Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tvoji rodice by meli i s tebou odlifrovat zpatky do japkystanu ty čin čongu a dej si k tomu hočici
  • trade

Víš aspoň, jak funguje trade ve World of Warcraft nebo jinejch MMORPG? Tak na steamu je to stejný. Dva hráči si domluví trade, objeví se nová obrazovka s prázdnými políčky a rámeček, ve kterým máš svůj "inventář", tedy ikonky s hrama nebo předměty do TF2, portal atd. Do těch prázdnejch políček pak myší posunuješ z inventáře itemy, který chceš vyměnit, druhej člověk dělá to samý, takže souběžně vidíte, co kdo druhýmu dává "do ruky". Až to takhle máte všechno, co chcete vyměnit, nastrkaný do těch trade políček, tak už to pak jenom odsouhlasíte a když to odsouhlasí obě strany, tak se předměty prohodí a výměna je dokončená.
  • EuroSamurai
    Přemejšlim kdo by potřeboval dostat po tlamě víc jestli ty nebo tvoji rodiče zato jaký to vychovali lejno. *5*
  • Ringwraith
    Většinou se chytá v obecných.
  • U mad, bro? *3*
  • prestan kecat prosimte, kdo ma ten tvuj drzkosmrad cuchat a hlavne si nezapomen kliknout plusko ty troll dite
  • Hura!! Uz mam taky jednoho! Hey, Ringwraithe, cim to krmis? Staci prispevky na diskuzich, nebo se do techdle ocasku musi cpat opravdove jidlo?
  • prestan uz s tema ocasama tve sny nas nezajimaji ty troll dite
  • tak hlavne ze si mas zase u ceho poonanit a muzes s tim otravovat ostatni a nezapomen si oliznout ruku potom
  • zx_spektrum

Runescape letos slavá desáté narozeniny - taková událost se přeci nemůže obejít bez tématicky...

Slavám, slaváš, slaváte. Dem to pořádně oslávat. *2*

Jinak dortík pěknej. Na jednu stranu by mi ho bylo až líto jíst jak hezký a promakaný to je, na druhou mám teď chuť na sladký tak bych ho asi sežral celej *2*
  • Cekam, az mi ten GI spadne do mailovky. mam ho predobednany na rok jako clovek ktery v Gamestopu nakupuje pravidelne (soupli mi ho ke slevove karte. Jinak, ja ti zavidim. Mit takoveho osobniho ocaska, to je docela uspech. A navic je s nim sranda *15*
  • Ringwraith
    Po zralé úvaze ti doporučuji vyhledat odbornou pomoc. Opravdu myslím, že ji potřebuješ.

A ano, GameInformer není zrovna nejpřesvědčivější zdroj recenzí, protože patří řetězci GameStop a bývá obviňován, že hry přehodnocuje, aby se lépe prodávaly. Ale to nic nemeění na tom, že 10/10 už je tu od EDGE, je tu 98/100 od ONM a další extrémně vysoká hodnocení budou přibývat.
  • gayinformer nikoho nezajima

Moje reakce -> http://bit.ly/ueiqQg
  • Inquisitor
    "Mluviti stříbro, mlčeti zlato"
    U tebe to platí dvakrát
  • jindra.veliky

GTA V nove info

http://www.gta.cz/gta5/novinka/exkluzivne-info-o-gta-v-leaknute-redaktorom-psm3
  • jindra.veliky
    ty asi nechapes vyznam tyhle stranky gameanyone co?
  • MrSanta
    Zajímavé. Jsem překvapen, že to tam ještě je. Z YouTube to stahujou, borcovi zatrhli stream a tady to zatím drží *8*
  • Parádní akční hra Shadowgun pro iPhone/iPad od českého týmu Madfigner Games je v rámci Vodafone...

.... to je super ne ? .... opravdu skvela hra za mene nez si autori zaslouzi ....
  • MickeyMutant
    Kdo se chce podívat, má vždycky možnost tady: http://www.gameanyone.com/game/X360/12235.html
  • ...

Ale v Daggerfalu jsme měli upíry i lykantropy ... :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit