-
Little crowbar
http://www.youtube.com/watch?v=aW49Mjn5f0g *14* *8* -
rozdíl je mezi 10 miliony lidí co to hrajou a lidi co maj Acount
-
LOL
Proč není na Games League of Legends? Neříkám že musíte informovat a každým patchi ale aspoň ta karty hry by tu být mohla když tuhle pc gamesku hraje deset miliónů lidí. -
Mně šlo o ten stupidní zápis se spojovníkem.
-
Podívejte se, na novou reklamu handheldu PSV, ať víte, jak se výrobek nemá propagovat.
No mě nepřijde tak špatná.
Mohli tam hodit lepší text... jede tam týpek na kole a text tvrdí "Budoucnost her se změní." To k sobě jaksi nesedí...
Mohlo tam být něco jako "Nenechte si utéct budoucnost her." -
Podívejte se, na novou reklamu handheldu PSV, ať víte, jak se výrobek nemá propagovat.
A nebylo to tu už předtím ? -
V Japonsku přichází na trh "sedačka" určena pro konzolové hráče.
Sedačka neudivila , něco podobného se už pár let prodává a bylo to už i na aukru ....
Ale taková sekačka pro konzolové hráče .... -
Nejen on ;)
-
Podívejte se, jak vyrostly z polygonů známí herní hrdinové.
To jsem se to podyvyl ... -
Snad "vyrostli", ne?
edit: koukam, že už mě Aoyagi předběh *13* -
Hrdinové vyrostli. *4* -
Ten Alien je boží -
Jak které. Třeba EA poslouchá svoje analytiky.
-
Operation Rainfall slavi prvni uspech
Nekteri z vas mozna vedi, ze Wii JRPG hry Xenoblade Chronicles, Pandora's Tower a The Last Story nemely byt vydany v USA. Na protest proti tomuto rozhodnuti vytvorili fanousci Nintenda a kvalitnich RPG her organizaci zvanou Operation Rainfall. Jejim cilem bylo slusne, ale soustavne zadat Nintendo o uvedeni jmenovanych her na US trh. No a minuly tyden se dostavil prvni uspech: NoA ohlasilo, ze vyda Xenoblade. Ze by nakonec herni spolecnosti preci jen poslouchali, co si fanousci zadaji? -
Asi tak ... tohle je na motivy osmibitove klasicke zeldy, bud z NES nebo GB. Ale ze to musela byt piplacka tohle vytvorit.
-
Kvalitní a detailní mapa světa The Elder Scrolls V: Skyrim.
A presne kvuli takovymhle skvelym vecem,jako je ta mapa,nesnasim prekladani jmen do CZ. Je v tom neskutecny chaos. -
Já bych to napsal jako osmibitové... 16bitů je až SNES.
-
Krátký stop-motion film na motivy šestnácti-bitové verze hry The Legend of Zelda.
A nešlo by to příště napsat jako "šestnáctibitové"? Prosím, prosím. -
Kvalitní a detailní mapa světa The Elder Scrolls V: Skyrim.
Tuhle mapu jsem viděl v jednom live streamu a nemoh sem ji najít, díky games. :) -
A každej no name vocas je přece o 200% důvěryhodnější osoba .. *16*