-
Mě pobavilo, jak ten článek raději nemá aktivovanou diskuzi, aby tam nebyl flamewar jak peklo...
-
Několik screenů nabízí porovnání mezi minimálním a maximálním nastavením grafiky v Battlefield...
na klid od reklam se používá Adblock ;) -
Podporte games
Hned jak mama dostane vyplatu tak ji celou odeslu *1*
Ne je videt ze Dan vavra to s vyvojem te hry mysli vazne. *5* -
presne tak. navic je to ucebnicovy priklad objektivni recenze, takove o jakou vsichni ctenari touzi. dozvime se kazdy podstatny detail o hratelnosti, zadne spoilery a bez autorovych dojmu. hura do toho, todle je budoucnost herniho zurnalisnmu. *3*
-
Jedna zapomenutá bleskovka z minulého týdne: Na GoG.com se po prvním dílu objevilo i druhé pokračování...
Fakt hovádko no -
Neurážej Zeldu ty ksindle špinavej :P
-
Podpořte Games.cz!
Hurá, konečně možnost "předplatit" si games a tím vás podpořit a zároveň mít klid od reklam. Díky. :) -
Jedna zapomenutá bleskovka z minulého týdne: Na GoG.com se po prvním dílu objevilo i druhé pokračování...
Dva poznatky - oproti 285.38 v rage uz nevypadavaji misty textury (doted jsem se drzel na 275.33, kde taky neblikaly a nepadaly programy s odkazem na vga driver), uz nemam problem s brutalnim tearingem tez v rage (bez ohledu na hrani si s v-syncem, a ono to asi ani nesouviselo, to proste nebyl problem synchronizace, ale vykreslovani jako takovyho), a jestli bude 285.62 taky stabilni, to se uvidi behem par dnu, v nejhorsim navrat ke starsim. -
Hledej tady - http://forums.nvidia.com/
nebo tady http://nvidia.custhelp.com/app/answers/list -
Můžu tě ujistit, že když jsem to psal, tak tam ta závorka nebyla. Takže recenzi upravili oni.
Však se podívej do komentářů pod ní, jak lidí nadávají, že nothing groundbreaking dostalo 9,5. Tipuju, že kvůli tomu tam tu závorku dodali. -
Ovladače jsem si už stáhnul, ale při následné instalaci mě to v půlce vykoplo s tím, že instalační aplikace selhala a výsledek je že se mi nainstalovali jen ovladače grafiky a ovládání řídící jednotky. Aktualizace Nvidia, aktualizace PhysX a a ovladač 3D vision se nenainstalovali a instalace Nvidia Update components se nezdařila! Právě tohle se mi instaluje když mě to vyhodí s těmihle výsledky. Mám grafickou kartu GeForce GTX 260 a Windows 32-bit. Mohl by mi někdo poradit co by to mohlo být za problém. Protože stejný problém jsem měl i s instalací minulého g. ovladače 285.38 . Děkuji za radu
-
Pane bože, to vypadá na tom Xku bez HD.
-
Díky za info, před chvílí jsem toto info zrovna přidával do fronty...
-
Nvidia
Dnes vysiel novy driver Nvidia 285.62 WHQL
Vylepsuje hlavne vykon v BF3 a Rage.
Pridava nove SLI a 3D Vision profily. -
Už si dej voraz ty úchyláku, pusť si tu svou zeldu a šoupej nohama. *16*
-
Ty ubožáku. Rakovinu by si měl dostat ty abys pochopil co je to za svinstvo. Kamion aby tě srazil... *16*
-
Zajimave jak sis tu citaci upravil (vypustil kousek hodnoceni). Tohle je plne zneni:
The Bad: Rare low-res textures, nothing groundbreaking (but it’s still extremely fun and polished). -
Poupraveno, díky.
-
Update: Během prvního týdne od vydání Forza Motorsport 4 se v Severní Americe prodalo 235 tisíc...
Mensi korekce: je to (zaokrouhlene) 538 tisic kusu (537868).
Jen tak pro srovnani se prvni tyden na XBOX 360 prodalo 3M kusu Gears of War 3, 1.2M kusu FIFA 12 a 123k kusu F1 2011. -
Neboj, polepšíme se *3*