Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    oboje jsem udělal vyzkoušel jsem asi osm různejch ovladačů na grafiku, java přeinstalovaná, pustil jsem do ní víc ram, minecraft několikrát přeinstalovanej ( všechny verze ) .minecraft taky několikrát smazanej a obnovenej, a dokonce jsem postahoval i nějakej ten fix prostě nic nefunguje jedinej minecraft co mu jede je ten v browseru...
  • 2 sekundy pri maximalne vytazenom skolskom wi-fi
  • Tohle je problém se samotnou hrou (klientem, ne serverem), nikoliv s Hamachi. Aktualizoval bych Javu, smazal bych .minecraft složku (stáhne se znova, je v %appdata%).
  • Zkus rozjet server z jiného počítače než hru. Mě to takhle šlo přes Bukkit i Hamachi.
  • MidnighT91

Minecraft

poslyšte najde se tu někdo kdo to hraje přes hamachi jen třeba ve dvou, třech lidech ? chtěl bych si to zahrát s bratrem ale on to nemůže rozjet, vždy když spustí tak se logne, černá obrazovka a pád na plochu. Už jsem zkusil všechno a tím myslím že fakt všechno ale nic nepomáhá, tak už jsem to vzdal... Tak co je tu někdo kdo by si chtěl jen tak soukromě pobíhat po světě a stavět ? je my jedno jestly survival nebo creative... P.S nechci na server s 30 dalšíma lidma...
  • Bioware nechtěně odeslal mail každému, kdo dosud projevil zájem o vstup do betaverze Star Wars:...

Jo me taky, pekne me to nasralo, jsem mel sto chuti rozkopat pc kdyz jsem si precetl ad vyplnim dojmy z bety pritom jsem tam ani nebyl tak jsem si myslel ze jsem zmeskal invite.
  • SuperHovna: no, za srajdy považuji něco jiného, ovšem ani tyhle dvě mě opravdu nijak nenadchly. Far Cry by se dalo, pokud by tam nedali ty hloupý mutanty. Každopádně, každý má rád něco jiného. Podle mě ale Crytek zatim něudělal žádnou dobrou hru po hratelnostní stránce.
  • Byl najat až nedávno na základě jeho tvorby, vyhrál s jedním z těch artworků soutěž o místo u BioWare (http://loudmouthedgamers.com/blog/2011/07/24/bioware-hires-fan-art-contest-winner/). Všechny ty artworky jsou opravdu neoficiální, zatím jediný jeho oficiální je artwork s Fem Shep, je k vidění např. zde http://www.giantbomb.com/forums/mass-effect-3/4984/female-shepard-the-winner/512205/
    Za svou práci si ale místo u BioWare rozhodně zaslouží, fanouškům doporučuju jeho tvorbu sledovat.
  • Dohrání PSP dema hry Ragnarok Vám zabere 16 hodin času - v podstatě je to plná hra, která nabídne...

Na Uk store ešte nie je.
  • betta karotten *16*
  • Pssst, nikomu to neříkejte.. Raná betaverze mobilních Games.cz.

Super!! Konečně!! Tisíceré dík!! *14* *14* Konečně žádné minutové loadování *1*
  • Kori

Povedené neoficiální artworky k Mass Effect 3.

No ten chlápek u Bioware dělá oficiálního concept-artistu, takže to zas tak neoficiální není.
  • Pssst, nikomu to neříkejte.. Raná betaverze mobilních Games.cz.

Tou betou se aspon vysvetluje, proc to neumi nacitat komentare a je to zatim takove neohrabane... :-)
  • blixa
    Kdyz se pise o bete, muzou se delat i chyby :))
  • ucho

Pssst, nikomu to neříkejte.. Ranná betaverze mobilních Games.cz.

opravdu ranná?
  • MishKonn
    Wow...nejprve nastoupila velká nostalgie, při spatření těch lokací a místností z Aliens...ale ten gameplay, grafika a animace, to je výsměch...
  • ucho

humblebundle

ke hře Frozen Synapse byla přidána hra Trauma.
  • Reakce na cukra: Jasný ono Far cry a Cryjko 1 byly strašný srajdy .. konec ironie. *12* *16*
  • Tom: Spíš dělají pěkné enginy, ale hry jim zatim moc nejdou.
  • MrSanta

Aliens: Colonial Marines E3 demo

Průchod E3 dema Aliens: Colonial Marines je na YouTube kanále Gearboxu. Randyho komentář je neobvykle střídmý. Zde odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=-EOlzCrVFvs&feature=feedu. Jestli to tu už bylo, tak sorry.
    PS: než tu začne někdo pitchovat, tak pro jistotu zdůrazním Work in progress

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit