Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    v dnešní době se nesouhlas dává většinou najevo tak, že nekupuješ jeho výrobky, nevyužíváš jeho služby, popřípadě kupuješ výrobky u konkurence. toliko k firmám a když se ti nelíbí jednání některé firmy (aby mohla firma fungovat, musí tvořit něco, za co jí lidé dávají peníze, a aby přežila, musí být většia lidí s její nabídkou spokojena). jinak jestli se ti nelíbí něco u nějaké firmy, napiš jim a řekni, co ti vadí. třeba si to někdo přečte :) já včera psal do ubisoftu. co se týče okrádání o osobní informace, je třeba rozlišovat to, když někdo někomu ty osobní informace dá záměrně s tím, že mu dělá dobře, že to ostatní vidí, oproti tomu, když ty informace ukradne někdo anonymní, ke kterým se teď hlásíš... k pravopisu se to stočilo, protože jsi začal mluvit o idiokracii (a to ještě neznamená, že ti tu angličtinu musím věřit...) a navíc mi tvé smýšlení nepřijde příliš rozumné.
    nechápu moc, čeho chceš docílit snahou shodit facebook. a komu tím vlastně uškodíš. řekl bych, že to odnese dost uživatelů, které to například nemusí potěšit, protože onu službu využívají. s takovouhle logikou už můžeš vyrazit klidně proti blizzardu a wowku, kde tráví někteří lidé mnoho hodin. každý má ve svém životě nějakou zálibu, něčemu se věnuje. pro řadu lidí na světě je to teď třeba facebook. jestli je to dobře nebo špatně by si měl rozhodnout každý sám. touha mstít se je ubohá vlastnost.
  • MidnighT91
    krásná diskuze škoda že se to opět otočilo k pravopisu, bohužel ale musel bych se za to pomstít sám sobě protože jsem se češtinu učil na vlastní pěst, můj rodnej jazyk je angličtina... Nicméně můj názor nezměníš, nesnažím se schovávat za anonymitu internetu a na bohatství těch firem kašlu ale pokud je špatné jejich jednání, pokud nedodrží co slíbí a serou zákazníkům na hlavu, pokud lžou a okrádají nás o osobní informace, pak budu s radostí tím anonymním zbabělcem co ale pro změnu něco dělá než abych bědoval že se my jednání sony nelíbí a prostě ho přijal s tím že nic nenadělám... Kybernetický útok dokonalá msta protože můžete opravdu uškodit a dát jasně najevo že se vám něco nelíbí... Nebo je snad lepší jít a házet sony do oken vajíčka s tím ať vrátí podporu linuxu ??? akorát by se vám vysmáli a ještě vás zažalovali za špinavé okno a obraly vás o všechen majetek...
  • Od toho tu máme tlačítko "upravit" *3*
  • bobsh
    a já jsem taky tupec a nedokážu si pohlídat nadpis *1*
  • bobsh

Nintendo údajně zvažuje přejmenování chystané next-gen konzole Wii U.

Lidi jsou tupci a nedokážou svěřený prostředky užívat s mírou. To ale z Facebooku nedělá zlo, kdyby nebyl FB, tak lidi visej u něčeho jinýho...
  • Aliens: Colonial Marines potřebuje ještě nějaký ten čas na dokončení. Uvidíme, zda vyjde nové...

To je jak dalsi Duke... Porad odkladani, porad potrebuji na neco cas a pak to dopadne na ... Ja tedy Dukea nehral, ale co jsem slysel *3*
  • ucho
    ano, všechno je teď virtuální, proto mi přijde, že předvádíš chování prvotřídní zbabělosti, co se chce schovávat za anonymitu... :) takové to nevinné škození bez reálného důvodu. něco jako "microsoft je zlý a má moc peněz, pojďme mu něco provést", "sony je zlé a má moc peněz (asi ještě :) ), pojďme jí něco provést", "facebook je zlý a zuckeberg má moc peněz, pojďme mu něco provést". doufám, že se nechceš mstít i svým učitelům ve škole, kteří tě nenaučili česky :) v tomto směru máš jedinečnou šanci s částí idiokracie bojovat, takto ji svým písemným projevem podporuješ.
  • MidnighT91
    Máte dobré a rozumné argumenty ale porovnáváte tu hrušky s velbloudem... To s těma automatama a veřejnou dopravou jsou dobré příklady ale s facebookem se to nemůže porovnávat tohle je něco úplně jiného, shozením facebooku nevznikne žádná fizická škoda (když nepočítáme ušlé příjmy už tak dost zazobaného Zuckerberga) všechno je jen virtuální... Vždiť se zamyslete nad tím jak moc budou další generace lidí zdegenerované jestly se facebook po pár letech rozšíří o další miliardy uživatelů kteří budou celé dny trávit klikáním na svoji virtuální farmičku a šťoucháním rádoby kamarádů... Co o sobě lidi prozradí je jejich věc ale za to jaká je facebook vymejvačka nikdo z nich nemůže... Welcome Idiocracy
  • GlaDOS
    Facebook je dobrá věc, když se umí používat. To, že si spousta lidí neumí nastavit soukromí a zveřejňují tam každý svůj prd je věc druhá. Když neumíš pořádně řídit auto, taky je větší pravděpodobnost, že můžeš nabourat. Máme tedy rušit všechna auta a dopravu nechat jen na extra "spolehlivé" hromadné dopravě?
  • braveman
    MidnighT91: To já ještě ráno ani nevstanu a už zapínám tuhle diskusi, mám si taky připravit zbraně? *1*
  • ucho
    MidnighT91: uživatelé mají možnost si na facebooku nastavit větší soukromí, mohou ho využívat s rozvahou, uživatelé sami rozhodují, co si tam dají. někteří lidé jsou prostě rádi středem pozornosti, prozrazují na sebe věci. ale tohle má v rukou přeci uživatel. je to dobrovolná služba... někdo má závislost na drogách, někdo na hracích automatech. automaty jsou taky zlo ne? tak co kdybys chodil po hernách a lepil do díry na peníze žvýkačky, aby tam ty lidi nemohli házet peníze? uděláš dobrý skutek a je to správné řešení tohoto problému?
  • MidnighT91
    facebook je zlo copak to nevidíte, miliony lidí jsou na něm závyslí a nevydrží bez něj ani den, vedšina lidí co znám ráno co vstane zapne facebook ještě před tím než jdou vůbec na záchod... Facebook je ten největší vymejvač mozku vůbec a to nepočítám to že ukládá veškeré informace o každé osobě (ne jen těch co mají profil ale i o těch o kterých se z profilu uživatelů dozvědí) navíc smazáním profilu se nic neřeší... Kdyby byl ten útok skutečnost tak bych snad chodil po ulici a rozdával letáčky aby se lidi připojili... Pokud si někdo chce dobrovolně ničit soukromí ? kde to žiješ Aoyagi soukromí už je v dnešní době jenom mýtus nic takového už v podstatě není, jediné soukromí představuje tvoje vlastní mysl a můžeme jen spekulovat jak dlouho nám i tenhle poslední zbyteček soukromí zůstane...
  • Správně, pokud si někdo chce dobrovolně ničit soukromí, tak prosím.
  • ucho
    tak tu své myšlenky rozveď. proč máš potřebu útočit na facebook, co tě k tomu vede :)
  • MidnighT91
    Jo škoda máš pravdu teď jsem si přečetl že to popřeli, ale člověk stejně nikdy neví... Každopádně za sebe bych neváhal se k hromadnému útoku na facebook připojit...
  • Vidím další trapné video Anonymous. O to trapnější, že sami Anonymous popřeli jakoukoliv spojitost s tímto paskvilem.

Co vidíš ty?
  • MidnighT91
    Připojte se pokud vidíte to samé co já !!! http://www.youtube.com/watch?v=iCRb15C4ru0&feature=player_embedded
  • Zaklínač 2 na Xbox prezentace LIVE..!!

http://apps.facebook.com/thewitcherlive/
  • Anonymous se dnes v 18:00 chystali zaútočit na stránky Ochranného svazu autorského (OSA). Stránka...

Uteč nebo bojuj!
  • Anonymous se dnes v 18:00 chystali zaútočit na stránky Ochranného svazu autorského (OSA). Stránka...

Tak jo teď tvrdí opak, takže si měl pravdu no sry :D *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit