-
Battlefield 3 minor patch
Jestli jsem něco nepřehlédl, myslim že by si zasloužila Bleskovku taky výborná zpráva o vydání patche pro Battlefield 3, který nejen že nic zásadního nevyřešil (na co čeká tisíce hráčů už měsíc dva), on ještě zařídil, že si nezahrajete vůbec. WHOAAAA, super. Patch způsobuje "vykopávání" hráčů ze hry díky slavné anticheater ochraně Punkbuster. Nasraných lidí co nemůžou hrát a diví se to vyšlo za paskvil je opravdu hooooooodně. Řešením je snad update serverů, samotní uživatelé nic nezmůžou. Docela síla... -
Evropská reklama na PSV je sice hezká, ale jelikož se v ní handheld skoro neobjeví, těžko ho...
Reklama není o tom, že vám nějakej kkt bude mávat s produktem minutu před ksichtem a říkat jak je to kulervoucí .. většina neovco lidí tyhle hnědorozmazy okamžitě přepne a čau nazdar. Reklama v první řadě musí zaujmout a to se téhle reklamě daří .. kdybych viděl hned na začátku ten krám co mě vůbec nezajímá tak to přepnu. *16* -
Ted čučím, Portal na 7. místě a Portal 2 na 17. místě? Co to.. *11*
-
Bioshock 1 měl konce 3 - good/bad/neutral, bioshock 2 jich měl 6 :)
-
Bohuzel, kazda soutez, kde hlasuje verejnost, neni soutez kvality, ale soutez popularity. Takze dava smysl, ze nejprodavanejsi hry jsou na nejvyssich mistech. Prekvapilo me i GTA IV na 18. miste ... konec mi tam prijde takovy obycejny a mel jsem za to, ze jej dohralo hodne malo lidi.
Jen by me zajimalo, kdy ta anketa byla delana, protoze v zebricku jsou vsechny dily Assassin's Creed krome Revelations, ktere imho melo nejsilnejsi konec ze vsech ostatnich dilu serie. -
Úplně poslední předtitulková scéna
s atentátem na Kennedyho zas tak špatná nebyla, ale že by tohle byl nejlepší konec všech dob... -
Taky si nevzpomenu, jak to dopadlo, ale dobře si pamatuju, že prokousat se ke konci bylo nepopsatelný martyrium. O miliónech vietnamců, které jsem pozabíjel, se mi zdálo ještě hodně dlouho...
-
6? Jestli si dobře pamatuju, tak byl jenom dobrý a špatný konec podle toho, jak kdo sestřičky zachraňoval nebo zabíjel.
-
Tím pádem jsme národ homosexuálů *1*
-
Nejsmutnejsi na tom je,ze cod ,jako jedna z nejprodavanejsich her, je jednou z tech,ktere reprezentuji herni prumysl.
Pak se nedivim,ze lide hrami nepolibeni nad hraci ohrnuji nos *1* . -
Mno je to prinejmensim usmevne,co si budeme povidat *1*
-
Taky se mi to už nějak vykouřilo z hlavy, tuším, že tam byla ta ptákovina s imaginárním "kamarádem". Ale v tom žebříčku by se našla minimálně polovina her, které měly finále lepší. Bohužel je nevíce hráčů CoD, takže to muselo zákonitě dopadnout, tak jak to dopadlo.
-
Nejlepe zakončenou videohrou je (podle výsledků hlasování) Call of Duty: Black Ops. Tento výsledek...
jak to dopadlo? Už si ani nevzpomínám.. Zato na 6 možnejch konců Bioshocku si pamatuju dobře.. -
Sratchky...
Velmi užitečné věci, si chtěl říct, že ? -
Když si lidi dají do prohlížečů sr*čky jako adblock tak se nediv, že bude více reklamy.
-
No to nevím, já ju viděl teprv teď.
-
-
Reklama
Jů, pěkný!
Reklamička už i v komentech, děkujem! -
Jindřichu tak to se radši drž jen her featurujících pouze lidský ensámbl.
-
nahodou, cinska komunita bude saliet