Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak mne pocty sali. Nejak jsem se prepocital. Nove hry v bundlu jsou fakt 4.
  • Vrook
    Jo a jde o general, nebo weekend beta testing?
  • Vrook
    I kdybych nepochyboval o tom, že jsi hru vůbec testoval, tak by mě tvůj subjektivní názor a možná taky zaujatej názor nepřesvědčil o ničem, protože proti tobě stojí majorita testerů, který si hru nemohli vynachválit.
  • Mne nejvic stve ze jsem propasl Frozen Synapse bundle :( Ale co se da delat. Jinak ... Indie Royal ty hry nema multiplatformni, nebo ano? Ja mam HIB rad prave proto, ze hry ktere vypousti se daji zahrat i na Macu.
  • Vrook
    Závidim! A gratuluju samozřejmě *3*
  • Vlastne je jich pet, pokud mne pocty nesali :)
  • SkillJam
    Já je koupil všechny, snad jen jeden jsem nestihl myslím. Ale vždycky se mi líbí ty hry, co tam dávají. Dávají tam celkem kvalitní indie hry *2*
    Ale jinak, jsem fakt zvědavý na ty dnešní hry v Indie Royalu, protože minule, když dali Gemini Rue a Sanctum do jednoho bandlu a já to chytil za pouhé dvě eura, tak to je mazec *1*
    Uvidíme v pět *5*
  • Ja koupil ten prvni a nakonec jediny co jsem z toho hral byl Cortex Command :D
  • SkillJam
    Co dvě, přidali tam dokonce 4 nové *1* Blbě jsem to pochopil. Tak ještě lepší *15*
  • SkillJam
    Humble jsem si koupil hned jak vyšel, tak ještě že jsi napsal, nevěděl jsem, že tam přidali další dvě :) Díky moc, hned je lepší nálada. *1*
  • Mimochodem, Humble Voxatron Bundle pridal dalsich 5 her. Pokud tedy zaplatite vic jak prumernych $5.18, dostanete: BLOCKS THAT MATTER, VOXATRON, THE BINDING OF ISAAC, GISH, JASPER'S JOURNEYS, ZEN PUZZLE GARDEN and CHOCOLATE CASTLE.

To je vyborna nabidka, nenechte ji uplavat. Uz jen 4 dny a 12 hodin!
  • Bohuzel tohle se uz nejakej patek deje a dokud bude mit COD takovy obrovsky komercni uspech,tak se k tomu bude nejspis uchylovat cim dal vice tvurcu,potazmo vydavatelu.
    Je to smutny,kam se zanr fps her riti v cele s cod.
    Jeste, ze se porad obcas ukaze hra,ktera si jde svou cestou.
  • Pryc s polygony!

Budoucnost je ve voxelech!

http://www.atomontage.com/?id=dev_blog#jan03_2011
  • No tak to jsem teda zvedavej :D
  • SkillJam
    To kde je Gemini Rue je minulý Indie Royale *3*
    Jaké hry tam budou dnes, to se dozvíš až v 5 hodin.
  • Nemusi... Gemini Rue koupene mam a zbytek me nezajima...
  • Ringwraith
    Sakra co si to dovoluješ! Space WoW nemůže zklamat! Miliony Biodronů se nemůžou mýlit.
  • V bete jsem byl cca uz pred mesicem a muzu rict, ze je to totalni zklamani. Ta hra je strasna, od questu az po souboje.
  • SkillJam

Indie Royale

Zdravím. Nevím jestli o tom dneska budete psát, ale radši to připomenu. Za 8 hodin (v 17:00) se začne prodávat druhý Indie Royale. Za tu cenu, to musí snad každý pořídit. http://www.indieroyale.com/
  • SkillJam
    Tohle se dneska absolutně neřeší. Často jsem byl svědkem, jak malému prckovi prodají docela drsné hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit