Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi taky klasik. Mozna do vseho vidis, ale vis taky uplny houbeles. PSN byla mimo maximalne 23 dni, a KAZDY clen dostal zdarma 2 hry na PS3 a 2 na PSP dle vlastniho vyberu, a volny pristup na PSN+. Tak nevim jestli tohle je zrovna bullshit ... Steamu se vloupali do databazi take, ale zadna poradna omluva tu nebyla, zadny "welcome back" taky ne. Je videt, kdo si uziva monopolu v PC hrani ...
  • "Ale ano, to se domluvíme, jen nás nechte zakomponovat podporu takto integrovaného Kinectu do firmwaru PS3)

One year later..

"Velice se omlouváme za únik dat z vašich domácích kamer prostřednictvím naší služby PSN. Jako omluvu, prosím, přijměte půlroční odstávku této služby a potom nějáký bullshity zadarmo."
  • Tak ale zkus ten Justin Bieber Linux... a pak se o to řešení můžeš podělit s ostatními. *4*
  • Microsoft podle neoficiálních zpráv jedná s několika výrobci (Vizio, Sony) na integraci Kinect...

Tak jeste mozna tak Vizio ... ale rekl bych, ze Sony se jim na Kinect slusne receno vykvajzne.
  • jindra.veliky
    nejsem jedinej kdo si stezuje, nekdo psal v diskuzi u toho fighcht clubu posledniho ze mu to taky nejde takze chybe neni mezi pc a zidli, res. ne mezi mou zidli a mym pc *1*
  • A zkoušel jsi i Iron? A Comodo Dragon? A Auroru? Nightly? Chromium?

Jestli ne, tak neříkej, že to nejde, když jsi ani pořádně nevyzkoušel různý prohlížeče.

No a pokud to ani v jednom nepůjde, tak doporučuju zformátovat disk a nainstalovat Justin Bieber Linux, v tom ti půjde všechno samo!
    http://biebian.sourceforge.net/
  • Sakra Velká Jindra. *16*
  • RavenHolm
    V tom případě je to sakra velká chyba.
  • jindra.veliky
    zajimavy, ze mi to nejde ani v jednom prohlizeci
  • Vis jak se to rika, Jindrisku: chyba byva nejcasteji mezi zidli a klavesnici ...
  • jindra.veliky
    ten hloupej re-play uz nejde ani pretacet na tomhle hloupym orehravaci
  • Dvě mladé umělkyně (Lara a Taylor) hrají na piano a housle znělku hry The Elder Scrolls V: Skyrim...

úžasný! *14*
  • Ale procpak ne? Hmm ... vzdyt, co si pamatuju, nevydali nikdy nic prisernyho ... serie Professor Layton je vyborna. Inzuma Eleven, i kdyz u nas ne moc znama, je zajimavy RPG titul na tema fotbalu. White Knight Chronicles (predevsim druhy dil), je velmi kvalitni JRPG na ps3 a k tomu ten novy titul Time Travelers. Navic maji na svem konte 2 kvalitni DQ hry, VIII a IX. Proc tedy L5 neveris?
  • Malleth
    Miyazakiho filmy mám hodně rád, ale Level 5 moc nevěřím
  • Ty krávo!

Moc pěkný a ještě k tomu z odposlechu...
  • Jo určitě, nastavování SLI profilů na konzoli.
  • To bude asi z konzoli :)
  • MidnighT91

Dvě mladé umělkyně (Lara a Taylor) hrají na piano a housle znělku hry The Elder Scrolls V: Skyrim...

Fakt šikovný holky...
  • I bez dokonalých textur dokáže The Elder Scrolls V: Skyrim zaujmout tisíce lidí (+ návod).

tak s takovyhlema texturama jsem se ve skyrimu vubec nepotkal :) *11*
  • Kua kde se mi tu vzal ten nadpis????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit