejich skvělé funkce pro lidi jako ty. Poprosíš, jestli bys nemohl využít jejich „upgrade for assistive technologies users“. Dodáš, že neumíš moc anglicky, protože jsi nevzdělaná socka z České republiky, aby se už radši dál moc neptali. Poté by ti měli zpřístupnit upgrade, který byl k dispozici do konce července.

Tedy pokud na tohle všechno máš žaludek a svědomí.
            • Opravdu? A co myslíš, že se stane, až MS zjistí, že se to hromadně zneužívá? Zruší to všem, i těm postiženým...
            • Pěkně debilní příklad, protože tohle není na úkor někoho jiného - neznamená to, že někdo jiný win 10 nezíská. Ale od tebe mě to nepřekvapuje.
            • Tilwaen
              Meow: Spíš to je jak kdybys v autobuse začal slintat a předstírat mentálně retardovaného, jen abys nemusel pustit babičku sednout. Zkrátka osobní zisk na úkor někoho jiného (to bude to svědomí), při kterém ze sebe děláš debila (to bude ten žaludek).
            • Proč žaludek a svědomí? :-D Jakoby šlo o nějakou krádež hraček dětem z dětského domova.
        • Aha, tak to pardon. Nemám s tím vlastní zkušenost, tak jsem to bral jen podle toho co čtu.
    • Draken69CZ
      https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade
      • MickeyMutant
        To mu už jen tak lehce pravděpodobně neprojde. Bude nejspíš muset Microsoft kontaktovat a tvrdit, že je nějakým způsobem hendikepovaný. Třeba že používá win nástroj lupa, hlasité čtení textu, on-screen klávesnici atp. Bude to zřejmě stačit napsat s prosbou do toho Disability chatu. Pak mu to povolí bez dalších otázek.
        • Takže Jack by ani nemusel nic předstírat.
  • ringmancz

Spekulace: Končí studio United Front Games (Sleeping Dogs, Modnation Racers, Smash + Grab).

Smash + Grab už se na steamu nedá koupit, takže teď už asi najisto
    • Morraw
      Sakra. Nestihl jsem free weekend a to to vypadalo na skvělou pařbu.
  • bobes77
    zdravim hral niekto hru Battlefield 4 na ps4 ?
    • Kozy
      Co potřebuješ?
  • kkING

Diablo 4

Moc tomu neverim i pres vsechny videa od Rhykera. Pokud je clovek fanda serie, tak doporucuji najit si a shlednout, jsou to az neuveritelne spekulace vcetne diskuse u kazdeho videa :-) ja bych si docela rad dal remake prvniho a mozna i druheho dilu v enginu trojky jako nejake dalsi rozsireni
    • Chudák Diablo, ten už toho taky musí mít plný zuby. *4*
      • Diablo vydelal na p2w aukci tolik penez, ze mu je to jedno.
        • MickeyMutant
          Tomu jde o duše, ne o zlato.
    • froztik
      IMO na pokračovaní je brzy a remake 2. dílu by nebyl zas takovej odvar. Podle mě to vypadá na další datadisk do Diabla 3, který má momentálně slušný základ. Co je ale potřeba překopat je systém statů a itemů. Momentálně ti nezabere moc času dostat se k top equipu a splnit si endgame content.
  • Battlefield 1

http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2016/10/Battlefield-1-DirectX-12-1080p-Nvidia-AMD-635x623.png
    *3*
    • To krasne ukazuje jak AMD nema vubec cenu kupovat
      • Nvidia Amd

Proč by to nemělo cenu sice jsem AMD nikdy neměl. A nikdy asi mít nebudu. Když jsem teď srovnal ty karty cenove na alze s tím grafem. Tak v polovině případů se vyplatí AMD. Jako připlácet si 3-5 tisíc kvuli 10-15fps u Nvidie :D :D Holt my co máme Nvidii si rádi za tech pár FPS připlatíme. (jsme totiž boháči) *1* *1*
      • tak to bude, ako vravis! *1*
        • Jsem rad ze souhlasis, ja uz se bal ze budes jeden z tech zaslepenych fanboyu, pro ktery je oblibena znacka modla a vsechno ostatni odpad.
          • moja rec, vidim ze to vidime rovnako *3*
  • Veskoslav

Video: Grafické porovnání první prezentace Mafia 3 s hotovou PS4 verzí, která šla do obchodů.

Zdá se, že 80% NPC vymřelo na záhadnou nemoc.
    • Still
      Klasickej downgrade... Dneska se hry prodávaj už jen na E3 *1* Pak co vydaj, už to má shodný jen název, ale všechno je překopaný a pomazané..
      • Draken69CZ
        Tak 100 metrů uběhneš taky raz dva, ale když máš běžet 1500 metrů už to trochu vázne ;)
      • Veskoslav
        No jako u většiny her, ale aby ti vymřelo až tolik NPC? To nemělo ani Watch Dogs takovou redukci *1*
  • Nemám proti nikomu nic.....vždy se budou mezi sebou hádat hráči...jeden chválí PC druhý Konzole jeden řika že Mafia 2 byla dobrá další že to ani nedohrál........Herní průmysl mění hráče ne že se hráč mění sám.....hold dnes se CoD hraje hlavně kvuli multyplayeru.....dřícv se hrálo kvuli singlplayeru.....a Originál CD sem si taky koupil ale to frčel ještě Gamepark.......
    • Kozy
      To je krásný dada.
  • Je to tady.....dneska je ten den..Mafia 3,Far Cry Primal,Fallout 4.....Od zítra začínám hrát, češtiny jsou na světě.........Need for speed stále čekám.....no a Mirrors edge Catalyst?? Stahuju....kouknu zahraju a vypnu......tady se obávám a mám strach že čeština dlouho nebude.......zase se bude čekat na češtinu dělanou fanouškem což je hráč s herním srdcem......jenže tomu nerozumíte a rozumět nebude a víte proč protože jedete Steam a hrajete CoD a Asasina každý rok.......:-D :-D Proč má Fallaout špatné hodnocení???? Protože je to RPG na PC kde je potřeba čeština....tvl to není žádný Zaklináč který se na PC nedal ani hrát.....a to je RPG na Konzole :-D :-D :-D :-D GTA V na PC vyšla o rok později.........jenže ten zážitek....:-D :-D
    • frag.ment
      Bojlere měl bys ty drogy trochu omezit, se mi zdá..
    • Tilwaen
      tady se obávám a mám strach že čeština dlouho nebude
    • nekromant33
      Proč čekat na češtinu, když i ta ti evidentně dělá problémy?
    • Veskoslav
      Reinkarnace Jacka udeřila skrze nějakého šíleného indického boha.
    • https://www.youtube.com/watch?v=3FtNm9CgA6U
    • Draken69CZ
      ...
      • ......No jo nic na to napsat nejde...je to smutná a je to pravda...sem ze staré školy..hraju trochu jinak..Dneska si to kupujete jen proto aby jste byli na netu online, a hráli s celím světem a být v tabulce lepší a lepší.....:-D D Jenže dřív ty hry měli příběh...dohrál si to a měl si to jako film...příběh pěkný o kterým si se dokázal bavit..........Jenže to ty hry dnes nemají.....takže tak
        • Hanzales
          ^%£&%*£^*"^"$£%!$%"^
  • Lukyz

Další nápověda od Rockstaru...

Twitter šílí *14*
    • froztik
      Zřejmě jsem jedinej koho to nechává absolutně v klidu *7*
      • To se da rici na vetsinu veci Kuli tomu ze me neco nezajma tak nesjizdim vsechny veci co me nezajmaj a nepisu to tam
    • Draken69CZ
      Tak to bude pecka
    • ringmancz
      7 statečných?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit