Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spravi retez v kuchyni?
  • @Odulin
    Což de, kuji. Takže si to při nějaké -75% akci i koupím a zamořím si počítač mimo hrou i několika otravnými "features".
  • Core
    *12*
  • Ale kdeže! Nech toho rouhačství!
  • podle jejich twitteru se nejedna o klasickou "maintance", ale o neocekavane problemy
    a uz to pry nejde pekne dlouho.. cca 6 hodin?
    na forech se suska ze za to muze launch swotoru :)
  • Ja bych to teda tragicky rozhodne bral.
  • Odulin
    Jj, ale nebral bych to tak tragicky.... prostě jen maintenance downtime. Max. za pár hodin to najede a můžem si hrát na vojáky dál *2*
  • Já jedu od začátku BF3, sice ne moc často, a taky si myslim, že je to poprvé. Je to smutný, nebejt Originu, tak je BF3 bomba.
  • Odulin
    Nejedu od úplného začátku...koupil sem 20.11 a od tý doby jsem žádnej větší problém neměl..až dneska.
  • No jo, ale je to lepší než z toho úplného začátku? Já jestli si ten BF3 vlastně někdy koupím.
  • Odulin
    *1* Pěkně. No jo dneska je to nějaký hnědý. Pár map už jsem z přídavku dal, ale teď se milej origin odmítá přihlásit.
  • já se totiž pomodlila a ono to zafungovalo. aspoň bude manžel fungovat jako manžel
  • Porodní bolesti Originu stále trvají? No? Já tu otázku myslím vážně.
  • Odulin
    Taky nejedu:(
  • Origin

Padlo to jen mě, nebo jsme v tom všichni???
  • Starhawk nebude podporovat stereoskopické 3D.

tyhle důvody já znám;), co mi vrtá hlavou je to, že se jako herní vývojáři nechtějí pochlubit tím, co umí. Vždyť i třeba takovej Jágr mohl už dávno pověsit brusle na kolík a přesto to neudělal, protože hokej je to v čem je dobrej, tak proč by měl jenom sedět a utrácet vydělaný love.
  • Malleth
    Damn!
  • Mym tipem je strategicke JRPG "Gungnir"
  • Atlus USA bude vydavatelem nové hry, začínající na písmeno G.

Bohuzel ne. Podle nejnovejsi napovedy je poslednim pismenem R
  • Malleth

Atlus USA bude vydavatelem nové hry, začínající na písmeno G.

Gargantuan Souls

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit