Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

PC Gamer Weekender Divinity: Original Sin 2

https://www.youtube.com/watch?v=Uyg9EZtVRSM
  • ringmancz

Spekulace: Roli Geralta ve filmu Zaklínač obsadí Josh Holloway.

Proč ne, dobrá volba. Od Sawyera je ho málo vidět a je to škoda.
    • ucho
      Nepravděpodobné. Jinak o tuhle roli usiluje Vin Diesel.
      • Veskoslav
        Plešatá herečka? Potěš
        • ucho
          http://img.csfd.cz/files/images/film/photos/160/189/160189369_16d54b.jpg?w700
          • Lukyz
            Ten Diesel vypadá trochu jako Vávra v civilu *1*
          • Veskoslav neskutečný mudrc. Ten člověk sežral snad všechnu moudrost světa. Se podívej na rekordmana v počtu Zlatých maling Slye v současnosti... Vin Diesel je béčkový herec, ale ve Find me Guilty ukázal, že není úplné poleno...

Veskoslave neplánuješ kandidovat na prezidenta Zeměkoule?
            • Veskoslav
              No kandiduji, pak Tě zavřu do klece k Jackovi.
          • Veskoslav
            A? Ten film byl mizérie a to, že má falešné fusy? Podívej se na seriál Vikingy, tam najdeš mnohem více adeptů-
            • ucho
              Jsi trochu mimo. Já tady nepřišel obhajovat Vina Diesela. Jen jsem psal, že o tu roli usiluje. Tvé názory na jeho filmové role jsou mi u zadele a cpát mi to nemusíš...
            • Veskoslav
              Nepochopils Ucho. Vin není kdo ví jak skvělý herec, spíše naopak. Typický brakový herec, i ta série FF defacto není nic extra.
            • ucho
              tak tady máš ideálního adepta: https://desirabelles.files.wordpress.com/2008/10/fabio-long-hair.jpg
              Viking: http://d.gr-assets.com/books/1326426202l/808962.jpg
            • ucho
              Chtěl jsem tím říct, že na tu roli nemusí být plešatej. Může si dát paruku. A argumentovat, že nějaký film byl mizérie, je na hlavu. O tom celkem dost rozhoduje scénář a režie. A vybírat adepty jen proto, že má dlouhý vlasy? Zajímavý přístup :)
    • MickeyMutant
      Dementováno.
    • deathfish
      Souhlasím, vizáž na to má
  • Veskoslav

Free Steam key for Planetary Annihilation

https://www.bundlestars.com/en/giveaway
  • deathfish

Bývalí zaměstnanci Lionhead a vývojáři (Simon Carter a Dene Carter) původních Fable by se rádi pustili do vývoje rebootu.

Za to bych byl moc rád, hlavně kdyby to bylo na PC a s CO-OP kampaní *14*
  • Lukyz

The Division - SHD Velcro

Milí lidé se stále najdou *2*
    Jen jsem na Division fóru pochválil práci chlapíka, který tam ukazoval na zakázku udělanou nášivku a on mi ji, jen tak, absolutně za nic poslal? *4*
    • Inquisitor
      Borec :)
    • solomon.short
      super, to potesi :)
    • MickeyMutant
      Co bylo v tom batohu?
      • Lukyz
        *1* Batoh je můj, dostal jsem "jen" tu nášivku *1*
      • Skovanej imigrant.
        • deathfish
          Hodně špatný loot *1*
    • Ronox
      Paráda :)
      • Hej, to jsem chtěl říct já!
  • ringmancz

Tequila Works získala práva na hru RiME.

snad to znamená hlavně vydání na všechny platformy
    • Kozy
      Moc, bych se neradoval, cetl jsem ze sony hre neveri, stejne jako tem vyvojarum. Az prijedu domu, hodim link.
      • ringmancz
        já jsem si o tom včera ještě něco hledal a našel jsem, že Sony jim do toho furt kecalo a nevěří té hře, takže si to odkoupili a Sony ani nemá být publisher, takže pokud hra vyjde, tak i na ostatní platformy
        • Kozy
          Tohle jsem měl na mysli

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=198478087&postcount=354

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=183278187&postcount=128
  • Oznámení PS VR mnohonásobně zvýšilo zájem o PS4 kameru a PS Move na Amazon.

Z deseti kupujících za den se to násobí snadno. Kdo by to taky normálně kupoval, když na to nejsou žádný hry?
  • karlman.hajsky

PS store

Tak už nám začínají výprodeje. Musím říct, že některé hry jsou za opravdu dobrou cenu. Např. Sleeping Dogs za 269 kč.
    • ucho
      některé slevy ujdou, ale řada her už byla ve větší slevě.
    • Knack za 189 Kč taky neni špatný, ale asi radši budu šetřit
  • Lukyz

Elite: Dangerous - 3 projector setup

Výpis všeho co ten chlapík najednou využívá se mi sem ani nevejde, ale pokud jste si připadali se svým HOTASem jako frajer, tak tenhle pán si musí připadat min. jako Han Solo *1*
    • Qwer
      A přitom za pár měsíců by mu stačil jen VR headset, ovladač a pohodlné křeslo.
      • Hanzales
        No hele, ja mam taky zalusk, ale az budou finance, spadne cena jak helmy, tak upgradu na rezervni vykon, mozna bude tou dobou i revize 2 tech VR setu, asi si jeste pockam. Ale priznam se ze mit penize nazbyt, tak do toho jdu taky tak za půl roku, až opadne ta cena pro nadšence už jenom kvůli asseto corsa, prcars a DCS.
        Ale, jak ma clovek uz kokpit kolem sebe, videl jsem i maniky s kokpitem A-10 a spoustou opravdovych funkcnich budiku, tak uz je lepsi se obehnat co nejvetsimi obrazovkami a vysledek je mozna i lepsi ;o)
        Kazdopadne myslim ze VR helma (idealne dalsi verze), sedacka na kuzelu s "pisty" (miniverze ForceDynamics) a poradny volant, to uz bude s troskou benzinu a spalene gumy v misce opodal a vetrackem pred xichtem (idealne otacky podle rychlosti) docela kruta jizda!
    • alladjex
      To je epický ;]
      Vtipný jsou ty zahnutý lasery. Na prohnutém promítacím plátně by měl ještě zapracovat ;]
      • Hanzales
        To je spis tim, ze kamera je nad horizontalnim stredem tech platen.
        Idealni je mit pri tripplescreen hlavu v urovni tech obrazovek, kdyz das hlavu niz, bude se ti to sibovat taky :)
        V praxi si sednes, nastavis vysku, pak spravny uhel, pak to zkalibrujes a obraz ti navazuje jak urovni, tak uhlem. Ale jak pak sednes jinak, nebo se posunes dozadu, samozrejme se ti to rozsype a to byva pak problem pri nataceni, leda by jsi mel go pro primo mezi ocima :)
        Edit: Patent idea, bych udelal maly zrcatkovy periskop a uchyt na hlavu a natacelo by to fakt presne co vidi pri hrani ten hrac (idealni prave na nataceni tehle i zavodnich simu) :)
        Edit2: pri delsim zamysleni by ta optika asi nebyla jednoducha :D
  • Tilwaen

Slevy na uPlay

Zkoušeli jste někdo koupit něco z toho uPlay výprodeje, na který zde Veskoslav upozornil? Na webových stránkách mají jednu položku za 12 €, v košíku se to změní na 16 € a na uPlay je to pro změnu za 15 €. Přemýšlím, že když ještě budu chvíli klikat na různé věci a pokud jejich RNG dá, třeba mi to nakonec dají zadarmo, ale radši se nejdřív optám tady, jestli s tím někdo máte zkušenost.
    • Morraw
      A máš vybranou správnou platformu? Cena se mění podle ní.
      • Tilwaen
        Asi i podle něčeho jiného, protože žádnou platformu, kde by to stálo 12 €, nevidím.
        • Morraw
          Tak asi jejich chyba. Vidím, že stejný problém je u Unity.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit