-
da se to hrat v cestine? popr. nejak doinstalovat ceske titulky? dik
-
10x si to přečti, pak ti to dojde.
-
Ještě že tam je i originál.
Ty nápovědy v remaku sou opravdu ubohý a to nemluvim o cenzuře. -
No a na Kofolu nic takého nedali,*9* ....šmejdi markeťácký! *1*
-
Broken Sword
Díky Ucho, aspoň k něčemu tu jsi. -
Podívejte se, kterého z herních hrdinů by nechali zemřít čtenáři IGN.
Já bych nechal zemřít Gordona Freemena, poněvadž každý hrdina musí říct před svou smrtí nějakou hlášku. Bylo by to něco jako "Tak za tohle ep3 nedostanete šmejdi!" -
Broken Sword
na GOGu si můžete do 1.10. "koupit" zdarma hru Broken Sword. stačí kliknout na její stažení a přidá se vám mezi ostatní hry. -
Nabídka pracovních pozic v IO Interactive prozrazuje vývoj akční AAA hry z pohledu třetí osoby...
to je fakt šílenost -
Pokud použijete cheaty (nebo k jejich použití budete nabádat) ve službě Origin či hrách od EA,...
tymto by hociaky sud prehrali, kedy sa nasiel niekto kto by EA zazaloval -
Pokud použijete cheaty (nebo k jejich použití budete nabádat) ve službě Origin či hrách od EA,...
nvm ze by EA nekdy neco vyvyjelo ..... jen cpe do studii prahchy -
V multiplayeru pochopitelně ano. Ale v singlu? Co jim po tom je? A jak budou kontrolovat/prokazovat "nabádání"? Ti musí mít v palicích řádně vymeteno.
Jestli si myslí, že tohle (u singlu!) sníží warez, tak tomu bude přesně naopak. -
Vindictus EU Beta
Mozno hodne bleskoviek (mozno aj celeho clanku) - vcera bola spustena Europska Open Beta Vindictus, este som to neskusal, ale uz sa mi stahuje klient. Pisali o tom aj na Rock Paper Shotgun. -
O M G ! ! !
Ja to rikam porad marketaci jsou zlo... -
:DDDDDDDDDDD
-
Jo, tak se na ty sme.jdy cheatersky musi. Uz jen, aby jim to fungovalo jak ma a nemazali nevinne lidi. -
mě zpět v této diskuzi hodí pryč z games.cz úplně a hodí mi to tam třeba google :) (přitom bych měl být na hlavní stránce games.cz)
-
Call of Duty MW3 XP boosty na křupkách a sodovkách
Vypadá to, že na plechovkách Mountain Dew a křupkách Dorito budou speciální kódy sloužící jako Xp boosty v Modern Warfare 3. Go Activision, Go. *1*
http://www.pcgamer.com/2011/09/29/call-of-duty-modern-warfare-3-promotion-offers-free-xp-with-snacks/ -
hehe, vybornej joke *1*
-
Konzolisti nemaj ve zvyku stěžovat si na textury. Nejsme graphics whores :-)
-
Battlefield 3 PC vs Playstation 3
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AGbo50Ar420