Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson

Povedená fanouškovská malba (obsahuje spoilery!) s motivem The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Dá se digital art označit jako malba...?
  • Deep shadows

Připomeňme si Xenus 2 White gold war in paradise na novém traileru :
    http://www.youtube.com/watch?v=e1HsiLYowlE&feature=related
  • holec89

Metalová verze úvodní skladby z The Elder Scrolls V: Skyrim, kterou vytvořil kytarista skupiny Equilibrium...

tak ta je paradni :) chybelo mi fus ro dah
  • Inquisitor
    A nebo by nemusel dělat nic a umřelo by ještě mnohem víc lidí. Všechny zachránit nejde, jejich prostě moc.
  • Bill Gates je lepší než Batman.

Je sice hezke zachranovat zivoty, ale bohuzel v te zemi zachranis 5kk lidi pred zloutenkou a misto nich umre 5kk lidi, protoze nemaji jidlo :(
  • MickeyMutant

Ubisoft mění DRM Anno 2070

Aktualizace pro bleskaře - benevolentní Ubisoft obyčejným smrtelníkům umožnil libovolně měnit grafickou kartu a neplýtvat přitom aktivacemi Anno 2070: http://www.guru3d.com/news/ubisoft-changes-anno-2070-drm-after-guru3d-critique/

Tohle zahřeje u srdíčka - přece jen v ubivedení sedí laskavé, moudré a chápající bytosti. Jen jim vždycky musí někdo nakopat, aby z nich ta laskavost vypadla.
  • V Counter-Strike: Global Offensive easter eggů odkazujících na Half-Life.

Ta věta nedává smysl.
  • God-of-War

Moc nechybělo, a takto mohla vypadat konzole Sony Playstation.

tohle se mi stalo několikrát:D... zajímavé,,, reagoval sem na battlefield a skočilo mi to na ps1 :D
  • MrSanta
    A pak že nejsi.... nee, jenom žertuji *3*
  • Jak by to vypadalo, kdyby v Battlefield 3 existoval mod, ve kterém byste si mohli vybrat jen mezi helikoptérou...

super video a jeste lepsi hra :-)
  • To štve snad všechny, ale je to jediná věc, kterou DICE neopraví, protože mizerné to bylo i u předchozích Battlefieldů.
    Spíš bych chtěl, aby poté, co má hráč méně než řekněme 10% zdraví, musel najít lékárničku, jinak umře. Horší než ten hitbox je, když čumím na týpka, co mě sundal a mu zůstalo 1% nebo dokonce 0% života o on si dál běhá, jak kdyby nic. *9*
  • No na stránkách Advent(r)ure Game studio se jednou za měsíc vyhlašuje pick of the month, to by šlo zařadit do rozcestníku... i když ono to často je pořád dokola to samý.
  • Však v pohodě, každý rád něco jiného. Já rád všechno pohromadě, jelikož mám na facebooku nějaký diskusní skupiny co se profesních záležitostí týče, tak mi přijde pohodlnější, když mi tam vyjedou i aktuální slevy na hry. Tak doufám, že se to uchytí, protože většinou nemám čas ani na sledování toho steamu a gogu *15*
  • Amylee.Anderson

Fanouškem vytvořené, leč velmi povedené sošky Turianů z Mass Effect.

Awwwww *14* *14*
  • ucho
    tak znovu, něco takového již existuje, i na českém webu. facebook není jediné místo na internetu... samozřejmě neříkám, ať tam nikdo nechodí a nečerpá z toho informace, ale jaksi to není nic nového, nic, co by nebylo už dřív. a řekněme, že aktuální informace tam stojí za prd... :) kvůli steamu a gogu to opravdu není potřeba, když tyhle weby mají akce v konkrétní časy a ne náhodně...
  • Teď Tě nějak nechápu... to jako musíš být na fecebooku pečenej vařenej? Vždyť se tam stačí mrknout jednou za den a nic Ti neuteče. Prima je na tom to, že je to komunitní záležitost českých uživatelů = kdokoli najde něco zajímavýho ve slevě, může to tam přihodit a upozornit na to ostatní, tak jak se to třeba děje občas tady na diskuzi. Přijde mi to opravdu pohodlný. A samozřejmě Tě nikdo nenutí ty uvedený hry ve slevách kupovat, každý si to vybere přeci podle toho, kdy mu přijde daná cena atraktivní.
  • No právěže spíš naopak. Asi mu klesla hladina alkoholu a drog na neúnosnou hranici. Na co máte ty příspěvky? Kupte mu něco. *16*
  • Zavzpomínejte na kouzlo starých adventrur s nových indie titulem ^_^.

Bleskař neco pil? Adventrur s nových indie titulem ^_^? :D
  • Zavzpomínejte na kouzlo starých adventrur s nových indie titulem ^_^.

Dobrá je například stránka: pcdddeals.com
    Je to souhrn všech zajímavých slevových akcí na portálech digitální distribuce aktualizovaný několikrát denně.
  • Ringwraith
    V akci jsem ho tam kupoval kolem 80 Kč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit