-
V PC verzi Call of Duty: Modern Warfare 3 brzy dostanete možnost nastavit si FOV (zorné pole).
"brzy" *1* -
*7*
-
asi odborník na RTS byl po tiberium wars v komatu a nikdo jiný se neodvážil to vyzkoušet :)
-
Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...
proč tu vlastne nemate recenzi na Command & Conquer 4: Tiberian Twilight ??? -
Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...
-> Není šance, že bych si to, jako velký fanda série (hrál sem všechny díly, až na C&C 4 a nevim co každej remcá, ale Renegade bylo super) koupil. Podle mě by mohli začít dělat to, co v poslední době bolí snad každýho = vymyslet novou značku!
Nechte mrtvoly spát! -
Podle analytické firmy Cowen se prodalo méně než 100 tisíc kusů Wii verze Call of Duty: Modern...
Příště to už na PC vycházet nemusí, nikomu to chybět nebude. -
Znám... sorry no, špatně jsem to formuloval, že jakoby to píšu proti tobě, když s tebou souhlasím.
-
Ano, ale asi neznáš to kouzelné slovíčko sarkasmus?
-
>tak jen vidím jak se někdo rozplívá nad tím, že to dělá Bioware, ti přeci nikdy žádnou hru nepokazili.
Tady ano... a souhlasím a dodávám, že to platilo tak možná před těmi šesti lety... -
Koment jsem změnil, jelikož WoW2/Titanik 2 zmiňuji i níže.
Ale ano, v tom původním jsem ho měl na mysli. -
Psal jsem něco o záruce kvality?
-
Nemyslíš náhodou WoW2?
-
Ano, pravděpodobně velmi rychle. Blíží se totiž vydání Titaniku 2, jak bývá jejich nejbližší hra někdy nazývána.
-
však oni o ten status velmi rychle přijdou. Pak už bude jejich jméno representovat jen velikost, ne kvalitu.
-
Překvapení brácho.
BF3 je konzolovka. MW3 je konzoloka. Skyrim je konzolovka.
Vývojáři, kteří tvrdí, že multiplatformní tituly zaměřují na PC použe mažou med kolem huby takovým naivním PC hráčům jako jsi ty. -
Nová Zelda možná od Retro Studios
Fuck yeah.
http://www.industrygamers.com/news/miyamoto-says-retro-might-get-a-crack-at-legend-of-zelda/
Udělali Metroid Prime, čímž oživili a inovovali značku Metroid. Udělali Donkey Kong Country Returns, čímž inovovali i vzdali čest značce Donkey Kong.
Retro ví co dělá a může přinést do série nutný novinky a inovace a zároveň zachovat vše, co dělá Zeldu skvělou. -
Hmm, Bioware a záruka kvality. Kde žiješ? V roce 2005?
-
Je zvláštní, že poslední dobou dělá skoro na každé hře Bioware. Ti nahoře jsou pěkně vychcaní, těží z jejich dobré pověsti a tak se snaží přemenovat všechna studia na Bioware a ti hlupáci jim to žerou. V každé diskuzi když oznámí novou hru, tak jen vidím jak se někdo rozplívá nad tím, že to dělá Bioware, ti přeci nikdy žádnou hru nepokazili.
-
IndieCity -> digitální obchod zaměřený na indie tituly.
jako kdyby to bylo něco jedinečného...
http://www.indievania.com/ -
jen houšť! Degradace značky Bioware v plném proudu