Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

DOOM – PC (Max) vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=9sXp0poccPI

Nic překvapivého, že to konzole zase projely:)
  • kostejnesmrtelny

DOOM (singleplayer)

Tak prej je to skvělý, nebo co *5*

https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/4j48tv/so_how_is_doom_on_the_pc/
    • oktavius66
      Hraji na obtížnost Nightmare a mám za sebou 2 hodiny. Musím říct, že je to výzva a královsky se bavím. Stačí jedna chyba a konec. Žádný Autoheal, málo munice, doplňování životů jde extrémně pomalu. Je to rychlé, je potřeba být neustále v pohybu, soustředit se a používat vhodné zbraně na dané situace. Jen mě zarazila náročnost. Mé dva roky staré PC to neutáhne ani na střední detaily. Ale aji na LOW to vypadá k světu a vzhledem k tomu, že je to tak rychlé, tak to okolí nevnímáte. Jsem spokojený. Doporučuji *3* .
      • Stáří PC nehraje roli, spíše výkon grafiky.
        • oktavius66
          Už vyřešeno. Musel jsem stáhnout nové grafické ovladače. Teď už to jede hezky i na HIGH.
    • Mám za sebou zhruba 6 hodin a královsky se bavím. *5*
    • jj, ale je tam Denuvo, takže si to spousta lidí včetně mě nezahraje
      • Jack1947
        Ty už jsou fakt nemocný to cpát do všeho *7* Jako by DOOM nikdo z těch, lidí co to jinak stejně koupěj, najednou nekoupily Zvlášt když mají předobjednáno jakou dobu už.

Realita je taková že ti ostatni piráti co nekoupily nikdy žádnou hru ji beztak nekoupěj. Zpomalení pirátství je nesmysl a agresivní ochrany nikdy nepřinesly nic dobrého, NIKDY! *7*

Nicméně BETA cracklá byla byt tam nic moc nebylo, kromě Lan hry +boti.
        • Hanzales
          Tak jako tak si to nějakou dobu nezahraješ no :)
          Edit: Tady ta ochrana, v teto verzi neni agresivni, ale ucinna. Ja jen klikl, stahl, pustil a hral, bez naznaku spomaleni, nebo problemy s "performance" (kdyz mas tak rad ty anglicke slovicka) :)
          • Jack1947
            Realita je taková že DEnuvo ti vytěžuje CPU a hlavně ramku ( aspon u toho Just cause3 to dělalo).
      • Zkus sepsat petici...
        • Tilwaen
          Nebo si to koupit.
  • SalemCZ

Každý pátý z 9,5 milionu majitelů The Division si k titulu pořídil i jeho Season Pass.

Kdyby jste mi chtěli doporučit nějakého nového Toma Clancy'se tak by R6: Siege, nebo Division?
    • Jack1947
      Polozbitej grind nebo frenetickou akci ?
    • A chces hrat spis kompetetivni FPS nebo "3rd person cover based shooter"?
  • Každý pátý z 9,5 milionu majitelů The Division si k titulu pořídil i jeho Season Pass.

...a každý druhý toho lituje.
  • Jack1947

Nová hra Hideo Kojimy bude akčním titulem, který si užijí fanoušci Uncharted a The Division.

Takže to bude Akřní-béčko grind? *7* *7* *8* *8* *12*
  • Witcher 3 mocap

https://i.imgur.com/zfeKq6i.gif
  • cmd42

Doom 1080 60fps

Novy Doom v 60fps bez kompresie videa(2GB)
    *5*
    http://images.nvidia.com/geforce-com/international/videos/doom/doom-nvidia-geforce-gtx-geforce-dot-com-vulkan-graphics-api-gameplay-video.mp4
  • Zaklínač trolové řádí

Pěkně se do toho hoši pustili

http://www.metacritic.com/user/Tenoften

Takových exotů je tam spousta :D
    • My to chapeme, nemas rad zaklinace. Opravdu o tom nemusis kazdeho presvedcovat.
    • Veskoslav
      A druhá strana barikády:) Ale to už se ti nehodí, což?:) Raději jdi zase nadávat, jak je to hra pro nerdy, jak si předvedl kousek níž.

http://www.metacritic.com/user/sjkovachiv
      • tak když se za dva dny vyrojí 500 nul pro Uncharted převážně od Zaklínač děti, tak se se nediv, že to někdo oplatí. Že komunita okolo Zaklínače je prohnilá se ví, ale až tak moc? Strašné
        • Still
          Umíš taky něco jiného, než všude nacpat Zaklínače? *15*
        • Veskoslav
          A ty víš, že těch 500 nul dali od Zaklínače? Našel jsem účty, kdy dali 10 BF4 a 0 Uncharted atd. Navíc většina těch nul je bez písemné "recenze", tak by mě to fakt zajímalo. Prohnilý jsi spíše ty, když podle pár šašků, co si tvoří jeden účet na jedno hodnocení hodnotíš celou komunitu. Mimochodem máš nějakou statistiku ohledně hráčů, že se tady neustále oháníš dětmi? Já jen, aby to nedopadlo tak, že Uncharted bude mít +- stejný počet děcek jako Zaklínač. Doporučuji jinak dát si mokrý hadr na hlavu, možná to pomůže a neuvidíš všude spiknutí zlotřilých děti a nerdů, co hrají Zaklínače.
          • Dobře víš, co se děje na Metacritic a kdo předsedá shnilé komunitě. Ano, Zaklínač trolové to tam ovládají. Sice jsem byl asi nefér. Většina nul pro Uncharted bude od Xbox hráčů, ale další velká množina jsou právě prohnilci z řad této srákory...

Ty jsi jenom další představitel hráčů Zaklínače *11*
            • samozřejmě a proto za poslední cca dva měsíce z 6 tisíc hodnocení je u Zaklínače zázrakem 9 tisíc a 1 sto. Zázrakem rostou všechny tři platformy zároveň :) Zajímavé že takovou kadenci ta hra neměla ani po vydaní.

"Mimochodem DS "hráči" také vesele mínusují UIV, jak se chlubí na fórech:)"

Na jakých fórech? Můžeš sem hodit odkaz.
            • Veskoslav
              Ano, za to ty jsi představitel blba a je jedno, o jakou hru se jedná. Mimochodem DS "hráči" také vesele mínusují UIV, jak se chlubí na fórech:) Ale jak říkám, ty sis našel Zaklínače jako svého veřejného nepřítele a přes to nejede letadlo, nepluje traktor a nelítá parník.
  • alladjex

Spekulace: Na letošní E3 bude odhalen Prey 2 od studia Arkane Austin.

To mi ani neřikejte. Dokoukal jsem v úterý Firefly a smutnil, že to bylo zrušený. Pak jsem přemýšlel, jak mě štve zrušení Prey 2. Nejhorší co mám ale strach je, jak si to furt přehazujou jako horkejbrambor, tak z toho vznikne paskvil. I když to člověk nerad slyší, tak je prostě možný, že to zařízli kvůli tomu, že herně to prostě nefungovalo.

Na druhou stranu teď hraju na PSP Valkyria Chronicles 2. Žádný epický cut scény, jen okýnka s dialogy. Původně sem to nechtěl hrát, protože tématiky 2. světové války a jejích analogií nemusím. A ehjle. Už mám nahraných nějakých 18h a rozhodně mě to nepouští. Přijde mi, že Prey má takový potenciál v tom, co vyprávět, super prostředí kde se může odehrávat ... to prostě není možný, aby to někoho nebavilo *5*
  • Video: 20 minut gameplay záběrů ze hry Zaklínač 3: O víně a krvi.

V 11. minutě jsem objevil kvalitní materiál na honění, kdyby měl někdo zájem.
    • bože to je trapné jako celá hra a komunita okolo této frašky pro nerdy....
      • Still
        Jsi to nerozjel, co? *1*
      • Grafické možnosti PC verze Final Fantasy X/X-2 HD Remasterdoprovází informace, že hra bude uzamčena na 30fps.

So edgy.
    • Still
      Nuda *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit