-
VGA 2011 - Střílečku roku se stalo Call of Duty: Modern Warfare 3, na pódium to přišel oznámit...
Jasne, datadisc kterej pojebal i co fungovalo v MW 1 a 2 nejlepsi strilecka roku. Cool story bro. -
Jak by mohlo vypadat MineCraft 2 odhalí fanouškovský trailer.
Skvělá práce! Kraťounký videjko ale perfektní, osobní top 10 2011. *16* -
Smazat prosím
Double post. -
VGA 2011 - Bastion získalo ocenění Nejlepší stažitelná hra roku, Nejlepší originální skóre...
Bastion je parádní, ale na Trine 2 si neškrtá (alespoň u mě). VGA je fraška, když ani nebere v potaz hry z celého roku. -
Já vim, jen mě to hrozně vytočilo a potřeboval jsem to vyventilovat :)))
-
nenapsal bych to lip,beres me to primo z huby
-
EA DICE zanechalo na ostrově Wake Island ve hře Battlefield 3 pomník pro všechny, kteří na tomtéž...
tam se musim dnes podivat :-) -
Já ani na HL3 nečekal. Nebylo to oficiální a tomu se nedá moc věřit. Souhlasím, že Portal 2 si to maximálně zasloužil. MW3 si to maximálně nezasloužil.
-
VGA 2011 - Hrou roku se stává The Elder Scrolls V: Skyrim. Dále bylo oceněno jako nejlepší RPG...
Byvorně :-) -
VGA 2011 - Střílečku roku se stalo Call of Duty: Modern Warfare 3, na pódium to přišel oznámit...
ta sra*ka dostala ocenení za nejlepší akci roku ? dělaj si pr*el ? snad nejveci sklamání rku, uplná blbost, pro mě je nejlepší akce všech dob BF3 pokud beru multak, a kdby sem měl letos brat singl tak jasně crysis 2 a ne naka blbost jako je COD, poslední cod co mělo uroven bylo MW2 -
VGA 2011 - Hrou roku se stává The Elder Scrolls V: Skyrim. Dále bylo oceněno jako nejlepší RPG...
Hype vyhrál.
Dávám 10/10. -
VGA 2011 dojmy...
Vše co jsme se z letošního VGA dozvěděli bylo už předem velmi pravděpodobné, proto mi to celé přišlo takové zbytečné. Mám upřímnou radost z ocenění Portalu 2, nechápu střílečku roku CoD a sem rád že hra roku spadla do správných rukou. Ale kde je něco co by hráčům vyrazilo dech? Upřímně nepatřím mezi fanoušky jediné hry, kterou oznámili.. v podstatě mi je to jednou. Čekal jsem na Half-Life 3, opět a už po několikáte marně. -
VGA 2011 - Blizzard převzalo ocenění "Games God" (Herní bůh).
Byvavalo.Bohuzel,Blizz uz davno neni co byval. -
Tak to je dobrej vtip *7* -
Šmarja pročti si adekvátní diskuzi .....
-
díky *3*
-
viz. bleskovky (hodil jsem info nahoru pro nově příchozí)
-
VGA 2011 - Nejlepší bojovka roku je Mortal Kombat.
Cože ? ..... Aha Arkham je !adventura! roku ...... -
VGA
jak mohu sledovat VGA live? píše mi to že to nelze z mé lokace ?????????????? -
Pokud někdo nestihne trailer, či se mu streamy lagují, stačí si chvilku počkat na na samostatný článek na hlavní stránce Gamesu *3*