Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    http://www.cnet.com/news/bethesda-confirms-prey-2-cancelled/

možná se k tomu časem vrátí, ale pochybuju
  • WhySoSad

Evolve

Nazdar, neni tu nekdo, kdo by byl ochotnej venovat mi PC klic k Evolve ? Propasl jsem tu moznost o nej zazadat a rad bych to nahral na utube
    • není tu někdo,kdo už hraje a napsal by mě jak mu to šlape a na čem? *4* Stahuju to na svůj stařičký noťas,tak doufám,že to rozjedu aspoň na 30 fps.. *1* *1*
      • Jack1947
        Pokud máš nv 560gtx tak si v suchu nebo radeon 9800 něco. Jinak asi smůla jako já. *3*
        • No mám starou Atinu 5650m *1* *1* *1* *1* Tak uvidíme,za půl hodiny to bude stažené,tak dám vědět *3*
          • Jack1947
            To budeš moc hodný ale obávám se že to bude chtít minimálně DX11... no.
    • Kdybys napsal vcera tak bych poslal... Nijak extra me ta hra totiz nezajimala.

A tedka behem prvni hodiny alfy to akorat vsem hazi chybu "connection lost" *10* *15*
    • Jack1947
      http://www.polygon.com/2014/10/29/7089307/want-your-key-to-the-evolve-big-alpha-weve-got-20000

http://www.curse.com/news/evolve/49773-get-your-evolve-big-alpha-guaranteed-access-key

http://www.pcgamer.com/evolve-big-alpha-key-giveaway-get-access-to-the-evolve-alpha-here/ No můžeš zkusit tady ale nevím jestli ještě klíče dneska mají.
    • ucho
      http://youtu.be/qOdnV9zGMRw

tady máš nějaký gameplay.
      • WhySoSad
        Děkuji, to je přesně to o co jsem stál *7*
        • jeden mám písni na sinkong(zavinač)seznam.cz pošlu ti ho.
          • WhySoSad
            Díky, už jsem dostal ;)
  • ucho

Spec Ops: The Line Free Game

Přišel mi mail z gamefly, že mám nevyužitej kupón (100% sleva), ale hru už mám, takže mi je to k ničemu. Jestli to chce někdo zkusit použít (jestli to vůbec jde), tak kód: SOSLPTRC34JX7CK2
  • Vypadá to, že Star Wars: Battlefront nakonec nebude third-person, ale first-person střílečkou.

No jakpak by ne. Oni sotva vymyslí něco jiného než další "recolor" od Battlefield3456789. *10*
    • Vypadá to, že Star Wars: Battlefront nakonec nebude third-person, ale first-person střílečkou.

To niekedy vraveli, ze to ma byt third person? Ja som to stale bral ako jasnu first person zalezitost.
      • davskal
        Už vidim jak hraju za hera s mečem ve 1st person...
  • Evolve Big Alpha - kód pro PC

Tak jsem se na to těšil, a oni to dají na víkend, během kterého se nedostanu ke kompu *9* tak snad to využije někdo z vás.

5AXI7-HGLBY-6ZM5D
    • Diky, ja to zkusim.
  • Zdravím, chtěl bych se zeptat zdejších PSkařů, jestli jde nějak samostatně koupit hra na PSN, kterou už mám v PS plus?
    • Jedině to jde v případech, kdy máš z pluska základní verzi a v obchodě je nějaká game of the year edice nebo podobný bundle. Přesně ten samý produkt ti to nedovolí koupit, je to ochrana proti několikanásobnému utrácení za stejnou věc.
      Případně se to dá domluvit přímo se supportem, aby to šlo koupit, ale domluva s nimi je na dlouhé lokte.
    • ringmancz
      nejde, musíš buď počkat až nebudeš Plus nebo si vytvořit druhej účet
  • Draken69CZ

Evolve Big Alpha

CODE for Xbox One:

63G74-9TQ6Y-7RWCM-QXD49-C2KTZ
  • Ronox

Lords of the Fallen

První dojmy jsou docela fajn. Pominu-li trochu vyšší hw náročnost, tak si myslím, že hra bude fungovat jako takový nalákání hráčů na DS sérii. Víc odpouští, ale taky nedává jen tak zadarmo. Některé lokace jsou fajn, ale chybí tomu ta atmosféra DS, ale některý monstra i brnča jsou taky hodně badass. Dobré nápady určitě vývojáři měli a například násobič zkušeností (duší) je dobře vymyšlenej. PC verze mi zatím 2x crashla a shodila ovladače grafiky, tak uvidíme, co udělá patch až vyjde. Neangličtináře potěší určitě lokalizace.
    • Dojmy: grafikcy pěkné...stylizace jako Torchlight pro mě protože D3 jsem nehrál..nic proti tomu nemám je to v pohodě...HW náročnost je vyččí a framerate na core i5 2550K, 8GB ram a 660TI AMP lítá při FHD, vysokém nastavení a zapnutém nvidia turbulence,volumetrickém světle a processingu mezi 30-55 FPS. Paradoxně ani vertikální synchronizace to neudrří a framerate stále lítá místo aby se držel alespoň stabilně na 30..na druhou stranu tearingu jsem si nevšiml..pouze při loadingu sem tam doskakují textury...Loadingy jsou ok pokud nenahráváte frapsem..to je neuvěřitelně protahuje..
      Mechanismy soubojů atd. jsou bezva jakmile se usadite do tempa...hraju soubežně (protože točím) jak DS 2 tak teď LotF a začínám mít problémy u DS 2 jak jsem si zvykl na tu pomalost u teto hry...

Co je ale prů*er jsou neustále crashe hry...ze zhruba 3 hodin hraní my hra padla asi 6x a jednou tak že jsem musel projít přes prvního bosse znovu protože jsem si šetřil expy abych dostával lepší loot...bohužel to v jakém stavu to teď padá na PC absolutně znemožnuje nějáké konzistentní hraní a šetřit si expy na později se nevyplácí protože je pravděpodobné, že hra padle a když jí neuložíš jedeš od posledního checkpointu...Tuhle jsem nahrával první část LP a po 50ti minutách my hra padla a já teď musím projít pro druhou část celých 35 minut znovu!!!! To je k velmi nepříjemné..
      • Ronox
        No já mám silnější sestavu (i7 3770k, GTX 770, 16GB ram) takže průměrně mám vyšší framerate, ale za to mám často fps dropy. Padlo mi to 2x za nějakých 7 hodin a vždycky to shodilo drivery od gpu. Jinak jo je to trochu pomalejší, ale teď chodím v lehké zbroji a mám dva krátký meče a jsem v "zeleným" takže mám nejrychlejší možnou kombinaci. Ještě vlastně ty "bodáky" jsou rychlejší. Stylizace není zas tak "komiksová" jako je Torchlight nebo D3. Je to spíš takový evropský DS a je tam místama vidět ten podpis bývalých vývojářů z CD Projektu.

Jinak kamera a ovládání je úplně to samé, co v DS. Hraju to na gamepadu, protože schéma ovládání je úplně stejné jako u DS a hraje se mi tak lépe. Jinak jak říkám. Nemá to tu atmosféru DS a je to takový hodně nevýrazný. Animace jsou super a tak, ale je to doopravdy chudý příbuzný, ale zase to není rozhodně špatná hra. Zatím takový slabší nadprůměr.
        • To bych byl také rád za dva pády za 7 hodin...bohužel..doufám, že to vyřeší nové ovladače nebo patch.Pravdu máš, že to není tak komiksové jen pastelové respektive typické fantasy od evropanů. Kamera zlobí jen ve vyjímečných případech ale to i v DS. Co mě spíš vadí je že je poměrně pomalá takže věci jako roll backstab atd chtějí více cviku protože jdeš z části "naslepo" když odhaduješ kam asi nepřítel promáchl. Částečně to řeší lock on. Ovládání v pohodě taky gamepad. Používám druhé schéma kdy je jump na B protože to tak mám i na DS ale vadí my ten běh že se aktivuje LSdown..uvítal bych ho jako u DS podržením B ale to už jsou jen osobní preference.
          Animace jsou dle mého lepší jak u DS a acting npc a dabing je úplně jinde. Bohužel hudební doprovod je velmi chabý..soundtrack jsem ještě neměl možnost slyšet ale nečekám, že se přiblíží k tomu z DS.
          Mě spíš než příběh atd. zajmají mechanismy hry a ty my nabízí něco jiného než DS takže jsem spokojen. Tahle hra určite spadne do mého repertoáru challenge runů jako tomu bylo u DS2. Je zde i pár věcí, které dělá hra líp jak DS např. ten násobitel expů pokud neumřeš nebo nerestuješ..vyloženě věc pro challenge run, nebo zabití bosse dle určitého requirementu jako např. nedostat dmg, neblokovat atd.
          Pro mě příjemné zpestření DS2 runů a výplň před bloodborne.
          • Ronox
            Jo pod to se klidně podepíšu. Jinak k tomu sprintu, tak základní schéma ho má jak na LSdown, tak i na A.
    • podle mě to nebude fungovat jako lákadlo na DS, tohle je strašně lehké proti Demon Souls či prvnímu Dark Souls, myslím, že to je úplně jinam mířené než bylo Dark Souls a Dark Souls využili jako reklamu a samozřejmě totálně zkopčili některé prvky. To kopírovaní a i tu částečnou casualitu bych odpustil, jenže problém mám se stylizací a atmosférou - ta je prostě nulová a to je problém...
    • Keyz
      Mě by zajímala kamera a ovládání na PC. (jestli to na tom hraješ).
      Z videa kamera vypadá lépe uzpůsobena PC a ne tak "těžkopádná"....

Jinak, kdyby to někoho zajímalo tak hra používá krom steamu tuhle ochranu: http://www.strongbit.com/execryptor.asp
      To je také důvod proč není "craknutá"
      • Jack1947
        Vždyt cracknutá je jen ne "oficiálně" nějakej crack je... netuším zdali frčí mimoto lokalizace je potěšujicí.

Moc se toho dneska nelokalizuje.

Takže oprava lol, není asi funkční crack a to je celkem vtipné *2* , hlavně aby se z toho nestal kult Starforce který mimojiné mrvil mechaniky. (což pochybuji).
        • Keyz
          Já, to sledují a ochrana u hry není prolomena a jen tak nebude. Navíc jako vždy podobné ochrany jsou problém i pro majitele her. Tohle, zrovna více zatěžuje procesor, protože to musí během hraní řešit kromě hry navíc i kódovaní pro danou ochranu. Tedy opět nějaká komedie i když ne taková jako Starforce. Ale z těch složitých ochran je asi ta nejlepší. Nemusíš nic řešit a hraješ. Ubi h*vno + steam je pořád ultimátní debilita.
          - Navíc již působí aktivně málo warez skupin.
          • Jack1947
            To jo ale ani vlastníci originálu si pak nemusí stěžovat na jejich záslužnou práci. Njn bohužel ted už by tomu nasadily korunu kdyby za cracky na legálně vlastněných her dávali banány třeba na steamu nebo origins...

Ted nevím jestli je originál lepší či pirát, v mnoha případech. *7*
            • Jack1947
              Jávím no, demence na ntou... *8* , Starforce je pravda že pořádně zatopila a cracky vycházeli až po několika letech, nejstarší tuším 7let nebo kolik. To už se opakovat snad nebude, ovladače ochrany co kurví akorát systém.

Jo, klacky pod nohy sami hráčům, njn ale pc no holt zpirátěná platforma.
            • Keyz
              Tak jak psal tuším někde M. Rybka. Díky crackům a emulacím můžeš spustit starý SW o který se jíž nikdo nestará apod. A také vyhodit ty některé zcela otravné ochrany. To sice již dnes tolik neplatí ale dříve byly šílenosti... Borci řešili jak co nejvíce zkomplikovat hraní vlastní hry pro lidi co si to koupí a pak to stejně někdo cracknul a hrálo se to pohodlnění s crackem *15* To bylo neskutečný.
    • Na čem to hraješ a jak ti to šlape? Tam jsou cz titule? Tak to potěšilo, jsem myslel, že ne.
  • Steam Halloween Sale

Nic moc teda, zadny vyrazny slevy.... je tam nejaky titul ktery by byla skoda minout, nebo kterej je podle vas nejlepsi z cele akce?
    • já pořídil typing of the dead kolekci, na to se fakt těším, naposledy jsem hrál původní typing of the dead z cédéčka ke score, ale tam nešla nastavit klávesnice (hledání anglickejch znaků fakt trvalo dlouho, takže jsem neměl dál ve hře šanci)... teď by to jít mělo, tak budu kosit a zároveň cvičit prstíky ;)
    • No ja zatim koupil "Vampire: The Masquerade - Bloodlines" a "Alan Wake Franchise Pack". Obe hry maj slevu -75% *4*
    • ja jako verici nic kupovat nebudu protože neslavim haloween ale svatech vsech svatych
      • Taky nesnasim emericky svatky, ale abych kvuli toho nekoupil levnou hru, tak to ne *1* *1*
  • Evolve Alpha

Tak dneska jsem obdržel email s kódem k přístupu do Evolve Alpha, stahování už běží, zabírá necelých 13gb. Tak jsem na tu hru zvědav..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit