-
Kliknout na odkaz v bleskovkách, potom na obrázek, otevřou se v plném rozlišení do nového okna... a pak už s s nimi dělej co chceš *3*
-
Studio Ghost Light (Shadow Hearts: From The New World) chystá na čtvrtek nějaké PSP oznámení.
Ghostlight je pouze mizerný lokalizátor (např. tragický Agarest) a distributor. S vaším pojetím krátké zprávy by někdo snad i uvěřil, že mají na starosti skvostný Shadow Hearts. -
Čtyři svěží wallpapery s motivem hry The Last of Us pro Vaši plochu.
Ešte by som potreboval poradiť ako ich stiahnuť :) -
nebo si bleskař zachoval zdravý rozum, protože "několik tisíc her" je tak jako tak slušný kec, který nemůže brát nikdo vážně...
-
Swen Vincke: „V herním průmyslu bych nebyl, kdybych v mládí neupirátil několik her.“
Už to tu píše USER47, ale připadá mi to zajímavé, tak se zeptám přímo autora bleskovky: Swen Vincke píše doslova, že jako teenager hrál ilegálně "několik tisíc her". Proč se tady objevuje zpráva, která to redukuje na "několik her"? Je to jenom nepozornost při překladu, nebo chce bleskař zabránit pirátské tsunami, která se dozajista vzedme, když si to čtenáři Games přečtou ve správném znění?*4* -
Na tohle bacha chyba neni ve vyroku, ale v prekladu. V originale je 'many' tedy 'mnoho'. A 5.1 neni zase tak spatne skore vzhledem k tomu, ze na metacritic se vetsinou hodnoti v absolutnich hodnotach 0 a 10.;-)
-
V 52. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Deus Ex: Human Revolution, 2. L.A. Noire:...
Sakra ten čas letí... -
A narozdíl třeba od Bioware maj spoustu nápadů a talentovaný psavce:).
-
V 52. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Deus Ex: Human Revolution, 2. L.A. Noire:...
Rok 2012 uz ma 52 tydnu? -
Sice je celosvětovej, ale vzhledem k odlišnejm časovejm pásmům je logický, že celej svět najednou tam nikdy není. To číslo je velmi pěkný.
-
Larian jsou sympatičtí lidi, dokonce na maily s technickými problémy u jejich her reagují superrychle (u mě 3 hodiny) a jsou ochotní. Mě třeba Divinity 2 padalo při přechodu ze základní hry na datadisk, poslal jsem jim save a dostal zpět save ze začátku datadisku. Taky třeba posílají lidem s problémy s DRM exáč bez DRM... Prostě luxus. Víc takových a méně EA-like namyšlenců.
-
To číslo se bude pravděpodobně dost blížit počtu online hráčů na jednotlivých konzolích... Takže kupní síla Steamu není zrovna malá, zvláště když nejde o jedinou distribuční platformu na PC (GOG, GG, GMG, retail...).
-
Hra Super Meat Boy zaznamenala minulý měsíc miliontou prodanou kopii.
to byla určitě ta moje :) -
Včera bylo ke STEAMu připojeno rekordních 5 012 624 uživatelů najednou.
to neni moc vzhledem k tomu z steam funguje celosvetove. -
Taky tam píše, že spoustě z nich věnoval třeba jen 5 minut:).
-
Čtenáři Famitsu rozhodli o padesáti nejlepších hrách od Nintenda.
Najlepšia hra na Nintendo aku som hral bola GoldenEye 007 na Nintendo 64 a hlavne MP :) -
Tolik jich snad ani není ne? To hraje dodneška. *16*
-
blbost ses ty
a ty tvoje prispevky, tvoje nazory, tvoje demetni fotka :D sry chlapce ale ty ses proste vyplej :D -
Ještě upřesnění, nemluví tam o několika upirátěných hrách, ale o několika tisících upirátěných her.
-
Těšim se na hru kde budu běhat po voze od hnoje a rubat rytíře do hlavy cepem...a hlavně budou tam ty jeho slavný záchody